Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי בירור תקציב וצרכים

אני חושב שאני אלך על הסוזוקי סוויפט החדשה, מצאתי שנת 2007 ב 75,000 מפורסם

עדיין לא התקשרתי אבל אני מאמין שאפשר לרדת במחיר עוד.

יש לי קצת הסתגויות מהסוויפט החדשה מבחינת צריכת הדלק מכמה מקומות הבנתי שהיא צורכת 1-12.5 בעיר

וגם היא קצת יקרה לא ?

בנוסף מצאתי רק אוטו'. יש סוויפט ידניות ?

רציתי לדעת אם יש לכם מתחרות להציע ?

באיזור ה 70K אפשר לרדת ואפשר גם לעלות טיפה

אין בעיה אוטו משפחתי יותר אם הוא יהיה חיסכוני בדלק לפחות עמו הסוויפט

עדיפות לידני בהחלט.

פורסם

צריכת הדלק של הסוויפט טובה בהחלט, לא הייתי דואג. 12.5 ק"מ לליטר בעיר זו תוצאה לא רעה בכלל, אגב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אצלי בסוויפט שנת 08 רק בעיר עושה 1 ל11

אחרי שנה וחודשיים עם האוטו אני גם רואה צריכת דלק של 1 ל10 ו1 ל8 בנסיעות משולבות.

FYI

[עם מזגן ומנוע שעובד בעיקר בסל"ד אפקטיבי]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יש לנו במשפחה סוזוקי סיוופט 2007 ואני מוכרח להגיד שזה אוטו נחמד,זריז נסיעה סבירה ביותר, אבל אין לה מרחב בבאג'ז עם זה משנה לך. איכות הדש ניראה זול. הישיבה מאחורה רק לשני אנשים בוגרים. אבל בגדול תמורה טובה. אוטו יפני. טיפולים לא יקרים במיוחד. ושומרת ערך לעומת הסופר מיני האחרות

בהצלחה

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם
איך האופציה של הניסאן מיקרה דרך אגב?

יש למישהו נסיון עם הרכב?

אחרי יומיים עם מיקרה (בזמנו, כשהאיביזה הייתה במוסך - והפולו החדשה שקיבלתי כרכב חלופי - שבקה חיים גם כן) - היא די מזעזעת.

תא נוסעים פלסטיקי וזול, איבזור דליל, התנהגות סבירה עם אחיזה סבירה מינוס ואינה משרה בטחון.

מה שכן - היא זריזה למדי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...