Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית רכב משומש + מה לעשות עם פיז'ו ישנה

tmnt_g
שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן

אני מחפש לקנות רכב משומש (יד 1 או 2) בתקציב של עד 65000 ש"ח מ2004 ומעלה.

כל יום אני נוסע בערך 50 ק"מ (25 לכל כיוון) בכבישים מהירים אבל גם בפקקים.

הדברים החשובים לי הם שהוא יהיה קטן (5 דלתות, בלי "תחת"), מהיר יחסית (חשבתי בכיוון מנוע 1400), ושיהיה חסכוני בדלק.

לא משנה לי כל כך הצורה החיצונית ולא משנה גיר רגיל או אוטומט.

אני בן 23 ואני חושב שאני אחזיק את האוטו הזה שנתיים-שלוש ואז יתכן ואמכור אותו.

אני לא מבין כל כך במכוניות בשוק אבל שמעתי שעדיף ללכת על יפניות כי הן יותר זולות מבחינת חלפים. הבעיה שאני לא יודע איפה להתחיל להסתכל.

אשמח לייעוץ בנושא.

ובנושא טיפה שונה,

יש לי כרגע פיז'ו 205 שנת 93.

המכונית עצמה עברה הרבה מאוד תאונות לאורך השנים בכל צדדיה.

2 דלתות הוחלפו וה2 האחרות עם שריטות/מכות, אין מזגן, החלונות החשמליים לא ממש עובדים והמנוע והבלמים לא במצב מי יודע מה.

מה שכן היא נוסעת יופי (תאוצה טובה ואני נוסע עליה לבד כבר 4 שנים.

השאלה היא האם לנסות בכלל למכור אותה? או שבמצב שלה פשוט לשלוח אותה לפירוק?

תודה רבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנסה למכור ביד 2 כל עוד הרכב נוסע, לדעתי, יהיו לו קונים. למכור לפירוק במחיר הברזל - תוכל תמיד.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחלה תודה רבה.

מישהו יכול לעזור לי לגבי השאלה הראשונה - לגבי הרכב שאני מחפש?

אגב, אני לא נעול על יפניות דווקא. חשבתי ללכת בכיוון הזה כי ככה ייעצו לי אבל אני לא יודע אם אמצא מה שאני אחפש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנסה למכור ביד 2 כל עוד הרכב נוסע, לדעתי, יהיו לו קונים. למכור לפירוק במחיר הברזל - תוכל תמיד.[/quot

בטוח ? אני לא יודע בכמה קונים לברזל , אבל פירסמתי רנו 5 1400 91 יד 2 220K ק"מ ב-500 ש"ח. שואלים אם היא נוסעת. האמת היא שכן (מדי פעם אני מפתיע רכבי שטח וליסינג בסו"ש) , אבל אני רוצה לא להתחייב ואומר שלא. היא לחלקים-כפי שפירסמתי. טורקים בלי מילה נוספת. יש שרוצים גם טסט !!! (מבחינתי שיישאר,-יצאתי ידי חובה לאשתי שמנדנדת שאנקה את החצר ממנה).

מבחינה זו הפכנו לאמריקה כבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנה הצעה - אם אהבת את ה205, למה שלא תנסה את האחות הצעירה שלה, ה206?

עונה לדרישות שלך בצורה די טובה, ואם תרגיש מחסור בכוח תמיד תוכל לחפש אחת עם מנוע 1600 סמ"ק שסביר להניח יספק את דרישותיך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חיים - אני אנסה בכל זאת, אולי כן ייצא משהו. תודה בכל מקרה. מה שכן, טסט אני בטוח לא הולך לעשות לאוטו.

צביקה - אמנם אני מאוד אוהב את הפיז'ו שיש לי כרגע, לא הייתי רוצה לקנות אחת חדשה.

מישהו אמר לי היום שכדאי לי לקנות איביזה, שהיא גם מתאימה לדרישות שלי.

בתור יודע דבר, אתה חושב שכדאי?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...