Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

התפקיד שלי בצבא דורש ממני להיות זמין תמיד בפלאפון.

הפלאפון תמיד מצלצל ואני מתקשר ממנו הרבה - במסגרת התפקיד.

השאלה שלי היא כזו, אם למשל לא היו לי את האמצעים להחזיק פלאפון?

איך היו יוצרים איתי קשר?

האם זה הגיוני שאני זה שצריך לשלם עבור הצרכים של הצבא (להיות איתי בקשר)?

האם אני זכאי לסוג של החזר עבור התשלומים על הפלאפון?

האם אני זכאי לסוג של מכשיר קשר / מירס או משהו כדי שאנשים יוכלו להיות איתי בקשר?

פשוט העיניין הזה דיי מוזר לי, אם לא היה לי פלאפון אנשים לא היו יכולים לדבר איתי וזה היה דופק אותם בראש ובראשונה.

אם צריך, אני אפרט על התפקיד שלי ולמה חשוב שיהיה איתי פלאפון.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

אני חושב שפירוט התפקיד שלך לא רלוונטי, אם אתה אומר שאתה צריך להיות זמין כנראה שאתה באמת צריך להיות זמין.

לעניין ההחזרים וכו', ברמת העקרון לפי מיטב ידיעתי אם התפקיד מצריך זמינות מירבית ויש הקצאה אז אם תגיד שניתקת את הקו ואתה כבר לא תהיה זמין בכך וכך, הם יתנו לך מירס צבאי שיהיה פתוח לרשת המטכ"לית בחינם..

אבל ישנם מקרים שיש צורך בקו אזרחי, לנגדים וקצינים לדוג' יש מכשירים כאלו והם משלמים אמנם תעריף מוזל מאוד אבל עדיין משלמים..

תבדוק מול המפקד שלך האם ישנה אפשרות להתאים את התנאים, אני בכל אופן בצבא לא הייתי מתקשר מהפלאפון האישי שלי מסיבות עקרוניות שלא הייתי מוכן להוציא כספים אינסופיים מכספי האישי כשהייתה אפשרות לעשות שימוש במשאבים של הצבא.

אבי.

פורסם

למי שצריך במסגרת פתקידו (וגם למי שלא) יש VPN צבאי מרשת מירס.

אתה ממש לא חייב להוציא שיחות מהפלאפון שלך! בטח ובטח אם אתה בסדיר.

פורסם

אני מכיר את הראש שלך, ואת המחשבה שלך

גם אני הייתי בתפקיד כזה, וגם אני שאלתי מה הייתם עושים אם לא היה לי פלאפון?

התשובה שקיבלתי זו התשובה הכי צבאית שאפשר לקבל: "תיצור קשר כל שעתיים ממכשיר טלפון ציבורי עם המפקד שלך". כדי לראות אם הוא חיפש אותך.. :roll:

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

תודה על התגובות המהירות!

אצל מי אני מגיש את הבקשה ל" VPN צבאי מרשת מירס"?

אצל המפקד? אצל המשקית ת"ש? במרפאה? :-)

אגב, מטלפון ציבורי צריך טלקרט לא? וגם הוא אמור לבוא על חשבוני?

ולא רק המפקד מחפש אותי, אם זה היה רק הוא אז לא הייתה בעיה.

הבעיה שהפלאפון לא מפסיק לצלצל מכל מיני גורמים, וזה מפריע למשפחה ולחברים ליצור קשר איתי במקרה הצורך.

סתם לדוגמא, לא מזמן דיברתי עם ההורים בפלאפון וזה פשוט היה בלתי נסבל מבחינת כל הצפצופים של השיחות הממתינות שהיו לי. ביגלל זה עלתה לי המחשבה, אם לא היה לי פלאפון, אנשים היו רצים בכל הבסיס לחפש אותי?

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

תשאיר את הטלפון בבית, סגור. הם כבר ידאגו לך למירס. אם יגידו לך להתקשר מטלפון ציבורי, בקש טלכרט.

אם יתנו לך אחד כזה - תפציץ את המפקד שלך בשיחה כל שעתיים, כולל הלילה.

בד"כ , עם המערכת הצבאית (או כל מערכת גדולה אחרת) השיטה היא לעשות בדיוק מה שהם מבקשים, עד שהם מבינים את הטמטום שבבקשה ומתקנים אותה בעצמם.

פורסם

אין לי מושג מה התפקיד שלך בצבא אבל אני לא מבין כמה כבר קשה להיתארגן על VPN?

אצלנו גם לחלק מהפקידות היה VPN כי המפקד שלהן רצה שיהיו זמינות תמיד.

פנה לקת"ח\רס"פ\כל פלוץ אחר שאחראי על הציוד ותגיד לו (אחרי פניה למפקד היחידה שלך כמובן) שאתה רוצה לחתום על VPN.

פורסם

אף קת"ח לא ייתן לך מירס....

אתה צריך לדבר וללחוץ על המפקד שלך כדי שיעביר את הבקשה הלאה. מי שיכול לספק לך מכשיר כזה

הוא נגד/קצין תקשוב (חיל קשר), אבל חשוב להזכיר שתצטרך דרגה בכירה שתאשר לך קודם קבלת מכשיר מירס. בד"כ יש ביחידות מכשירי מירס ישנים שפתוחים רק לרשת הצבאית, ויש את המכשירים החדשים יותר, שפתוחים לכל הרשתות ומשלמים עליהם - מחיר מגוחך לחלוטין ביחס לזמן אוויר שאתה מקבל.

תשאיר את הנייד בבית באחת הפעמים והם כבר יבינו. כשצריכים אותך - יידאגו לך. ככה זה עובד בצבא..

פורסם

אולי בסוף יתנו לו מ"ק ויגידו לו שהוא חייב להסתובב איתו כל היום :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
אצלנו גם לחלק מהפקידות היה VPN כי המפקד שלהן רצה שיהיו זמינות תמיד.

תסביר בבקשה :confused:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אחרי שכמה פעמים לא תהיה זמין, ידאגו לספק לך את המכשיר.

גם אני עברתי את השלבים האלה (הייתי בשירות קבע במשך תקופה), ובכל שלב גרמתי להם להבין את הטמטום:

שלב א' - ביפר. מביפר אי אפשר להתקשר...

שלב ב'- מירס. אבל לא מה שיש היום, אלה שבגודל בלוק שאפשר לדבר מהם רק "ווקי טוקי" בתקופה שהVPNים הצבאיים היו ברשת פלאפון אז היו בערך 2 מירסים נוספים בכל היחידה שיכולתי לתקשר אותם וזה הפיל את כל העסק.

שלב ג' - VPN פנימי.

שלב ד'- VPN חופשי על הבר.

זה אותו דבר באזרחות דרך אגב,

כשהתחלתי לעבוד בחברה המספר הפרטי שלי הועבר ללקוחות ולכל דיכפין ללא ידיעתי והתחילו לבלבל לי את השכל בזמני הפנוי,

ואפילו ציפו בחברה שאעשה שיחות מהמכשיר שלי, עד שפשוט כיביתי אותו כמה ימים ונסגר הסיפור.

לאחר מספר ימים הגיע אליי למשרד שליח של אורנג' עם מכשיר נוקיה 6230 חדש

(מאז עברו מעל 3 שנים ועוד לא שידרגו לי אותו, אבל זה כבר סיפור אחר :))

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא חושב שכדאי לך ללכת איתם ראש ובראש כי למרות שלמערכת הצבאית יש נטייה מוזרה לספק פתרונות מוזרים וטיפשיים כאחד, יש לה גם את האפשרות להרוס לך את אורח החיים.

או במילים אחרות - תמיד אפשר להצמיד אותך למכשיר קשר ולתקוע אותך בבסיס כל השבוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כנראה שאתה צריך לגשת לאחרי על המירסים בבסיסך ולראות אם אתה יכול במסגרת תפקידתך לחתום על מירס.

Seat Ibiza MK3 :twisted:

פורסם

חברים מי שלא יודע על מה הוא מדבר חבל לרשום, זה פשוט מבלבל את הבחור.

אינני יודע מה התפקיד שלך בצבא ולמען האמת זה ממש לא חשוב.

דווקא בהקשר הזה גם הרציונאל וגם מה שקורה בשטח הוא הגיוני יחסית- כל מי שצריך מקבל מירס. אם אתה לא בקבע אז אתה מקבל מירס סגור. מש"קיות ת"ש למשל מקבלות אוטומטית (כי מישהו חשב שהן צריכות יותר מאחרים). גם נהגים ורל"שים מקבלים בקלות יחסית אם המפקד שלהם מבקש וליחידה יש תקציב.

לעניינך- אני לא מכיר את המקרה הספציפי אבל רציונאל הצבא גורס שלא תשתמש בטלפון האישי שלך לצורך תפקידך- באופן חד וחלק. אם יש מקומות שנוצר מנהג מגונה- וזה באמת מנהג מגונה אתם צריכים לשרש אותו בהקדם. מבלי להכיר את הסיטואציה אני חושב שאתם צריכים להתארגן כמה חיילים ולהסביר בשיחה עם המפקד שזה לא יתכן (וגם נוגד את פקודות הצבא) שאתם תשתמשו בטלפון האישי ותבזבזו כסף לצורך התפקיד- אין דבר כזה.

אם לא פשוט תנתק שיחות יוצאות ושהם כבר יתמודדו עם זה. אם אתה מעוניין אתה יכול לקבול דיי בקלות.

• תוכן חדש...