Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים, אני כבר ממש מיואש מהמצב ולכן חשבתי לשתף .

לפניי שבועיים קניתי והתקנתי את המערכת הזו: דוטק אוביישן מקדימה -->מגבר mac audio mp8000

מורל טמפו מאחורה --->מגבר pulse audio ba4400

סאב אינפיניטי ref1250---> מוגבר גם ע"י הpulse

זו נראית לי אחלה של מערכת, ובטח הרבה הרבה יותר טובה ממערכות מובנות מקוריות.

הבעיה אצלי התחילה בכיוון, בגלל שאני אוהב לשמוע חזק , אני לא מצליח לכוון את הדוטק שיידפקו כמו שהם אמורים:cry:(בגלל זה שידרגתי מהטמפו כי רציתי יותר באס קדימה)

אתמול חבר שלי קיבל רכב חלופי (volvo s80 t5) וכשהוא שם אותם שירים , בלי להתייחס לסאב שלי כי גם לו אין, הרמקולים

שלו פשוט דפקו בצורה מדהימה !!!! :shock:אני פשוט מת להגיע לרמה כזו אצלי בדוטק , שיידפקו בלי עיוותוים

אבל אני פשוט לא יודע \מצליח לכוון אותם. הייתי מת לבוא למפגשים שלכם אבל כבר אין מפגשי צפון ואין לי אפשרות להגיע למרכז .

מה אני צריך לעשות בקשר אליהם ?

תודה רבה אנשים ושנה טובה !!

פורסם

תתחיל מבדיקה של ההתקנה, אטימות בין הרמקול לדלת (האמת שעדיף טבעת עץ)

תבדוק שכל החיווט נכון- פלוס לפלוס ומינוס למינוס.

אח"כ תאפס את כל הכיוונים, גם מהרדיודיסק וגם מהמגבר, תוריד כל הגיינים לאפס.

תחתוך אותם בסביבות 63HZ (כרגע בלי הסאב) ותבדוק את נקודות החיתוך בסביבה הזו, לאחר מכן את דרגת החיתוך.

מתחדשת*

פורסם

איך אתה יכול לדעת על כמה אתה חותך במגבר ? :?

שתי הסקאלות אצלי ב- lpf hpf הם מ- 40-300hz , אין סימן ברור לחיתוך ממש נקודתי אז איך אני יכול לדעת איפה ה63 ?

הזכרת את הכיוונים ברדיו דיסק , אני לא יודע אם אתה מכיר מכשירים של פנסוניק , אבל יש לי משהו שנקראSQ3,

ידוע למישהו משהו על זה ? (בחירה של תדרים ועוצמות שלהם לשלושה חלקים - נמוך בינוני וגבוה.) :

(אולי נקודות חיתוך ?!):shock:

אפשרויות נמוך- 60\80\100\200 HZ עוצמה -12 +12

אפשרויות בינוני- 500HZ\1KHZ\2KHZ\3KHZ עוצמה כנ"ל

אפשרויות גבוה- 10\12\15\18 KHZ עוצמה כנ"ל

מקווה שעזר לכם להבין.

ההתקנה יצאה ממש טוב ואין שום רעש מהדלת , אלא מהוופר שכאילו לא דופק ,אממ אני לא כל כך מבין בזה אבל הבאס לא חזק פשוט, נקודה. הוא לא דופק כמעט ואני משתגע מזה, איך מערכת מובנית מסריחה של טויוטה קורולה דופקת יותר מדוטק אוביישן ?!!?!? :evil::evil::evil::evil:

אני באמת צריך את העזרה שלכם , יום מעולה !

• תוכן חדש...