Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את הרכב עם טלפון ספיריט מוטורולה ואני לא חסיד גדול של טלפונים קבועים ברכב בגלל העדפה של הגנבים לגנוב רכבים כאלה שיוכלו ליצור קשר אחרי זה עם בעל הרכב לכופר וגם כי זה מפריע לי להעביר הילוכים כמו שצריך (ישב נמוך קרוב לידית הילוכים)

אז את המכשיר פירקתי בלי בעיה אבל עם הכרית הסתבכתי קצת ואני זקוק לעזרתכם

כנראה מי שהתקין אותה לא רצה לעשות חורים מכוערים אז אני חושב שהוא פירק את הקונסולה המכרזית ואז קדח שם את הברגים

אני לא רוצה לפרק לבד פלסטיקה ברכב בלי הדרכה מהסיבה הפשוטה שבדרך כלל אני נשאר עם חתיכות פלסטיק שבורות ביד

מצורפת תמונה של הכרית אם יש למישהו מושג איך אני יכול להעיף אותה אני ישמח

v5y5tu.jpg

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

Designed in Germany Built in Spain Perfected in Israel

פורסם

יש לך גישה לברגים שתופסים את הכרית הזאת?

לא כל כך מצליחים להבין מהתמונה, אם אין לך מה לעשות עם הכרית הזאת את יכול פשוט לחתוך אותה ולגלות את הברגים,

כך תוכל להבריג אותם החוצה בעדינות בעזרת משהו שירים טיפה את פלסטיק הקונסולה ואז לראות אם הם יכולים להישלף או להתברג החוצה בלי לגרום נזק, שוב לפי התמונה אני לא מצליח כל כך להבין מה הולך שם.

פורסם

יש לי גם כרית כזאת , כדי לפרק אותה אתה צריך לפרק את הרדיו דיסק ואת המגירה שמתחתיו , אח"כ תהייה לך גישה לברגים ( 4 ברגים שניים בכל צד) של הקונסולה , אחרי שפרקת אותה תשלוף מעט החוצה ואז תוכל להוציא את המתקן לדיבורית .

בהצלחה .

פורסם

אני ינסה מחר בבוקר

תיהיה בריא!

ראיתי שיש שם ברגי כוכבית על זה מדובר נכון?

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

פורסם

ה 4 ברגים שציינתי הם הברגים שמחזיקים את את הקונסולה השחורה שעליה מורכב בקרת האקלים והרדיו אל הדש-בורד , אחרי שמשחררים את הברגים האלו ומוצאים קצת את הקונסולה השחורה ניתן להוציא את המתקן לדיבורית.

חשוב לעשות הכל בעדינות , חבל להרוס את הפלסטיקה .

בהצלחה

פורסם

הוצאתי את זה כמו שאמרת בדיוק 4 ברגים

מזל שהיה לי סט מפתחות כוכבית

שוב תודה

שבת שלום!

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

• תוכן חדש...