Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציני, למה הזוי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הזוי כי זה נשמע לי פתרון משונה מאוד "לרקוח" את הנוזל הנדרש.

באיזה שמן / נוזל מדובר? מה בדיוק דורש היצרן ואיך זה מופיע בספר הרכב?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יצרן הרכב ויצרן התיבה דורשים את אותו שמן,

TQ-95.

לאורך השנים הופסק או צומצם ייצור השמן הספציפי ולכן יוצר תוסף לשמן אשר הופך אותו לתואם דרישות היצרן.

באמת שאני לא מבין איפה הבעיה.

פורסם

TQ-95? אוקיי, אנסה להבין מה הסיפור שלו, מעניין.

עריכה:

מוודא, אנחנו מדברים על הנוזל הזה?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן, זה השמן הדרוש.

פורסם

נראה שה TQ-95 נכחד מהעולם, ניתן להשיגו באוסטרליה וניו-זילנד.

משיטוט ראשוני עולה כי ניתן להשתמש גם בנוזלים של היצרנים הבאים:

Shell

Ravenol

יחד עם זאת צריך עדיין לברר מה מיוחד בנוזל הזה, למה בכל מקום רשום שהוא מיוחד ולמה לעזאזל הוא כל כך נדיר.

איתמר

פורסם

כי הוא למגוון מצומצם של רכבים שמצויידים בתיבה של BRTA. רובם אוסטרליים. על הנוזלים האחרים כבר נכתב קודם - אין להשיג בארץ נוזל תואם מדויק. במרכזי ממלאים פז יורו Atf סינטטי והתוסף של לובגארד שקניתי מוסיף נוגדי שחיקה/גזירה שנדרשים לתקן של brta.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כל כמה זמן מחליפים נוזל תיבה אוטומטית? אין בעייה להזמין שמנים מחו"ל ולדעתי זה הדבר הנכון לעשות.

איתמר

פורסם

צריך לפחות 8 ליטר וזה יקר, במיוחד המשלוח - תאמין לי שבדקתי... לא זוכר את תדירות ההחלפה, משהו כמו פעם ב 120k.

פורסם

עכשיו נזמין ערכת פילטר+אטם קרטר ויאללה בלגן.

פורסם
צריך לפחות 8 ליטר וזה יקר, במיוחד המשלוח - תאמין לי שבדקתי... לא זוכר את תדירות ההחלפה, משהו כמו פעם ב 120k.

או חמש שנים

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

להשקיע כמה מאות שקלים פעם ב 5 שנים לא נשמע לי כמו הוצאה גדולה למי שיש בכיסו ממון לה(א)חזקת רכב שטח. שיפוץ תיבה או החלפתה (ולך תמצא כזו) עולים הרבה יותר.

ניתן להשתמש בשילוח ימי ולהוזיל את העלות. כבר ארבע פעמים הזמנתי שמן מנוע מארה"ב ללא בעייה.

איתמר

פורסם (נערך)

איתמר יקירי, תאמין לי שחפרתי את כל האופציות הקיימות, אם כי אשמח תמיד לשמוע על עוד אפשרות.

אין את הנוזל הנ"ל בארה"ב. מאוסטרליה המשלוח עולה הון, וגם מאירופה לא זול. התוסף כפי הנראה סוגר את הפינה בעלות נמוכה וזה של חברה גדולה ומוכרת, לא משהו קיקיוני (גם בפורום סאנגיונג הבריטי דנו עליו). גם לגבי אחזקת רכב השטח - זו לא הליגה שאתה מדמיין, מדובר בכלים ישנים וזולים, שדורשים אחזקה זולה יחסית.

נ"ב ערכת פילטר ואטם לתיבה אוטומטית חליפית תוצרת טאיוון - 150-120 ש"ח בחנות החלפים הקרובה אליכם. אני קניתי באוטו מודיעין חולון.

עזוב נוזלים, תראה איזה יופי של בוץ יש 2 ק"מ מהבית שלי בסוף יולי :-P

230308.jpg

עריכה אחרונה על ידי elibaba

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון למתעניניים - היום הוחלף אצל אורן שירותי רכב פילטר גיר ומולאו 8 ליטר של שמן סינטטי Kixx Multi ATF (ניתן להשיג בכל חנות חלפים גדולה במיכלי ליטר או פחי 4 ליטר, מיובא ע"י פרומט מקוריאה) + תוסף ה ATF-BTR.

ההבדל הוא של שמיים וארץ, כל העברות ההילוכים למעלה ולמטה חלקות כמו חמאה, תגובה יותר חדה לגז, תגובה מידיית לקיקדאון. תענוג.

פורסם

לא רלוונטי עבורי, אבל שמח שיש פתרון נגיש.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...