Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי ששאל פה בקשר לאנג'ל אייז, יש לי גם כמו שאתה רואה מהתמונה וזה חוקי אם אתה מראה לו את האורות חניה שמה אבל קסנון זה כבר בעיה /=

:-)

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אותי לא מזמן עצרו אם שני חברים ליד צ. קריית אתא (כן אני יודע, אמרתי צומת קריית אתא אמרתי הכל, אבל יש כספומט) כשעמדנו ליד הרכב לעשן סיגריה כי הוא לא מרשה לעשן בפנים. עשו עלינו חיפוש מדוקדק, התחילו לעשות לו חיפוש ברכב ו*מצאו* לו בתא מטען את הרדיו דיסק המקורי של הרכב (הוא החליף בדיוק באותו יום ופשוט השאיר אותו בתא המטען). לקחו אותנו (בעקרון אותו, אנחנו פשוט התלווינו) לתחנה (זבולון) וחקרו אותו קרוב לשלוש שעות (!!). לאחר מכן, הם החליטו להשאיר את הר"ד אצלהם והחריכו אותו להגיע אליהם (הוא גר בעוספיא, והיה צריך להגיע לזבולון, עניין של חצי שעה נסיעה) ביום ראשון (המקרה היה בשיש בערב) עם קבלות.

אני מסכים שזה טוב וזה מוריד המון חרא מהרחובות, אבל בחייאת, תדעו איפה לחפש.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אם אני לא טועה אסור לשוטר לעכב אותך יותר מחצי שעה אחרי זה כבר אתה יכול להתלונן נגדו

בייחוד אם הוא לא חבש כובע. אז יימחקו לך גם את כל ההרשעות הקודמות.

פורסם
אם אני לא טועה אסור לשוטר לעכב אותך יותר מחצי שעה אחרי זה כבר אתה יכול להתלונן נגדו

גם חצי שעה זה המון כשאתה נורא ממהר.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

מאיפה אתה מקריץ את השטיויות האלה? סתם לזרוק דברים באוויר! :screwy:

שוטר יכול לעכב אותך עד 3 שעות לשיקול דעתו בלבד.

הוא יכול גם לעכב אותך לתחנת המשטרה כדי לחקור אותך אם הוא חושב באופן סביר שיש לו על מה.

אחרי כחצי שעה הוא צריך לתת לך דוח עיכוב אם אתה מעוניין (דבר שלוקח עוד 20 דקות לרשום).

להתלונן אתה יכול רק אם אתה מרגיש שנעשה לך עוול , אך מנסיון (אני מתנדב משטרה) זה מיותר אם השוטר

יוכיח שזה לא על רקע אישי וללא כוונת זדון והיה חשד ו\או סיבה סבירה לעיכוב.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

אם אתה מתנדב במשטרה, למה אתה רושם דברים מעוותים?

1. אם שוטר מעכב אותך מעל 20 דקות, הוא חייב לרשום דו"ח עיכוב.

2. דו"ח עיכוב לא ניתן לידי אף אדם, הוא נשמר בתוך המערכת.

3. רישום הדו"ח לוקח 2 דקות, ולא 20.

4. אם ביצעת עבירה פלילית - השוטר יכול לעכב אותך לתחנה לחקירה/ מסירת מסמכים שונים/ זיהוי במידה ואינך נושא ת.ז.

5. במידה ובוצע לך חיפוש ברכב ונמצא כי יש לך ברכב סם/ סט חרבות/ נשק חם טרי ללא רישיונות, אתה תעוכב לתחנה ויהיה מותר לשוטר לעשות זאת עד 3 שעות, או לעצור אותך עד 24 שעות.

Xbox12341

פורסם

זכור לי מקרה מכוער מאוד שקרה לי לפני כ5 שנים. נסעתי בלילה להנאתי (לכם אני לא צריך להסביר שזה הכיף שלנו), הייתי עייף מעט לכן נכנסתי במחלף עתלית ועצרתי בתחנת האוטובוס בכניסה למוזיאון\מחנה המעפילים כדי לשבת ולפוש קמעה לפני שאמשיך הביתה. השעה היתה בסביבות 00:30. היה שם ג'יפ צבאי שסייר, ראה אותי והלך. אחרי 2 דקות הוא פתאום מגיח מהפינה, עוצר 50 מטר ממני, וכורז לי

"בוא בוא הנה בוא הנה"

...

אני קם וניגש לג'יפ, רואה בפנים שוטר, וקצין של חיל הים. היה לי מאוד מוזר הסיפור אבל מה לעשות, שלטונות הביטחון.

הם מדברים ומדברים ביניהם, אני מנסה לדבר לא עונים. נגעתי קלות בדלת שהיתה פתוחה כדי חרך צר, ואז הכל התחיל...

"הלו הלו, מה אתה נוגע בדלת"?

יצאו שניהם, דיברו בצורה מכוערת מאוד, ערכו חיפוש עליי וברכב, השמיעו בדיחות ממש גועליות וציניות על פשר הימצאותי באיזור. עוכבתי על ידם מעל ל40 דקות ועברתי השפלה של ממש עד שהתחלתי להרים את קולי (ואני בחור רגוע באופן יוצא מן-הכלל גם כשתוקפים אותי).

לבסוף קצין חיל הים, שהיה קצת יותר בנאדם מהשוטר (שהיה גבוה מאוד, חסון, בלונדיני, ואני לא רוצה להגיד כמו מה הוא נראה... בואו נקרא לזה "גס**פו), אמר לו להניח לי והם נסעו.

חזרתי לרכב כשדמעות של ממש עומדות בעיניי, ונסעתי הביתה בכאלה עצבים שאני לא רוצה לומר לכם לאילו מהירויות הגעתי בדרך. כשנכנסתי לרחוב נראה לי שכל השכנים התעוררו. למחרת ניסיתי לברר מה ומי היה הסיור הזה ולא עלה בידי. לדעתי הם היו משועממים ומתוסכלים וחיפשו אדם להתעמר בו כדי להעביר קצת את הלילה, אני יכול לומר לכם שהחוויה בהחלט השאירה חותם נפשי עד היום.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

נראה לי שהם לא היו בסיור.

הבלונדיני כנראה אוהב קצינים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אם אתה מתנדב במשטרה, למה אתה רושם דברים מעוותים?

1. אם שוטר מעכב אותך מעל 20 דקות, הוא חייב לרשום דו"ח עיכוב.

2. דו"ח עיכוב לא ניתן לידי אף אדם, הוא נשמר בתוך המערכת.

3. רישום הדו"ח לוקח 2 דקות, ולא 20.

4. אם ביצעת עבירה פלילית - השוטר יכול לעכב אותך לתחנה לחקירה/ מסירת מסמכים שונים/ זיהוי במידה ואינך נושא ת.ז.

5. במידה ובוצע לך חיפוש ברכב ונמצא כי יש לך ברכב סם/ סט חרבות/ נשק חם טרי ללא רישיונות, אתה תעוכב לתחנה ויהיה מותר לשוטר לעשות זאת עד 3 שעות, או לעצור אותך עד 24 שעות.

1.צודק

2.הוא יכול לתת אישור על עיכוב אם המעוכב דורש.

3.לוקח 2 דקות בתאוריה, לפעמים 20 דקות בפועל(בדיקות מחשב וכו..)

4.גם אם לא בצעת עבירה פלילית אבל יש חשד\ספק סביר לעבירה או צורך בדיקת מסמכים הנחשדים כמזוייפים.

5.זה מה שכתבתי.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

אני לא מבין למה אתה מגן כל כך על ארגון, שמתנהל באופן רשלני, ורק מחפש איך לדפוק את האזרח הקטן.

ואני לא מדבר על הערסים שבאים ומתבכיינים.:x

תמיר.

פורסם
סתם אנשים עלובים ומשועממים.

זה מה שקורה כשנותנים מכונית וקצת סמכות לאנשים תתי רמה חסרי השכלה לעשות קצת סדר.

מה שקורה זה כל ההפך וכל זה מתבטא בשנאה שלנו למנא**קים האלה וכל מה שנאמר עליהם.

לא זכור לי שלא עוברים דרדסים ואני לא אומר לחבר או חושב בראש יאללה מה עושים פה הבני ז*נ*ת האלה.

ואני גם לא זוכר חבר או כל בנאדם אחר שאני מכיר שאם הוא יראה שוטר/פקח/ניידת או כל משהו שקשור במשטרה ולא יזרוק איזשהי מילה.

קחו השוואה כזאת לבין השוואה לשוטרים בארה"ב ששם מכבדים אותם.

מדינה מסריחה בקיצור.

אתה יודע שבארה"ב הסיכוי ששוטר יקבל כדור לראש הרבה יותר גבוה מאשר בארץ? לא בגלל שהמדינה גדולה יותר אז הסבירות גדולה יותר, פשוט הפשע שם חמור יותר, והשוטרים עוברים הסמכה של מספר רב של חודשים באקדמיה ויש להם תנאי קבלה מינימום, בין היתר גם של משקל גוף (בגלל שהפשע כ"כ חמור - רוצים להקטין את הסיכוי שיותקף שוטר). אז שם האזרח הקטן עושה להם כבוד, אולי בגלל שהמדינה מאפשרת למשטרה שם להתנהל באופן תקין, אבל לעולם אל תשווה את מדינתנו לארה"ב, כי משטרה זו רק נקודה אחת מתוך 900 נושאים שנוכל לדבר עליהם עד מחר - "ארה'ב יותר טובה מישראל". מתוך משפטך האחרון אני מצליח להבין שאתה מתוסכל לא רק בגלל המשטרה, אלא בגלל כל המדינה, כי אנחנו מדינה "מסריחה". אלו שקיבלו "מכונית וקצת סמכות" הם שוטרים, ידידי היקר, וכדאי שתפנים את זה, כי על פניו אני לא רוצה להגיד לך מי אומר את הדברים שאמרת.

Xbox12341

פורסם

אוי, כמה שאתה טועה, אין לך מושג!

הסיבה היחידה שאזרחי ארה"ב נותנים כבוד למשטרה הוא שלמשטרה בארה"ב (באופן כולל כמובן ולא פרטני לכל תחנה ושוטר בארה"ב) יש היסטוריה ארוכת שנים של אלימות וברוטליות יוצאת דופן עם כמות השליפות נשק והירי המעשי על אזרחים תמימים הגבוהה ביותר בעולם המערבי!

על מילה לא במקום 10 שוטרים יכולים לפוצץ אותך עד שתהיה צמח.

על שליפה זריזה מידי של הארנק, 10 שוטרים יכולים לשפוך עליך מחסנית שלמה.

אין הרבה דמוקרטיות בעולם הנאור עם משטרה כ"כ אלימה כמו האמריקאית.

שתבין, זה לא כבוד, זה פחד ואוי לדמוקרטיה שאזרחיה מפחדים מהשוטרים שלהם.

אני מעדיף ב 10 מקרים מתוך 10 את החובבנים החביבים שלנו מאשר את המקצוענים האלימים של אמריקה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אוי, כמה שאתה טועה, אין לך מושג!

הסיבה היחידה שאזרחי ארה"ב נותנים כבוד למשטרה הוא שלמשטרה בארה"ב (באופן כולל כמובן ולא פרטני לכל תחנה ושוטר בארה"ב) יש היסטוריה ארוכת שנים של אלימות וברוטליות יוצאת דופן עם כמות השליפות נשק והירי המעשי על אזרחים תמימים הגבוהה ביותר בעולם המערבי!

על מילה לא במקום 10 שוטרים יכולים לפוצץ אותך עד שתהיה צמח.

על שליפה זריזה מידי של הארנק, 10 שוטרים יכולים לשפוך עליך מחסנית שלמה.

אין הרבה דמוקרטיות בעולם הנאור עם משטרה כ"כ אלימה כמו האמריקאית.

שתבין, זה לא כבוד, זה פחד ואוי לדמוקרטיה שאזרחיה מפחדים מהשוטרים שלהם.

אני מעדיף ב 10 מקרים מתוך 10 את החובבנים החביבים שלנו מאשר את המקצוענים האלימים של אמריקה.

ועדיין, בארה"ב אתה רואה זוג שוטרים עומדים בכל פינה ברחובות, רק למקרה שיש באלגן קטן, או קשישה שצריכה סיוע.

השוטרים בארה"ב עוצרים אותך ומבררים אם אתה זקוק לעזרה. בניגוד לישראל.

האזרחים מעניקים להם כבוד כי הם מכירים את שני צדדי המטבע של השוטרים שם. הם יודעים שהם נדיבים והם יודעים שאסור להתעסק איתם.

בישראל מכירים רק את הצד המכוער.

• תוכן חדש...