Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני הכול, אני יודע שזה הרבה לקרוא, אבל אשמח אם תעשו מאמץ. זה חשוב לי ואני לא מבין ממש ברכבים (הרכב האחרון שקניתי היה לפני 12 שנה :) ).

טוב אז אני ואישתי החלטנו לרכוש סופר מיני, ויש לנו תקציב של 100K.

אני משרת בקבע, ולפני כמה ימים קיבלנו עלון של מבצעי רכב של סוזוקי עם חבר.

שללנו את הsx4 בשל העיצוב (בבקשה לא להעלות את הדגם הזה שוב, שללנו סופית).

ועכשיו יש לנו התלבטות:

יש את הסוזוקי סוויפט ברמת גימור GLS ב92K, וברמת גימור GLX ב97.5K. השאלה היא מה ההבדל בין שתי רמות הגימור? והאם שווה להוסיף 5.5K כדי לקבל את רמת הגימור GLX?

עוד משהו, מאוד התרשמנו מהפיאסטה החדשה, אבל התקציב לא מאפשר כל כך (צריך עוד לבטח ביטוח צעיר שיהיה יקר, אז חריגה של 7.5K היא יותר מידי עבורנו, למרות שמאוד אהבנו את הרכב). השאלה אם שווה לעשות מאמץ גדול (עבורנו) ולהוסיף 10K ולקנות פיאסטה ולא סוויפט GLX?

התלבטנו גם בשל הביטחות, מפני שכפי שידוע, לפיאסטה 5 כוכבים במבחן הבטיחות ולסוויפט 4.

שמענו מחברים שכיום בשל המצב הכלכלי והמיתון, סוכניות הרכב נוטות להתגמש מעט ברכישת רכב מהם, ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם התגמשות על המחיר מצד פורד? הכוונה אם נצליח להוציא מפורד את הפיאסטה בכ100K? אם כן, אשמח לשמוע דרכים כיצד עליי להתמקח ובאיזו גישה לבוא.

לסיכום, מה ההבדל בין רמות הגימור בסוויפט? האם כדאי להוסיף 10K ולרכוש פיאסטה במקום סוויפט GLX? והאם לדעתכם הסוכנות של פורד תתגמש איתי על פיאסטה ב100K, ואם כן כיצד אתם מציעים לי לבוא ולבקש את זה?

תודה רבה רבה למי שיעזור.

פורסם

ההבדלים בין שתי הגירסאות של הסוויפט הם:

רדיו מובנה עם שליטה מההגה ,גלגלי מגנזיום ,פנסי ערפל ,הגה מצופה עור ,ו6 כריות אוויר לעומת 2 בגירסה הפשוטה

קשה באימונים קל בים

פורסם

שלום,

לגבי ההתייחסות לגמישות הסוכנויות, חשוב שתדע שכנראה לא תהיה ,מאחר והמחיר הוא נמוך ומוצע דרך חבר.

מנסיון, המבצעים של חבר מעולים ואכן שווה לרכוש דרכם רכב.

הסוויפט כמיני נפוצה מאוד, וממי שיצא לי להיתקל בו ויש לו את הרכב, שמעתי בעיקר רשמים טובים.

אם אתה לא סגור על הסוויפט, עשה נסיעת מבחן ועל הדרך עשה כזאת גם בפיסטה, כנראה ששם זה ייחתם.

בכל מקרה אל תשכח שחבר יוצאים כמעט כל חודש במבצע אחר ולכן אתה לא מחמיץ כי יהיו עוד מבצעים בחודש הבא.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

GLX שווה הרבה יותר בגלל איבזור בטיחוטי מלא וגם יותר שימושית ותהיה יותר מבוקשת במעמד מכירה.

דלק מוטורס היא חברה בונקריסטית שלא משתינה לכוון לקוח פרטי.

אין סיכוי שתקבל שקל של הנחה בתור לקוח פרטי. אבל אם אתה חברת ליסינג הם יורידו את המכנסיים ויתקופפו לבד.

הלקוח הפרטי יממן את ההנחה לליסינג.

פורסם

benj הפיאסטה לא בהנחה של חבר, ולכן השאלה על התגמשות מצד הסוכנות. לגבי הסוזוקי בכלל לא שאלתי כי אכן היא במבצע עם חבר והמבצע משתלם.

ההתלבטות שלי כרגע היא בין הפיאסטה לסוויפט GLX כשהפער בינהם הוא 10K. השאלה אם יתגמשו איתי במחיר מצד דלק מוטורס?, ואם לא.. האם שווה להוסיף את ה10K כדי לרכוש את הפיאסטה?

תודה לעונים.

פורסם

דלק מוטורס לא ידועים בהתגמשות (הם חיים מהליסינג, לקוחות פרטיים לא באמת מעניינים אותם). ובסוויפט יש שמועה(שאומתה פה בכמה שרשורים בפורום שיש בעיות בצבע).

מה עם הפאביה? היא אלטרנטיבה מעולה וזולה יחסית.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

10K נוספים לפיאסטה יקנו לך: בטיחות משופרת, עיצוב ואיכות פנים עדיפה, נוחות נסיעה מעט טובה יותר, אבזור מפנק יותר, תא מטען מעט גדול יותר (אם אני זוכר נכון). לעומת זאת תפסיד במידה מסוימת בזריזות המנוע ותיבת ההילוכים וכן ככל הנראה בצריכת הדלק.

שתיהן מכוניות טובות, השיקול אם להתאמץ לפיאסטה הוא שלך. בצע נסיעת מבחן על שתיהן. שים לב אגב שהסוויפט אמורה להגיע מעתה עם ESP ומומלץ לקנות את הגרסה הזו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם איזור ה-100K -וציפיות לרכב רגיל וטוב - תתעניין גם ביונדאי I20. יש אבזור בטיחות גבוה, מרחב נוח, ותחזב שאולי המשפחה תתרחב ואז הרכב צריך להתאים לכם במקום אחסון ובטיחות.

אם התקציב לא גמיש - נסה לחפש רכב בן שנה או שנתיים, במצב טוב מאוד ואחרי ירידת הערך החזקה של השנים הראשונות.

יכול להיות שכדאי לחכות עוד 3 חודשים להחלפת שנת דגם - ואז יבואנים שנתקעו מוזילים מחיר לרכב משנת 2009.

בהצלחה!

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לא אהבנו את המראה של היונדאי i20, ובכלל קראתי כמה ביקורות ונראה שהיא לא מצטיינת בשום דבר. אז היא ירדה מהפרק.

נראה לי שאלך על הפיאסטה. אני אסע לסוכנות רכב ואבדוק אילו הנחות אני יכול לקבל ואחליט שם כבר. אבל אני עדיין לא סגור.

אשמח לעוד תגובות.

פורסם

אם החלטת על הפיאסטה, אולי תחכה למבצע חבר הבא, הוא לא יהיה עוד הרבה זמן ואם קצת מזל יעבוד עם דלק מוטורס, רוב הסיכויים שתחסוך את ה10K ואולי יותר.

כל זאת, כמובן אם אינך לחוץ כרגע על הרכב.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

עם אתה לא נהג מרוצים(אני לא נבין מה כולם רושמים זריזות אף אחד מהרכבים אינו רכב ספורטיבי וכמה שניות לפה או לשם לא כזה קריטי לך) אז הפורד פיאסטה רמה אחת מעל לשאר הרכבים בסגמנת הזה,לגבי הנחות אז כמו שציינו לפני דלק מוטורס בונקרים ולא נותנים הנחות בכלל אלא עם כן אתה חברת ליסינג.

:fadein:
  • תוכן חדש...