Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

לאחרונה אנו שוקלים לרכוש שירוקו ,העלות בחברה היא כ180K לדגם הידני וה"פשוט".

 

ראיתי באתרים יד שני באירופה מחירים של 6-11 אלף יורו.

יש לי הרבה מכרים בגרמניה שיכולים לרכוש לי את הרכב כחדש בחברה ולמכור לי אותו כ"יד שניה" אם זה מהווה בעיה כלשהי עניין הקניה בחו"ל.

-האם ישנה בעיה ליבא רכב מאירופה(למרות שהוא גרמני)?

-עלות המיסים תהיה כמו רכב שהגיע מארה"ב?

-מה עלות משלוח של רכב לארץ?

-עניין אחריות,האחריות על הרכב היא בינלאומית או רק בארץ הקניה?

-אם הדבר אפשרי,לאיזה בעיות ניתן לצפות בתהליך כולו?

-כאב ראש אחד גדול שבסופו של דבר לא יחסוך הרבה כסף,משמע עדיך לרכוש בארץ וזהו או שניתן לחסוך כמה עשרות אלפים ותהליך לא כל כך בעיתי?

 

 

בתודה,בן.

Got To love It

פורסם

דוווקא בגלל שהרכב מגרמניה אין בעיה ליבא אותו ממדינות אירופה,בעיקרון היבואן הישראלי מתחייב שהוא מוכן לטפל לך באוטו(חלק מהדברים שאתה חייב לקבל כדי להוציא את האוטו מהמכס) עד כמה הוא יעשה את זה בחינם....,מיסים אם אני לא טועה זה בסביבות ה120% באופן כולל יש באתר של המכס טבלה מפורטת(פורסמה יותר מפעם אחת בפורום),כאב ראש יהיה לך והרבה כמו שצריך לקבל אם מיבאים רכב ביבוא אישי,ואתה צריך לחבר את המחיר של הכל ולראות האם משתלם לך יותר מלקנות בארץ.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הבנתי,

חוץ מה120% שאני אצטרך להוסיף איזה עוד עלויות אצטרך להוסיף?

כמה אמור לעלות משלוח של הרכב לארץ?

לבצע רישוי לרכב בארץ אמורה להיות בעיה כלשהי?

Got To love It

פורסם

. לבצע רישוי לא אמורה להיות בעיה זה דווקא חלק קל יחסית

אתה צריך לקבל רשיון יבוא ממשרד התחבורה(בדרך כלל לא קשה אם הרכב כבר מיבוא לארץ באופן סדיר)

המשלוח יעלה פחות אם תביא את הרכב לנמל שיוצא לים התיכון-הכי קרוב -איטליה.

היבואן גם אם יתן אישור מתן שירות וחלפים רוב הסיכויים שלא יכבד את האחריות.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אין לי נסיון בייבוא אישי, רק קח בחשבון שהמחירים שראית ב-6K יורו זה על השירוקו הישנה משנות ה-80'. אחלה מכונית בפני עצמה, אבל לא מה שאתה מחפש.

בגדול שווה לך לפנות לברר עם אחת מחברות הייבוא האישי שעושות עבורך את כל הכאב ראש (כמובן תמורת עמלה כזו או אחרת).

פורסם

כן זה כנראה מה שאעשה.

ראיתי מחירים של 11 אלף יורו לשירוקו עם 10K שזה ממש לא משנה לי.

 

אעדכן לאחר שאברר בחברה לייבוא רכבים.

 

בן.

Got To love It

×
×
  • תוכן חדש...