Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי בעבודה משתמשים בספריי הזה בעיקר לקצוות הפרופילים והצינורות המגולוונים שמרכיבים חממה.

ראיתי כמה פעמים את החלודה פורצת את מכשול הספריי, יש לבדוק שמדובר בספריי איכותי ולא אחד הזולים.

גם המרקם משתנה מסוגי ספריי שונים, יש חלקים ויש קצת מחוספסים.

כבר חתמתי...

פורסם

עברתי תהליך כזה בדיוק!(גלוון קר")

הבעיה הכי גדולה של הגלוון(במידה ורוצים לצבוע לאחר מכן.) זה שצבע לא "נתפס" על הגלוון.(כל סוג של גלוון!)

ע"מ לצבוע צריך לצבוע עם חומר מקשר(פריימר)ואח"כ צבע יסוד וצבע.

כמו שאני עשיתי.

עריכה:תמונה 1) ניקוי חול 2)גלוון קר 3)פריימר+יסוד 4)צבע ברק ישיר.

@

ניקוי חול.jpg

גלוון קר.jpg

פריימר+יסוד.jpg

צבע ברק ישיר.jpg

פורסם

יפה יפה...כך נראתה שלדה של XR600\650 כיצאה מהמפעל.

זכרונות נעימים...

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

נראה לי שזה יותר של ה650 או ה250, נעילת ההגה וההברגות לרגליות מורכב, מפלילות:wink:

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אם כבר מדברים על פתרונות פלא פשוטים וזולים...

נתקלתי פעם בשרשור ובו הוצג פתרון לתיקון חורים ורקבונות ברצפת ג'יפ ע"י התזת צבע יסוד פולימרי - מן חומר היוצר שכבה מחוספסת (כמו שפריץ של קירות) שלמעשה מצפה את כל הרצפה/משטח הקיים כך שנוצר משטח חדש.

מישהו מכיר? יכול לספר על הדבר הזה? עד כמה זה פותר את הבעיה ולכמה זמן? (הרי בסיס הברזל שמתחת יכול להמשיך ולהחליד, וחלודה בסופו של דבר תגרום לפיצוצים... או שזהו חומר כלכך עמיד שלא מאפשר זאת?)

לפי מה שאני זוכר (קראתי על זה לפני כמה שנים) זה נשמע כפתרון המושלם, החסרון היה, כמדומני, עלות גבוהה.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

כאחד שחי ברמה היומיומית עם מיטב המצפים בארץ (זיווד אלקטרוני ) לידיעתכם - אין קסמים ואין קיצורי דרך !

מיכל הצבע שאמור להגן מפני קורוזיה הוא גימיק נחמד ולא יותר , לדעתי העניין שווה להתזה של ספריי צבע כסוף ( בעלות של כ 12 ש"ח ) הקורוזיה תשוב לבצבץ אחרי מספר חודשים .

לגבי ציפוי לרכבי אספנות , אין זה סוד שמפעלים גדולים דוגמת כרומניקל אינם מוכנים להתעסק בחלקי רכבי אספנות אבל לא חסרים מפעלים קטנים שישמחו לבצע את העבודה במחירי מנה שנעים בין 150 ל 300 ש"ח .

אגב , בזמן הקרוב יפורקו מעליזה מס' חלקים לטובת ציפוי ניקל נסיוני שיהיה במפעל אגמים בשלומי , תוצאות מצולמות יועלו לפורום .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

אני דווקא השתמשתי בספריי לג'אנטים (שכידוע מחלידים מהר מאוד) ואחרי שנה וחצי אין אפילו טיפת סימן של חלודה :-)

0= 009.jpg

= 001.jpg

= 002.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
אני דווקא השתמשתי בספריי לג'אנטים (שכידוע מחלידים מהר מאוד) ואחרי שנה וחצי אין אפילו טיפת סימן של חלודה :-)

כיוון שגם אם ליטשת אותם עדיין יש בהם את האבץ המקורי שעשה היצרן , שים לב לג'נטים שיש היום בכל הליסינגים למינהם ותראה שהג'נט מגיע עם השחרה ולא אבץ ( מי אמר איכות הסביבה ) ואחרי פחות משנה כל העסק כבר עם סימני קורוזיה ...

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• אחראי פורום
פורסם
שלאלה מזווית קצת אחרת:

1. מישהו כבר ביצע זאת עם התרסיס ויכול לספר לנו מנסיונו? בבקשה.

2. האם זה באמת פשוט וטוב כפי שזה נישמע? זה בטח לא איכותי ועמיד לאורך זמן כמו ציפוי איכותי, אבל התוצאות מפתיעות

לטובה, בנתיים אין שום שינוי במראה.

3. האם ניתן אח"כ לצבוע מעל בצבע אחר? כן.

4. המרקם המחוספס לא פוגם אח"כ בצביעה? הצבע (הפשוט) נתפס עליו כמו על כל יסוד אחר.

5. איזה חלקים כדי לצבוע בחומר ואיזה לא? (פרט לברגים).

6. כמה זמן זה מחזיק מעמד? בנתיים, קצת פחות משנה, עבר נסיעות רטובות/יבשות/איטיות/מהירות,

נראה כמו ביום הצביעה. וזה עוד על אלפא! תודו שהאתגר גדול יותר.

7. מה ההכנות המוקדמות שיש לבצע לפני הצביעה? כמו לפני עבודת צביעה רגילה.

תודה-רן

פה החלפתי באלפא את הבוקסות במתלים הקדמיים, כמו שאפשר לראות המצב לא היה מרנין.

bushings006cl4.jpg

אחרי ניקוי בחומר כימי מסויים, אני לא זוכר בדיוק איזה.

bushings012dg3.jpg

אחרי שכבת האבץ.

bushings020ot2.jpg

bushings019ad9.jpg

ופה בשחור.

bushings024eu4.jpg

bushings028iu6.jpg

כן, כן, האגזוז נראה מצחיק :lol:

אני מודה שאם היה לי את הזמן להשאיר את האוטו מפורק, הייתי דואג לפתרון יותר עמיד ואיכותי (וכמובן יותר יקר),

אבל בלחץ הזמן זה היה פתרון נגיש וזריז שמוכיח את עצמו לא רע עד היום.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• שנתיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...