Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים התחלתי את הפרוייקט,רכשתי clarion 286 וקומפוננט rainbow 265 deluxe.

התקנתי איפה שקניתי,אני לא אגיד איפה זה כדי לא ליצור אי נעימויות,בקיצור,כמו כל התקנה במקום "רגיל" ההתקנה הייתה לא מקצועית,ללא החלפת חוטים,והתקנה "מעפנה" אפשר להגיד.

אחרי שהבנתי מכאן בפורום שההתקנה הזאת היא באמת התקנה "מעפנה" ושהתקנה זה דבר מאוד חשוב,החלטתי ללכת לגדול מכולם-יוסי.

היום הייתי אצלו,התקין לי את הרמקולים מחדש,עם כבלים חדשים לרמקולים,כמו שצריך,והתקנה מקצועית.

אני חייב להגיד,יוסי בחור מקצועי מאוד ואחלה בנאדם!דיוק מירבי דאגה לכל פרט,מדהים.

אז כל מי שחווה התעללות אצל מתקין כלשהו לא מקצועי,זה שווה כל שקל לעשות את החוויה המתקנת הזאת.

הבדל שמיים וארץ,אז יוסי,תודה רבה לך אני מעריץ את העבודה המקצועית שלך,כל הכבוד!

חג שמח לכולם.

בני.

פורסם

חלק ממטרות הפורום הזה היא גם חוות דעת ביקורתיות על מנת למנוע ממשתמש בעתיד להפגע כמוך.

אין פסול בלציין היכן בוצעה ההתקנה המקורית, כמה שילמת בעדה, ופירוט קונקרטי לגבי מה בוצע מבלי להתלהם. זה יוסיף לפורום לפחות כמו ביקורת חיובית על מתקין מעולה כמו יוסי.

בשיפוצים

פורסם
חלק ממטרות הפורום הזה היא גם חוות דעת ביקורתיות על מנת למנוע ממשתמש בעתיד להפגע כמוך.

אין פסול בלציין היכן בוצעה ההתקנה המקורית, כמה שילמת בעדה, ופירוט קונקרטי לגבי מה בוצע מבלי להתלהם. זה יוסיף לפורום לפחות כמו ביקורת חיובית על מתקין מעולה כמו יוסי.

מסכים.בתור אחד שעוד מעט הולך להוציא לא מעט כסף על מערכת,אני בהחלט רוצה לדעת מאיזה מתקינים להתקרב ומאיזה להיזהר.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

כל הכבוד,

שמח שנהנת ומקווה שמעכשיו הכל יהיה נעים יותר

כמו שכבר נאמר - אתה חווית טעם מר, והמתקת אותו.

ביקורת מתאימה יכולה למנוע טעם מר מחברים אחרים.

אין פסול בלפרסם את מקור ההתקנה, אם הוא נגיד תומקאר רנתיה, רדיו בובליל בחיפה, או כל מקום אחר שיהיה.

פורסם
אין פסול בלפרסם את מקור ההתקנה, אם הוא נגיד תומקאר רנתיה, רדיו בובליל בחיפה, או כל מקום אחר שיהיה.

לא היה טוב יותר לא להזכיר שמות?, זה לא אקטואלי לשרשור הנ"ל ואתה סתם מוציא פה שם רע למתקינים האלו.

פורסם

כולכם צודקים,אבל המתקין שאצלו התקנתי קודם לכן הוא בחור שקצת התחברתי אליו,זה שהוא לא מקצועי זה משהו אחר.

אני מעדיף לא להזכיר את שמו כאן,אני יודע שזה יכול לתרום ולעזור לאחרים ואם יש מישהו שממש מתעניין ושהוא הולך לעשות התקנה כלשהי יוכל לפנות אלי שהודעה פרטית ואני אעזור לו.

כל מה שאני יכול לעשות זה לשבח את יוסי על עבודתו,מתקין ממולץ לכל הדעות.

אם כבר הזכירו תומקאר ברנתיה,חבר שלי התקין אצלו,מאוד לא ממולץ שירות לא טוב,חוסר מקצועיות חוסר סבלנות(במקרה שלנו) וכו'. אם האוטו שלכם חשוב לכם עדיף להתרחק.

חג שמח לכולם!

• תוכן חדש...