Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד לי, אתה לא חושב שהגזמת? לא רק שלא פספסת את ההגרלה, כי היא עוד חצי שעה - אלא גם אפשר לבדוק את המספרים הזוכים זמן קצר אחרי ההגרלה באתר של מפעל הפיס. אתה באמת צריך את הפורום בשביל זה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אינני יודע מה היו המספרים הזוכים בהגרלת ה-50 מליון, אבל אם תרצה אוכל למסור לך את המספרים הזוכים של ההגרלה הבאה.

אבל שוב, זה יהיה מליונים בודדים, רחוק מ-50 מליון.

פורסם
תגיד לי, אתה לא חושב שהגזמת? לא רק שלא פספסת את ההגרלה, כי היא עוד חצי שעה - אלא גם אפשר לבדוק את המספרים הזוכים זמן קצר אחרי ההגרלה באתר של מפעל הפיס. אתה באמת צריך את הפורום בשביל זה?

לא, לא הגזמתי. רשמתי את ההודעה ב-23:20, וההגרלה (לפי העיתון) הייתה ב-23:00. פעם ראשונה בחיים ששלחתי לוטו, ואני לא כלכך מבין גדול איפה ומתי אפשר לראות את תוצאות ההגרלה, אז באמת מצטער ש"חטאתי" :roll: :roll: :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא סתם קוראים לי שומאכר - עכשיו יש לי באמת איזו מקלארן בבית :wink::-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...