Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החודש אני משלים שנה עם הטמפרה.

קניתי אותה עם 130000 קילומטר וטסט לשנה ביולי 2008.

בערך שבועיים אחרי שקניתי אותה הלך ראש מנוע בגלל צינור דפוק. נזק:

1500 ש"ח.

אחרי 5000 ק"מ היה צורך להחליף סטרטר.

עלות:700 ש"ח.

ב10000 ק"מ עשיתי טיפול 10000 והחלפתי ציריה.

עלות: 750 ש"ח

ב12000 החלפתי את הציריה השניה.

עלות: 350 ש"ח.

ב15000 התחילה להדלק נורת הבלמים, אז הלכתי למוסך. שם אמרו לי שצריך להחליף משאבת בלמים כי כל השמן של הבלמים נוזל לתוך הבוסטר. באותה הזדמנות החלפתי את הרפידות הקדמיות.

עלות: 1200 ש"ח.

ב17000 גיליתי שהרכב עושה מעט מאוד רעש ואין לו כוח, אז החלפתי לו את האגזוז שהיה סתום.

עלות: 350 ש"ח.

השבוע לקחתי את האוטו למוסך בשביל אישור בלמים לטסט. אמרו לי שצריך להחליף גומה בציריה ושיש לי נזילת שמן גיר.

עלות: 300 ש"ח.

אתמול ניגשתי לטסט.

נכנסתי עם כל האישורים ועברתי את הטסט תוך 5 דקות, וכל מה שעשו היה להחליף לי את הלוחית הקדמית שהייתה דהויה (בולשיט, אבל שיהיה...) ולשים לי פסים זוהרים.

עלות: 55 ש"ח.

עוד יומיים אני מגיע ל20000 קילומטר על האוטו, כלומר 150000 על השעון, והעלות הטוטאלית של האחזקה והתיקונים הייתה עד עכשיו 5205 בערך, שזה סביר מאוד.

לדעתי זה לא הרבה, והאוטו ממש לא עושה לי בעיות.

לא נשארתי תקוע בשום מקום אף פעם ואני מבסוט ממנו.

הוא מקבל את צורת הנהיגה שלי ברוח טובה ואת העליות היומיומיות של חיפה ושל כרמיאל גם הוא עושה כמו רכב הרבה יותר חדש.

פורסם

ושכחת לצייןשהוא "נותן בראש" למאזדה 3 2.0 בדרך מפותלת :wink:

בהחלט רכב "עם אופי", עדיף מקודמיו (לדעתי).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יוסי..צר לי לאכזב אותך אבל 5000 ש"ח בשנה לתיקונים זה סביר??

בעברי הרחוק רחוק הייתה לי אונו שהייתה גורמת לי לחור בכיס כל חודשיים בערך וכל פעם הייתי אומר לעצמי " זהו..עכשיו אין סיבה שמשהו לא יהיה תקין.." וככה משכתי את מכירת הרכב וההוצאות לא הפסיקו...

5000 ש"ח ל20000 ק"מ בשנה אחת זה המון...גם אם לוקחים בחשבון את גיל הרכב.

בכל מקרה בהצלחה בהמשך...

פורסם

זה לא המון. זה סביר בהחלט.

יש כאן כמה ריג'קטים של בלאי [בלמים וכד'] וטיפולים שוטפים.

לא לשכוח שכל רכב, גם 4 שנים על הכביש, זקוק ליישור קו. היישור קו שלו נמרח על פני שנה שלמה.

ולפותח השרשור: תמשיך להשקיע ברכב, ותהנה ממנו. קרוב לוודאי שהשנה הבאה תהיה זולה יותר.

בהצלחה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לדעתי זה מוגזם...וכמו שכבר רשמתי,רכבים ישנים כאלו ,במידה ולא נפלת על ממש רכב שמור,רוב הסיכויים שתקלות ימשיכו להופיע אחת אחרי השניה ולכן יישור קו כזה או אחר לא בטוח בכלל שיביאו שקט תעשייתי לזמן ארוך.

פורסם

במקרה הזה הוא מאוד שמור ואני לא רואה סיבה שיהיו לי עוד תקלות רציניות. הטמפרה גם הופך לרכב שני בשבילי. אני מתחיל להשתמש ברובר חלק מהזמן ו15% מהזמן אני עם רכב מהשכרה.

בטוח שיהיה יותר זול להחזיק אותו בשנה הקרובה.

פורסם

יוסי אני לא מבין משהו,

החלפת שתי ציריות, ואז נקרעה לך הגומיה של הציריה? נראה לי שהמוסך שביצע את העבודה לא עשה אותה כל כך טוב...

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...