Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

אני מחפש לקנות רכב יד שניה. תקציב של כ 10,000 ש"ח.

בהתחלה חשבתי על סובארו לאונה וקיבלתי עליו תגובות טובות למדי.

אח"כ שמעתי על האפלאוז ואמרו לי שהוא לא פחות טוב ואפילו נחשב קצת יותר.

לקחתי כבר 2 אפלאוזים למכון בדיקה ( שכל אחד עלה 430 ש"ח ) ואמרו לי שלא כדאי לי להתעסק איתם, כל אחד עם הבעיות שלו.

אז מה אתם אומרם?

להמשיך לחפש? יש בשוק אפלאוזים טובים במחיר שאני מחפש או שכולם כבר בלויים ולא כדאי להתעסק איתם?

איך זה לעומת הסובארו?

הכי חשוב לי - שהטיפול שלו לא יגזול לי את כל הכסף שאני חוסך בקניה - לא הדלק ולא התיקונים.

אז מה עדיף?!

פורסם

לא מבין למה לקחת רכבים שבמחירים כאלה לבדיקה אבל כל אחד עם השגעונות שלו.

מלבד העובדה של הקשר ההדוק שלי משהו למועדון סובארו, אם מתלבטים בין שני הרכבים האלה אז הייתי לוקח סובארו בלי לחשוב פעמיים.

זמינות חלקים מעולה וזולה, תקלות מועטות כל עוד שומרים ומטפלים ברכב כראוי וסחירות גבוהה של הרכב.

אפלאוז? מעולם לא אהבתי את הדגם הזה, ונסעתי בכמה וכמה כאלה. משום מה כל מי שאני מכיר שהיה לו רכב כזה עשה ראש מנוע באיזשהו שלב. לא שמנוע של סובארו לא רגיש גם כן, אך בכללי אני מעריך שהרבה יותר עמיד ממנוע של אפלאוז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מצטרף להמלצה על הלאונה, יותר סחירה ויותר זולה לאחזקה מבחינת תיקונים.

אפלאוזים שמורות נמכרות במחירים של 15 אלף+ קח בחשבון, לאונות שמורות בסביבות ה9-10.

אל תצפה לקחת רכב כזה לבדיקה ושהוא ייצא נקי, השנים עשו את שלהם ושוב רכב לא יצא נקי פיקס חבל על הכסף שתבזבז בבדיקות חסרות טעם, עשה סיבוב על הרכב ועם הוא מרגיש לך טוב ולא עושה רעשים מוזרים וכולי (יש הרבה טיפים מה לבדוק בנעוץ למעלה) אז תקנה.

פורסם

אם כבר החלטת על יפאנית עתיקה - רק הליאונה.

הדייהטסו מעולה אבל רגישה מדי לטיפול הישראלי הידוע - השנים לא עשו עמה חסד ואכן מנועים נוטים למות מהר.

פורסם

קח בחשבון גם מיצובישי לנסר מודל 93 אחלה אוטו ויש לו יתרונות שאין לסובארו הגה כוח נ"מ וח"ח

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

נפתלי, שמעת פעם על סובארו לאונה GL?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הכמויות של האפלאוזים שאני רואה נטושות גדולות ,כנראה שבגלל שאין טעם להשקיע במנוע.הלאונות יותר עמידות ופחות רגישות למי ברז ולהזנחה.גם הפנים של הלאונה נשמר מצויין בד"כ .הדשבורד עמיד ולא נסדק ולדעתי בסכום שאתה רוצה להשקיע ישאר לך כסף לישור קו.

פורסם

שמעתי על GL רק שקשה יותר למצוא אותם וחוץ מזה לדעתי וזהו דעתי בתור אחד שהיה לו מיצובישי וגם נהג בסובארו אין מה להשוות את הנוחות של מיצובישי לסובארו.

לגבי האמינות שלה ג"כ לא מאכזבת בכלל היא לא פחות אמינה מהסובארו ולכן לדעתי כדאי יותר המיצובישי.

זהו דעתי

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

כפי שתראה אם תחפור בעשרת אלפים השרשורים הדומים בפורום, בשנתונים האלו ובמחירים הללו דגם הרכב הרבה פחות משנה מאשר האקזמפלר הספציפי.

אם יש רכב פרטי, שמור, מטופל - קח אותו. שם המשפחה לא אמור לשנות לך.

• תוכן חדש...