Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ! עוד מעט לחברה שלי יש יום הולדת 20 !

וחשבתי על ללכת לכיוון אלקטרוניקה !

טלויזיה LCD 32 אינץ או 37 לא סגור עדיין

או לקנות מערכת קולנוע ביתית עם מגבר כמו שצריך !

השאלה מה כדאי יותר ?

מצד אחד יש לה מערכת קטנה וחמודה של 5 רמקולים וסאב קטנטן מבית הימלטון לא משהו רציני בכלל

ומצד שני הטלויזיה שלה ישנה ו 21 אינץ

אז במה יותר כדאי לפנק ?

תודה לכולם 8)

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

LCD מתנה ליומולדת :shock:

תעלה תמונה כי נראה לי שווה לחזר אחריך

:wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אהבתי.. =]

לא האמת זה בשבילה נטו אני רוצה שיהיה לה חדר מגניב כזה מגיע לה

שמעו המחירים של הטלויזיות צנח ברמה מטורפת זה יחסית כלום כסף למה שהיה פעם

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

אין לי מושג איך עובד ההיגיון בצד השני אבל אפילו זר פרחים ימצא חן בעינייה יותר מ-LCD 50 אינץ' של פיוניר...

פורסם

תקנה לה פיאט 500 ורודה.

גם החברות שלה יאהבו אותך :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

תקנה לה תחתונים אכילים, גם המאהב שלה יאהב אותך...

(סתם בצחוק !).

וברצינות, בן כמה אתה ידידי ?

נראה לי שללכת ולהשקיע איזה 2000 שקל פלוס על מתנה לבחורה שהיא רק בת 20 זה קצת...יותר מדי.

ולא בגלל שהיא לא אחלה בחורה, נהפוכו, אני בטוח שאם אתה כל כך רוצה להשקיע אז כנראה שהיא ה-בחורה, נכון לעכשיו.

הבעייה היא,בגיל 20 אתה קונה לה LCD, מה אתה קונה לה בגיל 30 ? אוטו ? בית ? סיליקון ?

ומעבר לזה, צא מנקודת הנחה שרוב הנשים לא מתלהבות מאלקטרוניקה כמו שגברים מתלהבים מזה, במילים אחרות, לא בטוח שאם תקנה לא מערכת סראונד שווה ויקרה היא באמת תשים לב להבדל בסאונד (יכול להיות שאני טועה והבחורה חולת אלקטרוניקה ואודיופילית עם תעודות).

אם חברה שלך זה עתה הגיע לגיל 20 אני נוטה להאמין שגילך לא רחוק ממנה,קבל עצה של נסיון, אל תשתולל עם מתנות יתר על המידה, תשקיע במתנה שלא תיהיה יקרה בטירוף אבל שכן תראה שהשקעת בה מחשבה.

בהצלחה ומזל טוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...