Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

היום לאחר בדיקת 4 גזים המוסכניק אמר לי שהתערובת דלק עשירה מדי ובגלל זה הצריכת דלק הגבוה הוא אומר שהחישן חמצן כניראה הלך , לא הוחלף אף פעם הרכב עשה 230 אלף , פתח בפני קלטלוג של בוש ומייד מצא את סוג המנוע, הוא אמר לי שעדיף לקחת רכיב מקורי בלבד מכיוון שהחישן חליפי מתקלקל מהר .

בקיצור הוא הביא חיישן חדש של בוש בסהכ 440 בלי מעמ ובלי עבודה, הוא אמר שעל עבודה הוא לא יקח לי הרבה, כי בפיאסטה אין הרבה עבודה.

בנתיים אמרתי לו לחכות היום שמתי תוסף של גולד לייבל לניקוי החיישן אולי זה יעזור לתווך הקצר ,

אתם חושבים שהתוסף יעזור?

כדי לתת לו להחליף חיישן ?

תודה לכל חברי הפורום , חיים יוד אני גם מחכה לתגובתך המקצועית .

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

שלום גילי.

מכול בעלי המקצוע והמנהלים המעולים שיש בפורום בקשת אותי לתגובה מקצועית :oops: (בצחוק:wink:).

ראה בלי נתונים נוספים כגון בדיקת 4 גזים (co ולמד"א בעיקר) אני מתקשה לחווד דעה מקצועית להחלפתו או אי החלפתו של חיישן החמצן.

אולי התקלה בכלל לא ממנו.

אם הרכב הוא מדם יוטה (מע מונו) - לא חסרים סיבות אחרות לתצרוכת הדלק ותהליך האבחון ארוך יותר מפני שאין זרם מידע לרכב זה,אך אם זה המע רב נקודתית - הרבה יותר קל לאבחן ולאשר או לשלול תקינות חיישן חמצן.

ההחלטה ביידך.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

תודה חיים :lol: האמת היא שצביקה אמר לי שאתה מבין בזה,

תוכל לתת לי רשימת תקלות שיכולות לגרום לבעיה של צריכת דלק גבוה , ואני פשוט אבדוק אחד אחד,

לגבי החלף שהוא הציע לי נשמע לך סביר? המחיר והדגם?

תודה שוב

פורסם

לגבי המערכת , אני לא בטוח יש מוסכניקים שאומרים שזה קרבורטור יש כאלה שזה חצי הזרקה חצי קרבוטור ויש כאלה שטוענים שזה הזרקה, אז אין לי מושג מה להגיד לך , וכן זה פורד פיאסטה מה שבחתימה

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

שלום גילי.

לא יותר פשוט (וגם לא עולה כסף בדר"כ) לחזור על בדיקת 4 גזים ולהעלות את הנתונים שוב כמו שעשית לפני חודש ,שהיו אגב לא רעים גם עם החור הקטן באגזוז וכך נוכל לחוות דעה מיקצועית אם יש בעייה שזקוקה להתיחסות\בדיקה יותר מעמיקה או אם לוו.

- לגבי מחיר החיישן וכו - זה פורום מיקצועי ובו נשאיר אותו ככזה - מיסחרי - דבר איתי בה"פ.

בברכה.

חיים יוד.

• תוכן חדש...