Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על רכב אמין (חסר תקלות), מודל חדיש, משפחתי (כאילו 4 דלתות) מדובר על אחי אשתו ותינוק מודל 2004 :wink: , בטיחותי, אוטומטי ,לא ספורטיבי ... לא שותה דלק..... חסכוני מילה נכונה להגיד......

השמח לקבל הצעות בנושא... 8)

עשיתי חיפוש והוא מצא לי 3335 ממצאים שאין להם קשר לשאלה שלי... אז בבקשה.... :shock:

תודה מראש ובכבוד רב

ברק ג.

המשך יום נעים!

פורסם
מדובר על רכב אמין (חסר תקלות), מודל חדש, משפחתי (כאילו 4 דלתות) מדובר על אחי אשתו ותינוק מודל 2004 :wink: , בטיחותי, לא ספורטיבי ... לא שותה דלק..... חסוכני מילה נכונה להגיד......

עשיתי חיפוש והוא מצא לי 3335 ממצאים שאין להם קשר לשאלה שלי... אז בבקשה.... :shock:

תודה מראש ובכבוד רב

ברק ג.

ידני/אוטומטי?

אופציה מובילה : גרנד לאונה (אימפרזה) 94-95'

אופציות נוספות : אלמרה/קורולה/סיוויק

פורסם
מדובר על רכב אמין (חסר תקלות), מודל חדיש, משפחתי (כאילו 4 דלתות) מדובר על אחי אשתו ותינוק מודל 2004 :wink: , בטיחותי, אוטומטי ,לא ספורטיבי ... לא שותה דלק..... חסכוני מילה נכונה להגיד......

תודה מראש ובכבוד רב

ברק ג.

סובארו אימפרזה דור ראשון (גרנד ליאונה) או טויוטה קורולה. הקורולה תהיה משנתון נמוך יותר כי היא שומרת על הערך יותר טוב ולכן אם רוצים שנתון קצת יותר גבוה אז ללכת על הליאונה. שני הרכבים מאוד מאוד אמינים, אני אישית הייתי לוקח את הרכב הראשון השמור יותר שהייתי מוצא כי בשורה התחתונה 2 הרכבים טובים מאוד ועונים על כל הדרישות שלך.

לשתיהם יש שוק מצויין (במיוחד לקורולה) והרכבים הטובים נמכרים במהירות שאתה לא תדמיין גם ללא מודעה בעיתון אז צריך לפקוח את העניים טוב טוב חוץ מהחיפוש בעיתונים.

ועוד המלצה אחת, אם אמינות זה הדבר שהכי חשוב להם, אני הייתי ממליץ לא לרוץ ולקנות מהר, אלא לחפש קצת יותר זמן, לקחת כמה שיותר רכבים לבדיקה ובסוף ללכת על השמור ביותר כי זה יחסוך אח"כ כסף בתיקונים. ממש לא חסר כאלה יד ראשונה או שניה מזקנים שנוסעים כל יום למכולת וחזרה (מי כמוני יודע :roll:) ולכן צריך לחפש טוב ואני מבטיח לך שבסוף זה ישתלם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...