Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

לא מזמן קניתי רכב חדש ובעת הקנייה ביקשתי שבנוסף אליי גם אבי יהיה רשום בבעלים בשל החזקת רכב שהוא מקבל מהעבודה שלו

כאשר קיבלנו את הרכב ברשיון רק אבא שלי היה רשום בתוד בעלים הסוכן של החברה בדק ואמר שלפי כל הטפסים של החברה הגישו למשרד הרישוי בקשה לרשום את שנינו בתור הבעלים וכנראה שזאת סתם טעות הקלדה של פקידה השתכנענו מכך ולקחנו את הרכב

מאוחר יותר התקשרתי לשירות לקוחות של החברה ממנה נקנה הרכב וגם שם טענו שלפי כל המסמכים שהוגשו הכל תקין ושאנחנו יכולים ללכת למשרד הרישוי וניתן לתקן את זה ללא בעיה

ניגשתי למשרד הרישוי ושם הפקידה אמרה שבמחשבים שלהם מופףיע שרק אבא שלי הוא הבעלים ולא ניתן להוסיף אותי,הדרך היחידה לטענתה הוא לעשות העברת בעלות שמיותר לציין אין לי שום רצון לעשות לרכב חדש

התקשרתי שוב לשירות לקוחות והפעם השיבו לי שרק ביום ראשון יחזרו אליי

ועכשיו לשאלתי: האם מישהו אי פעם ניתקל במצב כזה? האם יש מה לעשות כדי שהרכב יהיה רשום גם על שמי ללא העברת בעלות?

פורסם

למה בדיוק אני אמור להשלים עם זה

כל הגורמים שדיברתי איתם ביבואן מודים שהזמנתי את הרכב עם בעלות משותפת לי ולאבי על הרכב

אז למה בדיוק אני אמור לשלם על זה שהייתה טעות איפשהו ביבואן או במשרד הרישוי?

ובנוסף יש לי את הקבלות שמוכיחות על שם מי הוזמן הרכב

מבחינתי למרות שאני יודע זשה לא יקרה שהיבואן ישחרר רכב חדש מהמכס ושהפעם ירשום אותו כהלכה

אני הזמנתי רכב חדש לא רכב יד ראשונה

פורסם

עד כמה שאני יודע, את הרישיון הראשון מדפיס היבואן בעצמו ורק אח"כ מדווח לרשות הרישוי את פרטי הרכב ובעליו.

נראה שהטעות ההתחילה אצל היבואן ועליו לשאת בתוצאותיה. יש מקרים שיבואן יכול לתקן רישום בפרט אם זה בסמיכות להוצאת המסמכים.

אם אכן רשום בהזמנה שהרכב אמור להרשם על שם שנייכם והיבואן לא עשה זאת, הוא אמור לשאת באחריות אבל לא בטוח שתצליחו לקבל רכב חדש. אולי פיצוי כספי אולי הטבה אחרת (סדרת טיפולים).

לענין אחזקת רכב - מקומות רבים מקבלים תצהירים המאשרים שימוש ברכב ע"י מי שאינו בעלים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

קודם כל אני מציע לך לבדוק באותיות קטנות בתחתית רישיון רכב מי הבעלים הנוספים. לא תמיד רואים את זה.

אתה היית צריך למלא בידך ולחתום על טופס בקשת רישום רכב חדש.

מה שכתוב שם זה מה שיקבע. לא צריך לעניין אותך כל כך של מי הטעות.

אבל למה רשמת את אביך כבעלים ראשיים של הרכב? כלומר שורה ראשונה שהודפסה בסופו של דבר.

גם לי קרה פעם שברישיון רכב נרשם רק בעלים ראשיים והשותף לא נרשם ברישיון.

אולם מכיוון שמי שלא הופיע ברישום היה מכר שהיה בקבע ורכבתי על מבצע "חבר" שלו, לא הייתה לי התנגדות לכך.

פורסם

הפוך - ניתן למיטב זכרוני רק להוריד חלק מהבעלים בלי לאבד יד. לא להוסיף.

יש ללחוץ על היבואן לתקן את הטעות - יש מצב שהם יכולים בסמיכות למועד הרישום. לא למשוך את זה!

להודיע ליבואן שאם הוא לא מסדר את זה אתם מעבירים בעלות בעצמכם ותובעים ממנו את הנזק הכספי של יד נוספת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

גם רישום ראשוני של 2 על אותו הרכב (לא הוספה - אלא רשום על שני אנשים) לא מוסיף עוד יד - רק במקרה והם בעל ואשה.

מסקנה - הם לא רשמו אותך ואת אבא שלך בתור בעלים - כי הם לא יכלו.

מוזר קצת שלא יצרו איתך קשר מראש.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

Liviur, אני אגלה לך סוד. ברכבי הנוכחי בעת רישום היה רשום איתי מישהו שפגשתי אותו אולי 4 פעמים בחיי.

פעמיים מהם היו כשבאתי אליו למשרד לצלם את התעודות ולהחתים על ניירת ופעם שנייה במשרד הרישוי לצורך גריעת שותף מרישיון.

מיותר לציין שעדיין רשום שם 00 בשורת בעלים קודמים.

כך שתעשה לי טובה עם ההשארות ומסקנות שלך. 

פורסם

הקשר בינינו עד כמה שאני מבין הוא:

שכפי שAhbarony הוא היה שותף עם עוד מישהוא ברכב כך ששניהם היו רשומים כבעלים ועדיין בבעלים קודמים היה רשום לו 0,

כך שכן ניתן לרשום רכב חדש על שם שני אנשים ללא כל העברת בעלות.

• תוכן חדש...