Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה מגבר עדיף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כול בוס ופנסוניק זה ביכלל לא זבל סיני!! וזה לא "מעפן" אני פשוט מתאים את עצמי לתקציב שלי זה הכול..

פורסם

יודע מה, אוקי, בוס זה לא זבל סיני (אני לא מתייחס לפנסוניק כי אני לא מכיר את המגבר, אני שוקל בעצמי ללכת על מונו של פנסוניק אבל יקר יותר.), אם ככה תיקח אותו ובעוד חודש תפרסם הודעה שאתה מוכר אותו ומחפש מגבר טוב יותר.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

זה לא חושב בהגיון לא חושב בהגיון.

יש הבדל ענקי ביו שתי המגברים זו דעתי ודעת אלון. אחרי שתי שרשורים ויותר מ10 תגובות בעד המגבר תחליט את מה אתה בוחר משיקולי תקציב מרחק וכו.

לא מצאת אדם אחד שקרוב אלייך ? מכל ה6??

פורסם

אני מאמין שאתם צודקים בעיניין של ההבדל שיהיה בין ה jbl ל boss זה ברור לי, בקשר לרשימה אני עדיין לא עברתי על כולה אחרי שאני יעבור עליה אני ידע יותר טוב...תודה על העזרה חברה

פורסם
ואאלה? היה לך את הדגם הספציפי הזה של הפנסוניק? הציעו לי אותו ב 600 שח יד שניה במצב חדש,תיראה מבחינת עוצמה הבוס בטוח יותר חזק אבל אתה אומר שהפנסוניק יותר איכותי...אים תוכל לפרט בידיוק איזה דגם של בוס היה לך?

אם אני זוכר נכון היה לי BOSS CH450 והפנסוניק שלי מכרתי לפניי שבוע ב-400 וראיתי אחת מהחנויות באינטרנת בארץ שמוחרים אותו ב 800 חדש אז ב 600 לא שווה. תחפש את ה JBL אני מאמין שאתה יכול למצוא אותו גם ב 700.

אני את ה JBL 1004 שלי קניתי משומש ב 750 ואני מרוצה ממנו וגם המחיר לדעתי הוגן.

• תוכן חדש...