Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר DSG

SniCkeR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תסתכל על הבחורות מסביב, נראה לך שלמישהי נוח עם החולצה שחונקת לה את הנשמה? לא, אבל זה כנראה נראה טוב וזאת הסיבה שהם עושים את זה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ראיתי את התנוחה המוזרה הזאת כל כך הרבה פעמים שגם אני ניסיתי איזה פעם פעמיים ואני לא מבין מי הדביל שיושב ככה, זה ממש, אבל ממש לא נח.

עושות את זה בעיקר בחורות. יש להן רגליים יותר יפות משלך (אני מניח), ופחות מטען בין הרגליים (אני מניח) :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

גם בתיבות מסוג DSG עם 6 מהירויות (בדגם הקודם) קיימת האופציה Hillholder המונעת הדרדרות הרכב בעלייה עד זווית מסויימת בלבד.

במידה והרכב מדרדר יש ללחוץ לחיצה קלה על דוושת הבלמים הגורמת לעליית הלחץ בקלא'ץ ומונעת הדרדרות הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

מה נראה טוב? האצבעות השעירות ומלאות הפטרת של איזה ג'אחש שחודשיים לא גזז ציפורניים ובחיים לא ניקה מתחתן?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

Guest ספורטמוטורי
פורסם
הכוונה, כשיש לך גיר רובוטי בלי מנגנון זינוק בעלייה, במקום להרים בלם יד אפשר פשוט לשים את רגל שמאל על הבלם, רגל ימין על הגז וכשאתה רוצה לזנק, לעזוב את רגל שמאל וללחוץ עם רגל ימין בו זמנית. מה הבעיה? ואגב - ברוב הגירים הרובוטיים הנוכחיים יש מנגנון זינוק בעלייה, כך שזה באמת מיותר.

רוני

מה שאמרה גם אפשרות,אך יש דרך אחרת הרבה יותר קלה,זה נכון לקורולה הרובוטית,אני לא יודע אם גם בתיבת DSG זה אותו דבר,כדאי לנסות.

לעניינינו,בעליה ברגע שאתה לוחץ על הברקס ואתה מתחיל לנסוע,כדי שהאוטו לא ידרדר אחורנית פשוט לעזוב את הברקס ומיד לתת לו נגיעה קטנה ולעזוב,אתה תראה שהגיר משחרר את הקלאטש טיפה כזה ומחזיק את האוטו כדי שלא יחזור אחורה,כנ"ל ברוירס.

עוד פעם אני אומר,זה נכון לקורולה הרובוטית,אני לא ניסיתי את זה עם הDSG של VAG,כדאי לנסות,כי זה באמת יותר נוח מהרעיון הזה שצריך ללחוץ על הברקס ברגל שמאל.

• תוכן חדש...