Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

קניתי לפני כחודש רכב חדש, כמובן שעשיתי בדיקה לפני הקניה והיו הכסת"חים הרגילים. ( כולל : בלמים קדמיים: לתקן צלחות\דיסקים\תופים, תחת סעיף של "צנרת בלמים" לא היו כלל הערות והוא בצבע ירוק- תקין. ) הרכב כאמור הוא פונטו HGT שנת 2002.

במוסך מורשה לאחר הרכישה נאמר לי שצינורות הברקס הקדמיים יבשים ( הראו לי אותם בעת כיפופם ואכן יש בגומי סדקי יובש ).

עלות ההחלפה נאמדה על 500 ש"ח לשני צינורות ברקס + 150 ש"ח עבודה.

האם המחיר סביר?

האם יש עילה לבוא בטענות כלפי מכון הבדיקה שלא איבחנו את הליקוי?

האם הרכב יעבור טסט עם צינורות ברקס יבשים ? ( אני שואל מפני שהבעלים הקודם העביר אותו טסט לפני 3 חודשים, והטסט הבא הוא בדצמבר- הוא נזכר לאחר חצי שנה להעביר את הרכב טסט).

תודה למגיבים

פורסם

לדעתי זה מחדל בטיחותי גדול, אבל המכון יטען במידה מסוימת אולי של צדק שלפני חודש הצנורות היו ונראו תקינים.

אם כעבור ימים מספר היית מגלה התקלה ופונה אל המכון בדיקה, אז תלונתך ותביעתך היו מוצקים יותר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
אם כעבור ימים מספר היית מגלה התקלה ופונה אל המכון בדיקה, אז תלונתך ותביעתך היו מוצקים יותר.

בברכה - רפי לין :-)

הבדיקה הייתה לפני 3 שבועות, לא חודש.

ממתי צינורות מתייבשים לאחר 3 שבועות?

אין אפשרות להוכיח שהם היו יבשים בעת הבדיקה?

פורסם

שלום , האם הצינורות יבשים או סדוקים ?, עם הציפורן גרד את איזור היבש ובדוק אם זו לקה אם באמת סדקים בצינורות . אם אלה סדקים בטוחני שהמכון יקח על עצמו את החלפתם אפילו 50 אחוזים מהעלות זה 0K.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רק היום יצא לי לרדת מתחת לרכב, אז..

אני מצרף תמונה של הצינור ברקס ששייך לגלגל שמאלי קדמי - סימנתי את החתכים בעיגול אדום. ( המצב של הצינור הימני זהה ).

האם זהו ליקוי בטיחותי?

האם יעבור טסט? או יש צורך להחליף אותו?

תודה רבה למגיבים

1112.jpg

פורסם

איזה צינורות עולים 500ש"ח?

תחליפיים עולים גג 100 ש"ח ליח"

וההשתתפות עצמית שלך תהיה הרבה יותר גבוהה

אם תשיג מהם הנחה בבדיקה הבאה תהיה מרוצה

זו דעתי האישית. אבל בהצלחה

• תוכן חדש...