Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות בקשר לרנו 19 1.4e

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן קניתי רנו 19 מנוע 1.4 שנת 1996,יש לי כמה שאלות ואין לי חברים שמבינים במכוניות,אני לא רוצה ללכת למוסך ולשאול אותם כי הם סתם ינצלו את זה שאני לא מבין ויתחילו להמציאה לי בעיות חדשות(עשיתי לה טיפול לפני כמה חודשים).

אני רוצה לדעת מה ה3 דברים האלה ואיזה נוזלים אני צריך לוהוסיף(כשאני יצטרך)

תודה מראש!

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

1. נוזל קירור

2. שמן ברקס

3. נוזל שמשות 0מיים לוישרים.

בדוק האם יש נוזל קירור במיכל מספר 1 (לפי הסימון שלך) אם שם רק מיים אני מציע לך בחום לעבור לנוזל קירור איכותי.

*שמן ברס החלפה פעם בשנתיים.

* האם זה גיר רגיל או אוטומט?

* הייתה לי רנו מגאן 96 ידנית כאשר סך הכל הרכבים די זהים מבחינה מכאנית. ככה שאני מכיר טוב את המכונית הזו.

אם יש לך שאלות אתה מוזמן לכתוב לי בהודעה פרטית.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

אני ממליץ לך בחום להתגבר על הפוביות, למצוא מוסך אמין וסבלני שיטפל ברכבך . יש רבים כאלו. אתה יכול לעבור על שרשור המומלצים באופטופיק ולהתרשם בעצמך.

• תוכן חדש...