Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול חברי הפורום , אני עוד כעת לפני רכישה של רכב ראשון , יש לי כמה שאלות שאשמח לקבל עליהם תשובה .

בחיפושי הנרחבים עדיין לא מצאתי רכב במצב סביר שיענה לדרישותי , התקציב שלי מאוד נמוך כ 10,000 כולל ישור קו .

לעניינו מצאתי פיזו 106 xr במצב ממש טוב חיצונית למעט כמה עיקומים ממש קטנים בפח ופנימית ורכב ממש נראה כמעט כמו חדש . אבל המנוע גמור חייבים להחליף אותו , עשה רק 150K .

מנוע מיבוא בעלות ש 4500 כולל התקנה .

וקלאץ חדש ב750 שקל .

כלול במחיר ההתקנה : החלפת רצועת תזמון ,החלפת מחזירי שמן , שמנים ,פילטר שמן ,פלאגים ,מים ירוקים , משאבת מים .

העלות שהרכב היא 3500 שקל אפשר לנסות להוריד עוד טיפה , המחירון שלה הוא בערך 12,000 שקל .

בסך הכול יוצא על הרכב בערך 10,000 שקל (צריך טסט חדש) .

כדאי לקנות ולשפץ ?? זה עדיף לי מרכב תקין ?? האם זה תחליף לישור קו , ויתן לי שקט לזמן מה ??

בכול מקרה תודה לכולם .

פורסם

תשמע אם אתה אומר שזה הרכב הראשון שלך לא הייתי הולך על הצעד הזה, זה סתם יטרטר אותך, בקיצור, הרבה כאב ראש.

יש מספיק רכבים בתקציב של 8500 וכמובן ישאר לך עוד כסף ליישור קו.

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

פורסם

אני הייתי נמנע מלקנות רכב ללא טסט, אתה לא יכול לדעת מה המצב האמיתי של הברקסים, או של רכיבי ההגה השונים. תמשיך לחפש - ייתכן ותמצא פז'ו 106 עם יישור קו פחות מטריד באותו התקציב.

פורסם

תודה לכם . בנוגע לטירטור , כול מה שאני צריך לעשות זה לגרור למוסך שם הם יטפלו בהכול ובנוסף יתנו לי אחריות ל3 חודשיים עם אפשרות לשנה אחריות בתוספת תשלום קטנה .

אולי הטירטור הזה יכול להשתלם , במידה וזה יבטיח קצת שקט נפשי ?

בנוגע לטסט יש לרכב טסט עד סוף השנה , אני הבנתי במידה ומרכיבים מנוע חדש מיבוא חייבים להעביר טסט בכול מקרה .

פורסם

לא צריך להעביר את הרכב טסט מחדש, צריך רק לרשום את המנוע בחדש ברישיונות. פעולה זה מתבצעת לרוב במכון רישוי אבל לא דורשת רישוי מחדש.

הבעיה במקרים האלו היא שאתה יודע איפה אתה מתחיל (מנוע+קלאצ') אבל לא יודע איפה אתה מסיים. קשה לדעת איזה עוד הפתעות מחכות לך אחרי החלפת המנוע והקלאצ' ובכמה כסף הם יסתכמו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש עוד המון דברים שלא לקחת בחשבון שחלקם יקרים מאוד.

מזגן,חימום,צמיגים,בולמי זעזועים,מערכת קירור של המנוע,בלמים,רכיבי פרונט,הגה כוח וחלונות-נעילה חשמליים אם ישנם.

גיר.

בקיצור אתה יודע איך זה מתחיל אבל לא יודע מה יהיה בהמשך.

לדעתי זה הימור גדול מידי ועדיף לחפש רכב תקין יותר במחיר של יותר מ3500 שקל.

אני כבר אכלתי פעם סרט כזה עם סוזוקי סוויפט ויצאתי רע מאוד.

פורסם
יש עוד המון דברים שלא לקחת בחשבון שחלקם יקרים מאוד.

מזגן,חימום,צמיגים,בולמי זעזועים,מערכת קירור של המנוע,בלמים,רכיבי פרונט,הגה כוח וחלונות-נעילה חשמליים אם ישנם.

גיר.

בקיצור אתה יודע איך זה מתחיל אבל לא יודע מה יהיה בהמשך.

לדעתי זה הימור גדול מידי ועדיף לחפש רכב תקין יותר במחיר של יותר מ3500 שקל.

אני כבר אכלתי פעם סרט כזה עם סוזוקי סוויפט ויצאתי רע מאוד.

במידה ואני יבדוק את כול המערכות והם ימצאו תקינות ?

אני לא צריך לשלם אגרת רישוי ?? רק טסט ??

האם יותר כדאי לי לחפש רכב שנוסע וליישר קו בערך באותה עלות ??

פורסם

למה שתצטרך לשלם שוב על הטסט?

שוב, החלפת מנוע דורשת רישום במכון רישוי. זה לא טסט מחדש, לא בודקים לך את הרכב. אתה כן משלם אגרת רישום בעלות של כמה עשרות שקלים. זה לא מה שירושש אותך.

הבעיה היא שאתה לא באמת יכול לבדוק את כל המערכות עד שהרכב לא במצב נסיעה. לדוגמא, אם אי אפשר להתניע את הרכב לא תדע מה מצבו האמיתי של המזגן. תיקון של מזגן עלול להגיע לסכום של אלפי שקלים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקי תודה רבה לכולם . נתנם לי המון חומר למחשבה .

זה הנושא הראשון שלי ובפחות מ12 שעות קיבלתי המון מידע , שוב תודה לכולם .

• תוכן חדש...