Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

הרכב הנ"ל ברשותי ויש לי בעיית תצרוכת דלק חמורה.על מיכל מלא של 45 ליטר הוא עושה בסביבות 300 עד 330 ק"מ.

כשהמנוע קר הוא עומד כרגע על 1800 סל'ד וכשמתחמם הוא יורד ל900 סלד +-.(יש לציין שמדובר על נסיעה רגועה וחסכונית במיוחד ועל בדקתי את התצרוכת).הרכב אחרי טיפול 10000.

עשיתי בדיקת 4 גזים והמוסכניק אמר שהמנוע עובד יפה והCO דיי נמוך ובגדר הנורמה אז אני מתלבט אם כדאי לי ללכת למורשה ולעשות בדיקת מחשב מנוע או לא

 

הענין הוא ששיחקתי קצת עם הבורג שיושב על מכלול ההזרקה(תערובת אויר) וכשפתחתי אותו קצת הטורים עלו משמעותית.נראה כאילו המנוע עומד על סיבובי הסלד הנ'"ל כשהוא חנוק מעט בגלל מעט מידי אויר .

אחרי שפתחתי לו קצת את האויר רציתי להנמיך את סיבובי הסרק שלו אז פתחתי כמה שאפשר את הבורג שדוחף את המצערת והגעתי למצב שדרך אותו בורג אין לי אפשרות יותר להנמיך סרק.בנתיים החזרתי את המנוע למצבו הקודם..

 

השאלה היא כזו!

האם יש אפשרות שהמנוע חנוק ולכן הכיוון של הדלק אויר לא אופטימלי ואם אפתח לו את האויר מעט זה ישפר את התצרוכת.

 

השאלה גם מה אני אעשה לגביי הורדת סיבובי הסרק כי כבר אין אפשרות דרך בורג המצערת.

 

תודה על התיחסותכם הרצינית

 

משה:-D

פורסם

אסור ליגוע בבורג של פרפרית המצערת שלא לצורך!

 

המצערת חייבת להיות סגורה עד הסוף! הבורג הזה רק מכוון אותה שהיא לא תתקע.

 

הבורג השני ששיחקת איתו שיך לכיוון סל"ד הסרק.

×
×
  • תוכן חדש...