Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב יד 2 10K-12K..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

אני מחפש לקנות רכב יד 2 אני סטודנט והתקציב שלי לא ממש גבוה..בין 10K-12K הדרישות שלי מהרכב לא בשמיים הכל יחסית למחיר מחפש משהו שיקח אותי בנסיעות עירוניות קצרות..חשבתי בכיוון של פיאט פונטו,יונדאי לנטרה,פורד פיאסטה ופיג'ו 306..עדיין הידע שלי במכוניות שואף לאפס:cry: ואשמח לקבל גם קצת הסברים על כל רכב..

תודה מראש ברק..

פורסם

יש שפע של מידע על כל אחד מהרכבים האלו בארכיון הפורום.

אני מבטיח לך שאם תריץ חיפוש תדע הרבה יותר על כי אחד מהם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמו תמיד,

המלצה שלי לסטודנטים,ולאנשים אשר נוסעים רוב היום בפקקים.

פולו (לי יש שנת98 מנוע 999 ידני.

הרכב החסכוני ביותר שאני מכיר ושומע וקורא.

אוכל 1ליטר דלק ל 16-17 קילומטר (!!!).:lol:

נ.ב.

כמובן בתקציב שלך.

בהצלחה.

פורסם

ולדעתי פונטו 1100 גם חסכונית תהיה חסכונית לא פחות מהפולו, חזקה יותר מהפולו,אין לה בעיות מיוחדות גם לא חלונות שנופלים או ריפודים שמתקלפים ופלסטיקה מתפוררת. כך שבטוח ששורדת את הזמן הרבה יותר טוב מהפולו (מבחינה תא נוסעים).

אמינות מצויינת ואחזקה שתהיה הרבה יותר זולה מהפולו .

גם הפיאסטה בחירה מצויינת החסרון שלה לטעמי שאין אופציה למזגן מקורי ו בפונטו המזגן המקורי מעולה חוץ מזה המכוניות די שקולות.

פולו לא הייתי קונה. תקרא בפורום ותראה את שלל הבעיות שיש לאוטו הזה מקטנות ועד גדולות , שלא לדבר שזה היצרן היחיד נראה שהצליח לייצר גיר ידני שנהרס כל כך במהירות (100K בערך ) גם על זה תקרא בפורום.

אישית הייתי מליץ גם את ה 205 מאוד זולה לאחזקה ומהנה לנהיגה יש גם דגמי 1100 אך 1400 עדיפים .

מה שכן הבעיה ב 205 זה פלסטיקה בתא נוסעים ויותר נכון להגיד החופה שמעל לוח שעונים (דווקא הדשבורד עצמו די חזק).חוץ מזה הכלל סבבה ברכב הזה. ולדעתי גם יהיה זול יותר להחזיק אותה מה 306 .

• תוכן חדש...