Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ראיתי מרצדס A170 שנתון 2001 מנוע 1.7 דיזל, יד 2 הרכב עשה כ200K קילומטר ולפי מה שהבעלים אומר הרכב עשה אוברול במוסך בחודש האחרון, שהגעתי לראות את הרכב, הרכב מבחוץ נראה במצב סביר, אין אמנם מכות בפח אבל נראה כאילו צבעו אותו בספריי שחור לפח וממש לא צביעה מקצועית, הוא טוען שהוא צבע את הרכב אצל ערבים וצריך לעשות לרכב פוליש כדי שיראה טוב, מבפנים יש ריפודי דמוי עור על המושבים המקוריים, וכמו איזה בד גומי מחורר כזה משהו מוזר שהוא הדביק על כל הדשבורד, אני מאמין שניתן להוריד את זה, עוד משהו מוזר כשצבעו את הרכב צבעו נראה לי כל חלק של פח שהיה בחוץ, וגם שפותחים את הדלתות (הברזל הזה שננעל עליו הדלת) הכל בשחור, משהו מוזר כזה, כאילו הכניסו את כל הרכב למיכל צבע שחור, כהתנעתי את הרכב, ראיתי שהמנוע עובד בסדר אבל יש נזילת שמן (כמו שמן אדום כזה על הרצפה) הוא טען שזה שמן גיר, והמנוע קצת מעשן, הוא טוען שיש אחריות על מנוע וגיר לחצי שנה ממוסך מורשה מרצדס, כשהדלקתי את המזגן הוא לא קירר והוא טען שהוא מתחיל לקרר שנוסעים.

בנוסף הרבה חלקים מחוברים שם עם ניטים או ברגים.

השאלות שלי הם:

*אני יודע שהרכב לא ממש שמור, אבל האם יש לכם הערכה כוללת מה עלות הנזקים הנל?

*איך אני יכול להחזיר את כל הרכב מבפנים למצבו המקורי, זה אומר להוריד את כל הבד הדפוק הזה שהוא שם.

*צביעה אני מאמין שאצטרך לעשות מחדש או אפילו פוליש מקצועי לכל הרכב, מה העלות של דבר כזה?

*מבחינת מנוע גיר ושלדה הוא מתחייב ואומר שיש אחריות, השאלה אם זה באמת ללכת למוסך ושהם יתקנו את ההבעיה של הנזילת שמן, או שיש פה השקעה הרבה יותר גדולה (הוא מצדו טוען שהרכב עבר אוברול, כולל גיר,טיימינג וכו..)

אני יכול לרכוש אותו בסביבות ה18K שח, עם רמקולים, מגבר, סאב, מערכת דיוידי ומסכים, אבל כל אלה בשבילי שטויות, השאלה אם יש פה קנייה שההשקעה אחכ לא תעלה על 5K שח, או שהרכב הספציפי הזה הוא מקור להרבה בעיות? (אני לא מדבר על הדגם, אני מודע לרגישות של הדגם הזה ובכל זאת רוצה אותו)

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

הרכב הזה נשמע מוזנח בצורה בלתי רגילה. מנועי הדיזל של מרצדס מסוגלים להחזיק מאות אלפי קילומטרים, כבר ב 200,000 לעשות אוברול? תוסיף לזה את הצביעה הזולה (ולמה הוא עשה צביעה בכלל?) הניטים, המזגן והנזילות ונראה לי שהתמונה ברורה.

מאחר ומדובר במרצדס בה עלות כל פלסטיק קטן מתחיל בסכום תלת ספרתי הייתי מציע לך להמשיך לרכב הבא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה על התשובות, אמשיך לאקזמפלר הבא..

אשמח באם אחד מכם יראה A170 שמוצעת למכירה, שיודיע לי.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

כנראה שהרכב היה מונית בעבר(דיזל,במצב מחפיר), בד"כ החבר'ה שקונים מוניות צובעים אותם לשחור.

מצטרף לקודמיי, הרכב נשמע מוזנח מאוד.

בכלל הA-CLASS נחשבת לרכב לא מוצלח בעליל.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...