Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שקלול פגמים בקניית רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים...

הוצעה לי עסקה של רכישת רכב מסוג מאזדה לאנטיס 1999 בנפח 1.6, עשתה מעט ק"מ 140k

מחיר המחירון נע סביב 25,000 ש"ח.

הרכב נבדק עי"י איש מקצוע, ונמצא שמור מאוד וטוב ברוב המערכות המכניות העיקריות, אך למרות הכל התגלו מספר תקלות יקרות:

1. ממיר קטליטי מפורק אשר חלקיו פזורים בדודי הפליטה.

2. תושבות מנוע פגומות (2 קרועות כמעט לגמרי, ו-2 סדוקות מאוד)

3.בוקסות משולשים קרועות.

4. ציריות מתקתקות.

עלות תיקון כל הבעיות הנ"ל במוסך חברה עשויה להגיע אף ל-10,000 ש"ח.

עלות תיקון במוסך רגיל + חלקים חליפיים תעלה בסביבות 5,000 ש"ח.

כמה הגיוני להוריד ממחיר המחירון???

מצד אחד, הבלאי והפגמים המצויינים טבעיים לרכב 10 שנים על הכביש שאלו הם חלקיו המקוריים, ואף אם הפגמים עוד לא היו באותה חומרה, יתכן מאוד שזה היה קורה עוד שנה-שנתיים מקסימום.(זה לא רכב מהניילונים...)

מצד שני, כרגע אם אקנה אני אצטרך לשלם את אותם תיקונים, אם ב-5000 ש"ח, ואם ב-10,000

אז בודאי אני אמור להתעקש על הורדת מחיר משמעותית! מה אתם אומרים? אם החלטתי כן לקנות כמה הגיוני להוריד ממחיר המחירון???

תודה רבה

פורסם

מדובר בתקלות של הזנחה ולא בלאי טבעי (אולי רק הממיר). אני לא הייתי מתפשר ומנסה לדרוש כמעט את מלוא סכום התיקונים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זה הבעיות שאתה יודע עלהם ומה על אילו שאתה לא מודע להם ?

אפילו מכון בדיקה יסודי לא מגלה את כל הבעיות

תוסיף ל10 אלף עוד איזה 3 אלף לפחות

וקיבלתה רכב שלא כדאי לקנות

מחיר ראלי לרכב כזה 17000 אלף

סביר להניח שרכב כזה ישן לא יטפל במוף המרכזי במחיר יקר

Guest ספורטמוטורי
פורסם

הבעיה במאזדה שהיא יקרה מאוד לאחזקה.

היתה לי מאזדה לאנטיס 1.6 1999 אוטומט.

בבדיקה האוטו יצא נקי מתאונות,במצב ממש טוב,אך כל שבועיים קרא משהו,בסוף אחרי ששילמתי יותר כ10000 שקל של תיקונים ,נשארו בעיות ומכרתי אותה,תודה לאל

• תוכן חדש...