Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הבדל מאוד גדול בין אושקוש לבין הATC( התבלבלתי בין כיתוב הATC לבין MAC). אמנם אני לא קשור למשאיות אבל הן אלה שמביאות לי עבודה לסדנא ומעולם לא הגיע אליי אושקוש אבל רכבי הATC מבקרים לעיתים תכופות יחסית למרות שלרוב מדובר במשאיות הלבנות 4700 ו7400 של אינטרנשיונל.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אסור לסדנא שלכם לגעת בכלל ברכב TAC .

מקסימום באושקוש, הבעיה הכי נפוצה עם הטטרה היא התיבת הילוכים.

שלפעמים במהלך נסיעה למשל בעליה תלולה יכולה להקפיץ להילוך 3 ! קרה לי בעופרת יצוקה :?.

חוץ מזה הרכב נחשב בובה :wink: גדולה מאוד!

פורסם

הסדנא שלי לא נוגעת באף משאית, למען האמת הצוות שלי לא נוגע באף מנוע יותר קטן מהרכב הפרטי שלך ופחות כבד ממשאית קלה.

פורסם

בתור נהג צבאי לשעבר.

האושקוש באמת לא נוח אבל ביחס לריאו הוא מאוד נוח יהיה קצת קשה למצוא סרטונים של ריאוסים אבל גם הם חיות לא קטנות.

יחס העבירות של ריאו גם ממש לא רע.

עם אתה מסוגל לסבול את הרעש של הריאו היא ממש נחמדה בעבירות.

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם
שום דבר לא יחילף את הריאו קמינס

וחבל מאוד, כי נוחות הנסיעה בו פחותה אפילו מה-ZIL וה-URAL הסובייטיים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כולם כל כך מחמיאים לריאו ואני באמת לא מבין, ראיתי ריאו עולה על מדרכה ובגלל שהוא בא בזווית חדה יחסית נקרע לו חתיכת צמיג תוך כדי שהגלגל מחליק מהמדרכה.

פורסם

מה הקשר בין זה שנקר עצמיג לטיב המשאית, לידיעתך בצבא מחליפים צמיגים לפי שנתון.רוב הריאוסים כבר עומדים בימ"חים. למשל היום אסור שיהיה צמיג מתחת לשנת 96 .צמיג חדש שמותקן על ריאו מיועד לעמוד 12 שנים בימ"ח או עד שהבלאי גובר על השנתון עקב תרגילים.

בקיצור הריאו משאית מאוד מאוד מרעישה אבל הכושר סחיבה שלה והעבירות בשטח וההחזקה המאוד זולה שכל מכונאי בצבא מסוגל לטפל במשאית הזאת כן מצדיקה את הריאו.

פורסם

לידיעתך בכל בחינה בודקים את טיב הצמיגים.

ההקפדה על שנתונים נטו,היא בעיקר במשאבות בלם וכדומה'.

אני אשמח לדעת לאיזה סדנא אתה שייך שרק לפי שנתון הולכים שם. הלוואי אצלינו 8)

פורסם
תן לי דוגמא לדיזל אחר שלא כל מכונאי בלי 9 שנות לימוד לא יכול לטפל בו.

בגלל זה גם כמות החלפת המנועים של הריאוסים בצבא.

בצבא כל אחד מסוגל לתקן הכל,זה לא ממש קשור.

תראה לי ריאו אחד שנוסע כמו שריאו צריך ליסוע.

רוצה דוגמא? תשווה בין אבירים שיצאו מסדנאות שונות ותראה את ההבדלים.

לצורך העניין צאלים מול מחנה נתן- ההבדל עצום מנסיון בשתיהם.

פורסם

1) תלוי למה אתה מתכוון כשאתה אומר מחליפים מנועים. יש מנוע שמחליפים בשטח כי הוא נתקע וזה לא הדרג של המכונאים שם, יש מנוע שמחליפים בסדנא כי התקלה שייכת לדרג ג'. ומנסיון רוב התקלות שמשליכות דיזלים צבאים לדרג ג' זה בלאי מצטבר מטיפולים חאפריים.

2) בטח שזה קשור, יש דברים שאתה יכול להבין אותם ולטפל בהם עצמאית גם אם אתה סתום כמו קרש ויש דברים שצריך לדעת להבין ולחשוב קצת מעבר. כל מה שנייד בצה"ל מיועד לקבוצה הראשונה.

3) הייתי במגע ישיר רק פעם אחת עם ריאו והוא נראה לי בסדר גמור ככה שאין לי הרבה מה לומר בעניין.

4) שוב, אני לא קשור לאף סדנאת רכב והדבר היחיד שאני יודע על אביר זה שזה חרא של דבר.

5) אני לא יודע לאיזה מהסדנאות אתה מנסה להחמיא אבל אני חייב לומר שבמחנה נתן יש חאפרים לא קטנים בכלל.

פורסם
לנו יש משאיות מתוצרת OSHKOSH והן משמשות לנשיאת רקטות וגם כמובילי סוללות פטריות (ואולי עוד כמה שימושים שלא ידוע לי עליהם).

ולתדלוק טנקים אם אני לא טועה..

HU - Pioneer DEHP5950IB

Amp - HIFONICS Titan TX6406

Comp - ))) Morel Dotech Ovation 6

פורסם

בטוח שלא החמאתי למחנה נתן.

אביר,אחלה כלי שבעולם.

המנוע שמשרת אותו זה בעצם אותו מנוע של האמר,בשינויים קלים.

תיבת הילוכים גם של GM .

הוא מאיץ עד 140!

רק מה? כל הצבא בנוי על טיפולים חאפרים.

האמר למשל,כמות ההנעים הסופיים שמחליפים בו בגלל טבעות אבטחה שהרכיבו לא כמו שצריך,או בגלל שלא מילאו מספיק שמן בהינעים/יותר מדי שמן בהינעים.

אגב,שוויו של כל הנע סופי הוא באיזור ה5000 שקלים חדשים!

לגבי האינטרים,הטיפולים שלהם מבוצעים בקאטרפילר.

רק דברים כמו גירוזים וכן הלאה בסדנאות.

• תוכן חדש...