Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאני עושה פרסה לא בכיכר אלא רק בפרסה שאני מסובב את ההגה עד הסוף ונוסע במעגל יש תיקתוקים, מה הבעיה והאם זה משהו בטיחותי או שאפשר לדחות את זה?

סוג הרכב סויפט 90 ידני.

פורסם

תגיד יפה שלום לציריית הרכב.

בהצלחה.

זהו עניין בטיחותי, אפשר לדחות את זה עד שתשבר לך באמצע נסיעה או בתחילת נסיעה, אחד מהשניים. בכל מקרה, הרכב לא ימשיך בנסיעה מנקודה זו.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מה הכוונה לא ימשיך בנסיעה? זה לא ניתן לתיקון?

ואם זה ניתן לתיקון, איפה וכמה? (בחיפה)

אם זה נשבר באמצע נסיעה הרכב פשוט ייעצר או שפשוט הציריה תעוף ואיתה גם הגלגל?

פורסם

דני, בלי פאניקה דבר ראשון.

כמובן שניתן לתיקון ע"י החלפת צירייה/מפרק צירייה תקול.

גש למוסך בזמנך הפנוי ותבקש מהם לבדוק את רכבך כי אתה שומע רעשים בסיבוב שמאלה, לאחר שיאשרו לך כי מדובר בצירייה תקבל הצעת מחיר לתיקון הרכב.

גם זה שאתה שומע כעת את התקתוקים לא אומר שמחר הצירייה תשבר, יכול להיות שתוכל לנסוע עליה תקופה ארוכה גם כשהיא ככה. למרות שבמזג אויר הזה הייתי מעדיף מכלולים תקינים.

אם צירייה נשברת הרכב פשוט לא יגיב ללחיצות הגז ולא יתקדם.

פורסם

דני, על שאלה כזו, אני ממליץ מאוד שתעשה חיפוש בפורום ותקרא קצת על נושא זה.

פורסם

להפתעתי היום נכנסתי למגרש חנייה ריק וביצעתי כמה פרסות לכל כיוון הרעש נעלם, גם מה שמפתיע הוא שהוא מופיע בפרסה הראשונה ואז נפסק ושאני עושה פרסה לצד שני הוא עושה רעש לפרסה אחת וזהו, הרעש מופיע גם בסיבובים חדים שנעשים במהירות.

יכול להיות שסתם משהו מתגלגל לי ברכב ואני לא יודע עליו?

פורסם

חחחחח בחור עם שאלות כאלו כדאי שתוריד את השלט של נהג שודים מהאוטו.

התפקיד של הציריה הוא להעביר את התנוע הסיבובית של הגיר לגלגל, זה מה שגורם לאוטו שלך לסוע, כן יש 2 שונות לגל גלגל.

אני מציע לך להיות בנאדם אחראי ולהחליף בהקדם גם כי זה עניין בטיחותי, לא רק לך אלא גם לנהגים אחרים, וגם כי אם לא תחליף אותה עכשיו היא תגרום לצריה השניה לההרס אם היא לא נהרסה עד עכשיו, אהה וכשאתה עושה פרסה אם יש לך הגה כוח אל תסובב את ההגה עד הסוף.

יש לי 205 סיבות לאהוב אותה :silly:

פורסם

הרעש מופיע בתחילה בד"כ כשמופעל עומס כגון: פניה עם סיבוב כל ההגה + לחיצה על המצערת או בעליות. וזה לא אומר שבכל סיבוב תשמע רעש.

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

• תוכן חדש...