Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באשדוד יש כאלה שמנקים את השמשה הקדמית וצועקים "עשרים עשרים"

זו תופעה שצריך למגר הם ממש זורקים את המים המסריחים שלהם על הרכב ומטנפים את השמשה הקדמית מבלי לשאול, דבר שמרתיח אותי!!

ואין ממש מה לעשות בנדון..

איפה באשדוד?

אולי אתה נוסע על רכב שגורם להם לצעוק "עשרים עשרים" לי אף פעם לא צעקו.

אני עושה סימן עם היד מראש שאני לא רוצה,תודה רבה.

אם בכל מקרה הוא ישטוף את השמשה /יטנף אותה הוא ינקה אותה ולא יקבל גרוש.

פורסם
משטרה לא נכנסת לכפרים

גם אם ייכנסו לכפרים לא ימצאו, כי אלה ילדים פלסטינים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בצומת ,יגור יש גם ערבים.

יש אחד נכה, שפשוט בא לשם מנצרת כל יום. ( כנראה הוא עושה ביגור יותר כסף )

ויש אישה עם שניים שלושה ילדים, בד"כ מלב המפרץ לכיוון סומך.

זה באמת משהו שצריך להפסיק אותו מהר

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

כולכם צריכים להתבייש בצורת ההתנהגות שלכם ובצורת ההתבטאות שלכם כלפי ילדים (ולא מעניין אותי עם הם יהודים, ערבים או צרקסים).

אני נתקל בהם מידי יום, אומר להם לא תודה והם עוברים לרכב הבא או שנשארים כמה שניות ומתחננים לכסף (כי הם עניים מרודים או מליונרים שממנים את כל הכפר בקיבוץ הנדבות שלהם לא מעניין אותי והם גם לא מטרידים אותי יותר מידי) אבל לפתוח על ילד קטן את הדלת בכל הכח(באמת גיבור גדול)?

לקרוא למיגור התופעה בכל הכח? אולי לשלוח עליהם את היס"מ עם פרשים?

אתם ירדתם לגמרי מהפסים?

ומאחר ואנחנו אוסרים על פוליטיקה בפורום ומאחר ויש מספיק "קבצנים מסריחים"כאלה יהודים באזור המרכז, אני לא רוצה לשמוע יותר מילה על מוצאם או על ה"דרכי פעולה מומלצות בערבים", את זה תשאירו לפורום "כהנא חי".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, דווקא בשרשור הזה הצליחו לא להכניס ענייני מוצא לדיון (אלא אם כן מחקתם משהו שלא ראיתי).

יש בעיה נקודתית שפוגעת לנו בביטחון האישי ומעידה על בעיה הרבה יותר גדולה שיש במדינה.

זה מעיד על התדרדרות במצב, ועל דמיון יותר גדול למדינות עולם שלישי, שבהן זוהי תופעה מסוכנת.

פורסם

ילד בן 5-6 שמנקה חלונות בצמתים תמורת נדבה מאיים לך על הבטחון האישי???:shock:

פורסם

אני לא מבין מה אתה מתפלא.. הדבר קיים כבר שנים, במיוחד בואדי-ערה.

יש לי זכרונות של הילדים האלה* ניגשים לרכב מלפני 10 שנים (וגם יותר..).

*סביר להניח שלא מדובר על אותם ילדים בדיוק, אבל על אותו עקרון של ילדים בני ~5 ניגשים לקבץ נדבות

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אכן, אני גר בואדי ערה, אני מכיר את התופעה מזה 13 שנים שאני גר כאן!

להגיד שזה מאיים על בטחוני האישי זאת בדיחת העשור.

חבורות של נרקומנים פסיכותים (הפעם זה היה ערבים, פעם שעברה זה היה משפחת פשע נתנייתית) שדוקרים למוות כל מי שרק מסתכל לא טוב לכיוון שלהם, זה מאיים על הבטחון האישי אבל ילד בן 5?

פרנקוס, תתעורר!

פורסם

גם אני עושה את המסלול של כרמיאל חיפה.

כן זה קיים בערך בכל צומת בדיר אל אסד, יבור, סומך ועוד.

אני בד"כ נוסע עם רכב נעול כי תמיד יש לי דברים יקרי ערך בבגאז' ובמושב האחורי. הם לא מאימים אבל בקלות יכול לקרות אסון שילד אחד כזה ידרס ע"י רכב חולף ואז יכול להתחיל בלאגן.

מעניין שגם כאשר משטרה עוברת לידם היא לא עושה כלום.

פורסם
כולכם צריכים להתבייש בצורת ההתנהגות שלכם ובצורת ההתבטאות שלכם כלפי ילדים (ולא מעניין אותי עם הם יהודים, ערבים או צרקסים).

אני נתקל בהם מידי יום, אומר להם לא תודה והם עוברים לרכב הבא או שנשארים כמה שניות ומתחננים לכסף (כי הם עניים מרודים או מליונרים שממנים את כל הכפר בקיבוץ הנדבות שלהם לא מעניין אותי והם גם לא מטרידים אותי יותר מידי) אבל לפתוח על ילד קטן את הדלת בכל הכח(באמת גיבור גדול)?

לקרוא למיגור התופעה בכל הכח? אולי לשלוח עליהם את היס"מ עם פרשים?

אתם ירדתם לגמרי מהפסים?

ומאחר ואנחנו אוסרים על פוליטיקה בפורום ומאחר ויש מספיק "קבצנים מסריחים"כאלה יהודים באזור המרכז, אני לא רוצה לשמוע יותר מילה על מוצאם או על ה"דרכי פעולה מומלצות בערבים", את זה תשאירו לפורום "כהנא חי".

:mm_yeah:

מה כל כך מאיים ומפחיד בילד בן 5 או אפילו בן 10?

בסך הכל ילדים רעבים וזה לא משנה אם הם רעבים כי אין אוכל בבית או רעבים כי מישהו מנצל אותם. הם עדיין ילדים ועדיין רעבים.

במקום לפחד מהם כשאני יודע שאני אמור לעבור בואדי ערה או באיזור אחר שבו ילדים מקבצים נדבות אני דואג לחטיפים ושתיה קרה ומחלק להם. מעולם לא הרגשתי מאויים על ידם, מעולם לא סלדתי מהם ומעולם לא התיחסתי אליהם כאל מטרד אלא כאל ילדים במצוקה.

לגבי מלכלכי השמשות בצמתים אני מסמן להם שלא ואם בכל זאת הם מנסים לנקות אז שפריץ קצר ממתזי החלון מרחיק אותם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תופעה דוחה של חברה ששולחת את הילדים שלה להביא כסף הביתה , מעבר לזה הילדים מסכנים , ההורים/מעבידים אשמים

וכן אני בעד למגר את התופעה של עבודת ילדים בכלל, זה מתחיל להראות כמו הודו.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

מי שמביא להם כסף מנציח את התופעה של "בוא נביא 15 ילדים ונסתדר כבר"

ואם תהיו גם קצת יותר חכמים תבינו למה הם מביאים 15 ילדים... יש להם מטרה מאוד ברורה ויותר גדולה מלהוציא מאיתנו 2 שקל בצומת.

פורסם

תופעת מנקי השמשות קיימת גם בכביש 4 ברמזור הראשון של חדרה לבאים מדרום.בשעות החושך קשה לראות אותם כשהם קופצים לכביש,וכל זה קורה 200 מטר מתחנת המשטרה.עד שמישהו שם לא יידרס,המשטרה לא תעשה כלום.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
מה כל כך מאיים ומפחיד בילד בן 5 או אפילו בן 10?

מה כל כך מאיים? ברגע שאתה מחלק צ'יפס ושתייה לאותם ילדים, ילד אחר גונב לך את התיק מהמושב האחורי.

חוץ מזה שבכך שאתה נותן להם משהו אתה מעודד את התופעה, כי מאחורי כל הילדים האלה יש מבוגרים שמפעילים אותם.

אחת ההוכחות לכך - כפי שאמרתי בהודעה למעלה, אלו ילדים פלסטינים. הם לא מגיעים ברגל מהשטחים, אז יש מישהו שמסיע אותם. על זה לא חשבת?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...