Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כרגע מותקנת לי ברכב המערכת הבאה:

pioneer deh-1900

hertz esk570 5x7 component

jbl cs3196

jbl gt5-a604

מדובר ברדיו דיסק עם יציאה אחת של 2 וולט שעליה מחוברים מפצלים כדי להתחבר למגבר.

המצב כרגע הוא שהמגבר מכוון בגיין לרמקולים הקדמיים ב80 אחוז +-, ראיתי שעם רדיו דיסק איכותי יותר עם יותר יציאות ווולטאג' גבוה יותר, ניתן להוריד את הגיין במגבר. יש לי עדיין אופציה לשדרג את המגבר.

והערה נוספת: אם אני לא אשדרג את המגבר עכשיו, אני אשאר איתו ולא אוכל לשדרג אותו בעתיד, אלא רק לקנות מגבר חדש.

השאלה שלי היא מה עדיף מבין האופציות הבאות:

1. להוסיף 300 שקל ולשדרג למגבר של אינפינטי שהוא 75X4?

2. להוסיף 400+- שקל ולשדרג למגבר JBL 1004?

3. להחליף רדיו דיסק לאחד עם יציאות חזקות כמו פיוניר 4050 או 5050 בעלות של רדיו דיסק (650-750)?

תודה מראש,

פורסם

תלך על ה JBL. סביר שהוא יעשה את ההבדל הרב ביותר אבל אל תצפה לשינוי גדול. ואם כבר ראית, אז דע לך שגיין זה לא ווליום וזה שהגיין על 80% סביר שזה מז**ן את המגבר והרמקולים שלך ופוגע באיכות הכוללת.

אם אתה רוצה סאונד טוב יותר, אולי כדאי שתשקול סאבוופר עם מגבר מובנה. (בכל זאת, התקציב זעום..) עצם העובדה שתפחית את עוצמת הבאס (המדהימה יש לומר..) שהולכת לכיוון הרמקולים האחרים תאפשר לך להגביר אותם יותר, בפחות מאמץ ויותר איכות.

...CASKA for life

פורסם

חיברו לידי רדיו דיסק של 4 וולט ו2 יציאות (במקום אחד שיש לי) והורדתי את הגיין לשליש +- והעוצמה הייתה זהה למצב היום אבל נדמה היה שהצליל יותר נקי.זה לא אומר שרדיו דיסק יעשה את ההבדל?

פורסם

אם ההבדל כה משמעותי ייתכן והרדיו-דיסק שלך לא תקין..

בכל זאת, אם באמת יש הבדל ואתה מרגיש אותו אז מה השאלה בעצם ? תחליף מכשיר. למה פיוניר ? יש טובים יותר כמו CLARION, ALPINE.

...CASKA for life

פורסם

המתקין (אני לא אכנס לשמות אבל מישהו מוכר ואמין) אמר שזה ברור מאליו שהרדיו דיסק שלי שהוא 2 וולט ורק יציאה אחת ידרוש מהמגבר הרבה הרבה יותר מאשר רדיו דיסק 4 וולט עם מספר יציאות.

וכן, אבל דיברתי על הפיוניר משיקולי תקציב פיוניר 4050 עולה 650 ש"ח ומגיע עם 3 יציאות 4 וולט.

תודה רבה על העזרה נימיקיפוד

• תוכן חדש...