Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו אקספרס דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,נתחיל מזה שאבא שלי השתגע ורוצה להחליף את האודי למשהו בעל מנוע דיזל...

אחת הרעיונות שלו הם רנו אקספרס,עכשיו כשהייתי אצלו בעבודה שאלתי כמה אנשים והם אמרו שהמנוע של הדיזל עושה המון בעיות,לעומת מנוע הדלק,אני רק רוצה לבדוק אם זה באמת נכון...

מאוד חשוב לנו שהרכב יהיה דיזל בגלל זה אני שואל,כל מי שיש לו מידע או ניסיון מוזמן לעזור :wink:

תודה מראש...

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

דבר ראשון, אקספרס מאיזו שנה?

ולמה מסחרית?

האקספרס שהייתה לאבא שלי עשתה בעיות עם נזילות שמן. חוצמזה היא הייתה בסדר מאוד.

172

פורסם

אממ למה מסחרית,את זה גם אני שואל,והשנה לא ממש משנה 93--95 בטוחים האלה..

עוד מישהו?

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

דיזל היו רק בין השנים 96-98

ב-97 ו-98 חלק מהדגמים הגיעו עם גיר חצי-אוטומטי (בלי קלאץ') ועם הגה כח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
דיזל היו רק בין השנים 96-98

ב-97 ו-98 חלק מהדגמים הגיעו עם גיר חצי-אוטומטי (בלי קלאץ') ועם הגה כח.

אוקיי...אבל אני צריך יותר מידע על האם המנוע עושה המון בעיות (כמו שנאמר לי) או שהמנוע עובד טוב ולא מתקלקל המון אם הוא בידיים הנכונות... :wink:

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

הכל תלוי איך המנוע טופל במהלך חייו עד שהגיע לידך...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

Audi 80 שנת 89...רכב פשע אמיתי :twisted::twisted::twisted::twisted:

אין תקציב להרשות לעצמי רכב משלי בינתיים... :roll:

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

היתה לנו במשרד אקספרס שנת 95 ששרתה את הטכנאים שלנו עד 99 בערך, עשתה בזמן הזה משהו כמו 300,000 ק"מ (!!) והוכיחה אמינות מרובה. יחד עם זה - בניגוד לטנדרים של היום (נגיד, רוב הטנדרים הצרפתיים מסביבות 2000 ואילך) שהם יחסית נוחים ומתקרבים (חלק מאוד מתקרבים) לנוחות של רכב רגיל, האקספרס בשנתון שאתה מדבר עליו לא אוטו נוח במיוחד ליומיום, לא מפנק ובכלל לא מהנה לנהיגה, מבחינת תנוחת ישיבה, הגה וכו'. מבנה הטנדר + תגובת בלמים לא מדהימה = בטיחות פחותה, ואין סיבה לקנות כזה בתור תחליף לרכב פרטי, אם אין באמת צורך במרווח האחסון שלו. (לא קשור דיזל או לא דיזל)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...