Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאיזה בחור פרצו לאוטו בכך שיצרו קצר במערכת החשמל וכך הם ניתרלו את האזעקה ופרצו..

איך אני יכול לימנוע היבצרות קצר שיפסיק את פעילות האזעקה??

יש לי אזעקה של רב בריח עם הביפר..

תודה לכול המבינים.. :p

פורסם

באזעקות מיושנות או פרימיטיביות,ניתן לקצר את המערכת ע"י שבירת וינקר,הוצאת המנורה ויצירת קצר פשוט באמצעות חוט חשמל.

באזעקה שלך אי אפשר לעשות דבר כזה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אז אתה אומר שאי אפשר לנטרל אותה בקצר של המערכת החשמל??

מה יש לה מקור כוח ישיר???

אתה יכול להסביר יותר לעומק בבקשה :p

פורסם

שמעתי פעם שבדגמי גולף שנת 99 אפשר לשבור את הוינקר ואת החוטים שלו לחבר לבטריה ואז נשרפת מערכת האזעקה-- זה נכון??????

אני אישית לא האמנתי!

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

אזעקה נורמלית שלא רק נועדה לעשות רעש (למרות שגם זאת אופציה) בד"כ גם מגיעה עם 2 יחידות כשיש סוללת גיבוי ביחידה השניה, שבד"כ מורכבת בצידו השני של הרכב במקום מסתור.

אזעקת הביפר הזאת של רב בריח היא אולי מהדור השני של אזעקות הביפר כשבעולם כבר יש דור רביעי, או בקיצור לא שווה את הכסף ששילמת עליה ועל ההתקנה שלה שמן הסתם יותר יקרה.

פורסם
שמעתי פעם שבדגמי גולף שנת 99 אפשר לשבור את הוינקר ואת החוטים שלו לחבר לבטריה ואז נשרפת מערכת האזעקה-- זה נכון??????

אני אישית לא האמנתי!

לא!!!!!!

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם
אזעקה נורמלית שלא רק נועדה לעשות רעש (למרות שגם זאת אופציה) בד"כ גם מגיעה עם 2 יחידות כשיש סוללת גיבוי ביחידה השניה, שבד"כ מורכבת בצידו השני של הרכב במקום מסתור.

אזעקת הביפר הזאת של רב בריח היא אולי מהדור השני של אזעקות הביפר כשבעולם כבר יש דור רביעי, או בקיצור לא שווה את הכסף ששילמת עליה ועל ההתקנה שלה שמן הסתם יותר יקרה.

מה הקשר בין הדורות????

זה אזעקה חד רכיבית והשנייה היא דו רכיבית, ויש בשני הסוגים אזעקות טובות ומצד שני יש גם "זבל סיני"!

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

לאזעקה של רב בריח אין סוללת גיבוי - אבל(!) אי אפשר לקצר אותה ע"י וינקר או כל קצר במערכת החשמל, מה שכן אפשר לעשות זה לפתוח מכסה מנוע ולנתק מצבר, בשביל למנוע גם את זה אתה יכול להתקין נעילת מכסה מנוע, זה עשוי לעזור.

פורסם
וואלה תודה אחי... :p

אבל אני יחשוב איך ליצור סוללת גיבוי.. :

אדי בו נעשה סדר בבלגן .קודם נפריד בין סוללת גיבוי לבין סירנת גיבוי.אם אתה רוצה שהאזעקה תמשיך לפעול גם שינתקו את המצבר אז ניתן פשוט לקנות סוללה ולחבר אותה במקביל יש כאלה במערכות איתור (סוללה מלבנית 12 וולט)אם אתה רוצה רק שהסירנה תמשיך לפעול לאחר ניתוק המצבר פשוט תקנה סירנת גיבוי ותחבר לאזעקה.
פורסם
אני רוצה שכול האזעקה תמשיך ליפעול כולל סירנה והביפר..

ואיפה אני יכול להתקין סוללה כזו??

פשוט צריך לחבר את מתחי ההזנה של האזעקה לסוללת הגיבוי ולהוסיף סירנה גיבוי.לגבי איפה ?בכל חנות אביזרים שמתקינה מערכות איתור יש סוללת גיבוי (ניקל קדיום)זה פשוט מגיע עם מערכת האיתור כך שאם בא לו הוא יכול להזמין לך סוללת גיבוי בנפרד.לגבי הביפר אם הוא משולב באזעקה (דוגמאת רב בריח )אז אין צורך בחיבור נוסף.
  • תוכן חדש...