Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם , קודם כל חשוב לציין שהשארתי את הuh המקורי , ולכן התקנתי מתאם .

מכיוון שאני לא מבין בנושא כ"כ אני מבקש את דעתכם , בתור התחלה וכמערכת ראשונה אני מסתפק בה .

מגבר של קארדינל V15 .

4 קומפוננטים של בוסטון מדגם - S85

וסאב של מאגנט , אני לא יודע את הדגם אבל 800 וואט .

זו לא מערכת כדי להפציץ את רחובות העיר , אלה כדי להינות ממוזיקה כראוי .

תודה .

פורסם

אם כבר התקנת..אז רק אתה יכול להגיד לנו איך אתה מרוצה ממנה או לא?

אני יגיד לך אם אתה רוצה את דעתי..כתבת שאתה רוצה לשמוע מוזיקה כראוי..לדעתי זה לא כל כך אפשרי עם המגבר שברשותך..מגבר פשוט מאוד וזול. אבל זוהי דעתי בלבד..אם אתה מרוצה מהתקנה ומהרכיבים מי אני שיקלקל לך =]

תהנה ותתחדש!

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אם זה שווה את הכסף , אני לא כל כך יודע .

רציתי לדעת עם אילו פריטים טובים , איכותיים , ואם יש המלצות לשפר משהו כמו למשל רציתי להביא עוד מגבר שיחזיק את הסאב לבד .

פורסם

מזה תוכפל..לאיכות בדיוק אין מדד..אבל כן אם תחליף האיכות תעלה כי כל גורם במערכת משפיע על התוצאה הסופית..במיוחד במקרה שלך כי לדעתי מגבר פשוט לא טוב.

פורסם

מאגנט? מזכיר לי טנדרים של טויוטה מאיזה כפר בדרום:roll:

לא מכיר קומפוננטים של בוסטון אבל אם אתה בקטע של מערכת אכותית , אז ממש לא הרכיבים שלך ! שמעתי אצל חבר במזדה 3 אותו סיגנון קומפוננטים JBL מגבר קרדינל וסאב של איזה חברה לא מוכרת ביכלל , ממש זבל האקוסטיקה באוטו הזה ממש גרועה , אם אתה מחפש מערכת אכותית תתחיל מהתחלה עם רכיבים נורמלים , ולפי דעתי מורל ברמה גבוהה של מוצרים מכל הבחינת

תהליכי שיפוצים

פורסם

בוסטון לא יצא לי לשמוע..אבל מניסיון עם מורל נותנים תמורה מעולה למחיר כבר מהסדרות הכי נמוכות שלהם!

(טמפו ופולס) אני אישית אוהב את האופי צליל שלהם..אישית הייתי בוחר במורל!

השאלה מה התקציב שלך..ואם אתה מתכנן להחליף את הבוסטון מכיון שהם כבר מותקנים..

נ.ב אם אתה אוהב אותם .. אל תקשיב לי בכלל זה הכי חשוב מה אתה שומע לא אני! =]

מקווה שעזרתי =]

נ.ב אלירן לא נכון לדעתי מאזדה אוטו דיי טוב מבחינת אקוסטיקה..! אולי בגלל שכמו שאמרת יש לחבר שלך ציוד ברמה נמוכה.

פורסם

תראו אני ביקשתי מאיש המקצוע עבודה ללא קידוחים . מה שאומר שמידת הרמקול במאזדה 2009 היא 5X7 . מה שמותיר לי מגוון מועט של רמקולים ובמיוחד שהם לא זמינים במלאיי .

והבוסטון היו במלאי ולפי מה שהבנתי מאיש המקצוע שבוסטון היא מהרמה הגבוהה ברמקולים (אני לא אומר שהוא צודק , כי אני לא מבין) .

ייתכן שניתן לשים קומפוננט של בוסטון מקדימה , ושל מורל מאחורה . או להפך ? האם יהיו הבדלים בשמיעה?

פורסם

ואולי זה מאיזה טנדר של טויוטה מאיזה כפר בדרום :lol: . אני כולה בן 17 . לא מחפש משהו מרעיש שיום למחרת יותירו אותי עם 4 גלגלים ופח וללא מערכת .

בתור התחלה אני מסתפק בזה , בעתיד אני אקח את דעותייך ואמשיך צעד קדימה , תודה !

פורסם

לפותח השרשור,

אני בתור אחד שמחזיק כבר חודש במגבר ה V15 אני חייב להגיד שזה סתם פסולת ולא שווה שקל השקעה עליו,

אני ממליץ לך בהזדמנות הרשונה תזרוק אותו ותחליף למשהוא יותר ראוי.

וכן עדיף להתקין מונובלוק לסאב בנפרד ומגבר 4ערוצים לשאר הרמקולים, לדעתי לך על JBL חמוד עם 4יציאות.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

אל תרגיש שונה :wink: , אני בן 17 והיום התחיל לי התקופה של המלווה , יש לי מערכת באוטו שקניתי בכסף שעבדתי בחופש הגדול , בסופו של דבר כולנו עולים ברמה עם השנים , היום גם אפשר להסתדר עם מוצרים מאד פשוטים אבל אכותיים , אם תרצה להתחיל השקעה תתעיץ בפורום יש פה כאלה שיובילו אותך לדרך הכי קצרה וזולה למוצרים באכות גבוהה.

תהליכי שיפוצים

• תוכן חדש...