Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אילו הייתי בחורה, או שמר, הייתי אומר שזה מרגש עד דמעות.

אבל בגלל שאני טיפוס גברי, מסוקס, קשוח, שרירי וסקסי אז רק אומר שזה מפתיע. אולי תצליחו לשכנע אותי להגיד מדהים... אבל זהו. אני גברי מדי בשביל זה.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

כואב לחשוב מה יקרה לה כאשר 15 דקות התהילה שלה ייגמרו וה- "הייפ" סביבה ייעלם...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

סביר להניח שהיא תחזור לחיים האפרוריים שהיא חיה במהלך ה47 שנים האחרונות.

למרות שעושה רושם שהיא הולכת לקבל כמה חוזי העסקה שיכניסו לא מעט מרשרשין לכיסיה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש לי הרגשה חריפה שמדובר בספין.

ז"א - היא באמת שרה מעולה ובאמת נראית כמו עקרת בית טיפוסית, אבל התגובות לא נראות לי אמיתיות. אני חושב שכמו ב"היפה והחנון" הדגישו את הסטריאוטיפ שלה כדי לקבל מה שיותר אפקט וואו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
יש לי הרגשה חריפה שמדובר בספין.

ז"א - היא באמת שרה מעולה ובאמת נראית כמו עקרת בית טיפוסית, אבל התגובות לא נראות לי אמיתיות. אני חושב שכמו ב"היפה והחנון" הדגישו את הסטריאוטיפ שלה כדי לקבל מה שיותר אפקט וואו.

צודק. מי שחושב שהפקת התוכנית הופתעה מההופעה של הנ"ל הוא תמים או סתם מיתמם (יעידו על כך התגובות ה"משוחקות" של המנחים והצוות שמאחורי הקלעים) . מפיקי תוכניות מעיין אלו הם מומחים במניפולציה של הצופים ע"י יצירת "מסחטת דמעות" מתוכננת ומתוזמרת. אבל למרות זאת מודה - גם אני התרגשתי.

פורסם

וואוו וואוו וואוו, היא גם מכוערת וגם יודעת לשיר !! מדהים !! מאיפה היא נחתה ?! איזה אייטם חדשותי מבריק.. היא גם לא בת 14 ויודעת לשיר.. וואוו.. איפה מצאו אותה. מדהים מדהים מדהים, אפילו מרתק !!

השופטים בשוק, הקהל בשוק, אובמה בשוק, אובי ואן קנובי מתהפך בקברו למרות שאין לו קבר, אפילו בועז מעודה לא יודע מאיפה לאכול את עצמו !!

איך אפשר לישון עכשיו ?!

גם מכוערת וגם שרה !! אולי יש לה גם חוש הומור ?! האם יכול להיות הדבר ??

בפרק הבא, צב ים שאף פעם לא הפליץ בביצוע סוחף של שימי תבורי..

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני חושב שהפרט היחיד המעניין בזה הוא ההשפעה של יכולות המדיה בעידן המודרני על כל אחד ואחד מאיתנו. קחו מישהי שכל מה שיש לה היא יכולת שירה טובה (כמו שיש לעשרות אלפים אחרים, לא איזה משהו יוצא דופן), שימו אותה במקום הנכון בזמן הנכון ותקבלו שחצי עולם פתאום מכיר את שמה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כדור שלג אינטרנטי מקושקש.

הקול שלה בסך הכול די מכוער, הביצוע בסדר גמור.

אם תבטלו את כל מה שמסביב ותדביקו את הסאונד לתמונה אחרת,

לא תבינו בכלל על מה ההתרגשות.

15 דקות התהילה הפכו בימינו ל-15 שניות, גג.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

15 דקות התהילה הפכו בימינו ל-15 שניות, גג.

אפשר להסתכל על זה גם מהכיוון השני - היא קיבלה 150 שניות בכל מהדורות החדשות בעולם וחוזה הקלטות שיניב לה בטח סכומים לא מבוטלים. והכל מדקה וחצי של שירה בתוכנית טלוויזיה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ראיתי ושמעתי את SUSAN BOYLE ב-YOUTUBE, איך שפתחה את הפה לא הפסקתי לבכות ...כדאי לראות את המראות ולשמוע את הקול השמימי . מרגש מאוד כל המעמד.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

חלאס! בפעם המיליון - אם בהפקה היו מאפרים אותה טיפה ושמים לה

שמלה חצי-נורמלית, אף אחד לא היה מפהק לכיוונה.

היא בסך הכול זמרת ותיקה, ומישהו חכם בהפקה

החליט להפוך את הסיפור הזה ל"ברווזון מכוער"

שיפרוט על כל נימי הנשמה של מעבירי מכתבי השרשרת הסדרתיים באינטרנט.

עבדו על כולכם בעיניים.

תכל'ס, אתם מסוגלים לשמוע בלי עיניים?

נקדים את הצעד הבא:

עכשיו תגידו שאני סנוב ופלצן, אבל לדעתי הקול שלה מכוער,

ושמעתי אלף כמוה, בארץ. הופה, הפכתי לאויב הציבור,

כי מי בעולם יעז להגיד שזה לא מרגש אותו? מי? אה?

הבוז לעדר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...