Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שהוא לא אהב ממש את בת-ים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

stio, אני על כל רכב שהוא השחית הייתי מטפטף לו טיפת חומצה לאוזן!

איזה אנשים קיימים היום...

ממש תחביב מעולה!

בטח הוא יצא מזה בקלות עקב 'אי כשירות לעמוד לדין'.

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם
בחיפוש שערכו השוטרים בביתו נמצאו דפי מחברת בהם ניהל רישום של כל כלי הרכב אותם השחית ברחבי הארץ וכן רשימות של ידיעות באתרי אינטרנט על כלי רכב שהושחתו על ידי שפיכת חומצות. למרות הראיות, הנאשם מכחיש את המיוחס לו אך בכתב האישום, המתפרס על כ-200 עמודים, הוא נקשר ל-183 מקרי השחתת כלי רכב.

חתיכת טיפוס. נשמע כמו הרוצחים הסדרתיים האלה בסרטים. רק חסר שהוא היה משאיר חידות ורמזים לשוטרים.

יצור.

פורסם

על כל רכב הייתי מוריד לו חלק מהשמוליק שלו, ואם הוא נגמר מהר, הייתי מוריד לו מהשמוליק של הילדים שלו. מנ***ק!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

פשוט בן ז*נה.

מצידי שלא ייכנס לכלא,שכל בעלי הרכבים המושחטים יגישו נגדו וואחד תביעות,מזה הבנאדם כבר לא יוכל להתאושש (נניח כ-10,000 שקל לרכב,180 רכבים...)

פורסם
לי זה נראה בכלל כמו נקודות חיתוך של ציר x עם y.:idea:

גורם ישיר ללימוד מתמטיקה בשעות הלילה המאוחרות.

כן יש שם איזה רצף של נקודות (X,Y) .

באחת העמודות כתוב שילם בדיעבד , כנראה שזו בכלל רשימה שהצלם מצא במשרד.

צילם ושם .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...