Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הייתי מעורב בתאונה בה נכנסתי מאחור ברכב (ליסינג) במהירות איטית ונגרם נזק מינורי (רצ"ב תמונה)

חברת הליסינג קיבלה הערכת נזקים משמאי בגובה של מעל 3000 ש"ח

בתמונה שצילמתי ניתן לראות סימני ניגוב אבק כדי לראות את הפגיעה (מסומן בעיגול)

פגיעה קטנה בפגוש האחורי ופגיעה קטנה (בתא המטען, התאמצתי כדי לראות את זה בשטח)

השמאי העריך:

עבודות פחחות 750 ש"ח

עבודות צביעה 900 ש"ח

שיפוץ מגן אחורי 400 ש"ח

עבודות חשמל 50 ש"ח

ירידת ערך 1%

לי נראה שבעלות של 1650 ש"ח (פחחות + צביעה) אפשר לצבוע חצי רכב ולא את התיקונים המינוריים שהיו

מה דעתכם?

64613002.jpg

פורסם

לפי מה שראיתי, מהרבה מקרים, לא ניתן לצבוע רק חלק זה כיוון שיהיו הבדלי צבע אז צובעים את כל הדלת תא מטען וטמבון מחדש.

אבל ביגלל שהאוטו דיי חדש יכול להיות שלא צריך לצבוע את כל הרכב, והרכב עדיין לא דהה ?

אגב... האימרה שלך לגבי צביעת חצי אותו, לא, זה לא ככה. נראה לי 1/8 לא תצבע בסכום הזה. L:

למכירה מסך Dell 2007WFP, למעוניינים בה"פ.

פורסם

קודם כל בסכומים האלו תן להם לריב אם הביטוח שלך אותך זה לא צריך לעניין , בנוסף הנזק החיצוני יכל להיות מינורי אך יש עיקום מתחת לפגוש אצלי בתאונה גם התנגשו בי הכל מבחוץ נראה בסדר עד שהעלו את הרכב על ליפת ושם נראה שכל הפח אחורי (אמבטיה)התעקם. ומבחוץ כלום, היה נזק של איזה 4500K לרכב שלי

• תוכן חדש...