Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!,אני לפני רכישה של יונדאי אטוס האם יש "מחלות" ידועות לרכב שאני צריך לבדוק במיוחד או שאר חמוצים למיניהם

תודה לכל העוזרים!!

פורסם

בוקר טוב.

אין שום מחלות שידועות לי חוץ ממחלת העייפות. אבל ברצינות, אחד הרכבים האמינים שהיו לי: 0 תקלות אמיתי, בכמעט שנתיים. הוא גם די זריז ביציאה מ0 ל50, א"כ הוא מתחיל להיות עייף יותר, בכ"ז 55 כ"ס. אם זה מה שאתה מחפש אין לך מה לדאוג: בדיקה וסע לשלום.

ד"א עדיף דגם ה"פריים" משנתון 01 כאשר משנת 02, הרכב עבר מתיחת פנים אך אין שינוי במנוע.

תמיד יזכר לטובה בזכות הכניסה לכל חור אפשרי- ממש האופנוע של הרכבים שכמעט וסיים איתי תואר.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אנחנו החזקנו יונדאי אטוס 4 שנים ו 52K, כולל נסיעה לאילת ולרמת הגולן.

0 תקלות, למעט מצבר ששבק חיים אחרי 3 וחצי שנים.

הזוג שרכש מאיתנו את המכונית נוסע בה עד היום, ובפעם האחרונה שדיברתי עימם, לפני שנה לערך, הם אמרו שלמעט טיפול גדול שכלל החלפת רצועת תיזמון, הם לא ניתקלו בשום בעייה.

קח רק בחשבון שהאטוס הינה מכונית עירונית נטו, ונסיעות ארוכות מחוץ לעיר הן ממש לא בתפריט שלה.

דגמי שנת 2000 הגיעו בחלקם עם תיבה אוטומטית בת 4 הילוכים, מה ששיפר מאד את התאוצה הראשונית ואת השיוט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

קח בחשבון שהרכב נמכר מעל המחירון, ואפשר לקנות כיום גטס 2003 במחירים של סביבות 20 אלף ש"ח.

לא בטוח שאתה הולך לעשות את עסקת חייך כאן.

• תוכן חדש...