Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לי את הבעיה הזאת לפני גם עם הבלם יד,אך לאחר שהוחלפו משאבות בבלמים האחוריים,הבלם יד חזר להיות בקושר מצויין ונועל את הגלגלים האחוריים כבר בתיקתוק הראשון.

הבעיה היא שהגלגלים בקושי ננעלים בלחיצה חזקה על דוושת הבלם(גם בלחיצה ממש חזקה,הצלחנו לסובב קצת את הגלגל)

כמו כן,הקדמיים בסדר גמור(נבדקו בטסט)

אני מבולבל...

פורסם

לפני חמש דקות חזרתי מטסט חוזר על בלם שירות , הוחלפו שתי משאבות , נוזל בלמים , דרמים ,נעלי בילום ,עבר את הטסט חלק .

תבדוק מצב נעלי בילום.

מדובר בפיג'ו 205 .

HONDA CIVIC LS

פורסם
לפני חמש דקות חזרתי מטסט חוזר על בלם שירות , הוחלפו שתי משאבות , נוזל בלמים , דרמים ,נעלי בילום ,עבר את הטסט חלק .

תבדוק מצב נעלי בלמים.

מדובר בפיג'ו 205 .

נעלי בילום ודראמים...

איך אתה מסביר את זה שהבלם יד שלי תופס את הגלגלים למוות?

יתכן שנוזל בלמים ישן יכול לאבד את האפקט בצורה כזאת משמעותית?

והאם בולם יד עובד גם על נוזל בלמים,כדי לדעת אם יש הבדל,ויתכן שזה הנוזל בלמים.

פורסם

ברור לכולנו שאם בלם היד מצליח לבלום באופן מוחלט את הבלמים אזי המערכת המכנית (סנדלים,רפידות מנופים, תופים) תקינה והבעיה היא הידראולית. רצוי להעמיס 3 אנשים במושב האחורי ולבדוק בלמים על דינמומטר.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
ברור לכולנו שאם בלם היד מצליח לבלום באופן מוחלט את הבלמים אזי המערכת המכנית (סנדלים,רפידות מנופים, תופים) תקינה והבעיה היא הידראולית. רצוי להעמיס 3 אנשים במושב האחורי ולבדוק בלמים על דינמומטר.

בטסט לא מעמיסים אנשים מאחורה,זה לא קשור

פורסם

חזרת לטסט ונכשלת שוב ?

או שהבדיקה בוצעה על ידך?

תבדוק מצב צינורות ברקס גמישים בצד האחורי , יכול להיות שמצבם לא טוב.

HONDA CIVIC LS

פורסם
חזרת לטסט ונכשלת שוב ?

או שהבדיקה בוצעה על ידך?

גם הבדיקה בוצעה לידי, ממוחשבת,וגמאני בעצמי סיבבתי במו ידי את הגלגל בעת לחיצה חזקה על דוושת הבלם.

כמו כן נכשלתי בטסט .

אפשר יותר פרטים על הצינורות האלה?

פורסם
בכל מקרה אתה חייב לגשת למוסך לאחר הכשלה על בלמים אתה חייב אישור מוסך גש למוסך שיטפלו בבעיה.

תשמע,להגיד לגשת למוסך שיטפלו בי ממש אידיוטי,זה לא פורום פירסום מוסכים.

אני רוצה קודם כל לדעת מה הבעיה,זה שאני צריך לגשת למוסך לאחר הכשלה אני יודע טוב מאוד.

פורסם
חזרת לטסט ונכשלת שוב ?

או שהבדיקה בוצעה על ידך?

שלום רב !

כפי שהסביר לך ברזילי, הפעלת בלם היד היא מכנית, מכאן ניתן לשער שצינורות בלם סתומים, ולא ניתן לבלום, משום שמשאבות האופן, לא פועלות או פועלות חלקית.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צינורות גמישים הם צינורות שחורים ,שנמצאים ממש מעל לגלגל האחורי בשני הצדדים, הם ממש דומים לקדמיים שמחוברים לקליפר , סתימה בצינורות אלה עלולה להגביל פעולת המשאבות .

HONDA CIVIC LS

• ספונסר פורום
פורסם
תשמע,להגיד לגשת למוסך שיטפלו בי ממש אידיוטי,זה לא פורום פירסום מוסכים.

אני רוצה קודם כל לדעת מה הבעיה,זה שאני צריך לגשת למוסך לאחר הכשלה אני יודע טוב מאוד.

בעל מקצוע ענה לך את התשובה הכי טובה שאפשר

ואתה עונה בחוצפה כזו וגם מצפה לעזרה? קצת דרך ארץ.

מה זה משנה מה הבעיה?

אם אני אגיד לך שהבעה היא בניקוז אוויר מקווי הבלימה האחוריים,או מצינורות בלמים סתומים,או מכיוון ראשוני של עצר בלם היד לפני הרכבת נעלי הבילום,יש לך את הידע והכלים לטפל בבעיה? או שאתה פשוט מעוניין להכתיב למוסך מה לעשות?

בלמים זה לא משהו שמטפלים בו לבד,כשיש בעיה בבלמים ניגשים למוסך!!!

לדעתי,גם יעוץ על גבי הפורום בנוגע לתיקון בלמים הינו בגדר רשלנות תורמת.

אורן

• תוכן חדש...