Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום רכשתי בשעה טובה סיאט טורבו 2002 נקייה בלי שאסי!! אחרי שבדקתי כבר 3

האוטו עומד בערך על 190 כח בגלל הציפ.. רציתי לדעת מה תהיה הדרך הנכונה להמשיך את ההשקע באוטו.

רציתי רק לשאול, אני רוצה להעיף את האגזוז כי הוא עושה הרבה רעש. ואני חושב להחזיר את המקורי

זה יפגע במשהו? לא נכון? שהאוטו לא משופר..

אפשרי לעשות צנרת והיציאה שלה תהיה שקטה?? איך קשור קיט אינטרקולר לכל הדבר הזה

תודה רבה

קובי.

[B][I][U]איביזה טורבו + חמוצים:-)[/U][/I][/B] [B][I][U][URL="http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2087368#post2087368"][/URL][/U][/I][/B]

פורסם

האגזוז המקורי אמנם יחסית פתוח לאגזוזים רגילים אבל הוא עדיין יחנוק את המנוע, ישנם אגזוזים פתוחים שקטים.

על הרכב שלי מורכב אגזוז שקט מאוד, אם אתה מעוניין אתה מוזמן לבוא ולהיתרשם (איזור המרכז).

האם ברכב מורכב פילטר אוויר פתוח? אם לא זה הדבר הראשון להחליף לאיביזה שגודשת גבוה יותר מהמקורי.

כמו כן בדוק מה מצב הפורק, הוא לא בנוי להחזיק גדישות גבוהות.

משם אפשר להתחיל לשיפורים היותר רציניים, מתחילים מאינטרקולר וממשיכים הלאה.

הכל שאלה של תקציב ולאן אתה רוצה להגיע, האם מה שחשוב לך זה כח\אחיזה\מראה וכו'.

אהה כן, ותיתחדש על הרכב!

פורסם

רק היום קנית רכב וכבר אתה משפר ??? :shock:

"יישור קו" עשית ? הצמיגים במצב טוב ? קורס נהיגה מתקדמת עשית ?

מומלץ להתרגל לאט לאט ל 190 כ"ס וללמוד מה חסר ברכב (רמז: כח לא חסר לאיביזה, דברים אחרים כן)

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

האוטו עבר ישור קו ישר אחרי הבדיקה, כולל כל הפילטרים למינהם שמנים מים אדומים פלגים מצתים רפידות בלם נוזל במים שמן גיר וכו.. אפילו כאלה גומיות לפלסטיק בדלת (18 שקל לגומיה, WTF?). סידרתי מ א עד ת.

לבינתיים החלטתי להרגע. האוטו עומד 195 כח. וגודש 1.2.

אני ישים איזה אינלט מסיליקון + פילטר אוויר יותר גדול. הפורק בסדר גמור. צמיגים בני 2000 קמ. ברקסים במצב מעולה + רפידות חדשות.

אכן כח לא חסר. והבולמים הקדמיים כבר מתחילים להחלש(אמרו לי במוסך+בבדיקה) אז נראה לי שאני יתחיל עם סט קויילאוברים.

פיטסטופ היחידי שמתעסק עם זה? ומה בקשר לאגזוז זרימה שהוא שקט?

ומה בקשר לקסנונים האלה מישהו מעוניין? אני רק רוצה להוריד אותם מהאוטו..

אחיזה זה הדבר הראשון שאני מעוניין לשפר, אחרי זה נשימה וכו..

חיצוני? בקליל הכי יפה סטנדרט.

לילה טוב חברים.

ותודה רבה :)

[B][I][U]איביזה טורבו + חמוצים:-)[/U][/I][/B] [B][I][U][URL="http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2087368#post2087368"][/URL][/U][/I][/B]

• תוכן חדש...