Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלי - מה שרשמתי בכלל לא היתה שאלה :-D

כבר חוויתי את זה על בשרי כמה וכמה פעמים בעברי הרחוק - מאוד לא נעים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני באותה דעה של איתמר, הבסקט חייב להיות מבודד, ולכן מוזר שזאת הבעיה.. אבל לך תדע.

צריך לוודא אם הבורג באמת הגורם לרעש. אם מישהו יוכל לעשות את הבדיקה הזו וגם פותח השרשור זה יהיה מאד יפה מצדם ויעזור. ( הייתי בודק בעצמי אם הייתי יכול)

1. להניע את הרכב

2. להגביר את הווליום בHU וללחוץ PAUSE.

3. לתת גז במצב שהבורג שתופס את הרמקול לא נוגע בשלדה

4. תוך כדי עבודה של המערכת להבריג בורג ארוך שיגע בשלדה ולשמוע אם נוספים רעשים.

5. להוציא שוב את הבורג ולשמוע מה מצב הרעשים.

אם מצב 4 שונה ממצב 3,5 אז בוודאות הבורג הוא הגורם לרעש.

פורסם

כתגובה למה שחלקכם אמרתם פה - אני לא חושב שהטרמינלים של הרמקול נגעו בפח של הדלת, פשוט כי לא יכול להיות מצב כזה:

א. הם גם באמצע הרמקול מאחורה, מה שאומר יש שם חור ולא פח.

ב. מסביב לרמקול יש את טבעת הפלסטיק המדוברת שבצד האחורי שלה יש חצי כיסוי לחלק העליון, להגנה ממים שיורדים בדלת (גשם למשל) - מה שאומר שהטרמינל גם הוא מכוסה.

אני מקווה מאוד שאני לא אאלץ לפתוח את הדלת שוב כי באמת שאין לי ראש, זמן ועצבים לזה, אך אם וכאשר זה יקרה, אני מוכן לבדוק עוד פעם את העניין המוזר...

פורסם

אם המינוס של הרמקולי יגע במינוס הרכב ישמעו רעשי מנוע מהרמקול

אם הפלוס של הרמקול יגע בגוף הרכב,יהיה קצר - מגבר טוב אמור להכנס לפרוטקט.

בשביל להמנע מבעיות כגון אלה, אחד מהדברים שצריך לעשות במהלך ההתקנה, זה בדיקת קצר\נתק בין כל חוטי

הרמקולים(שמגיעים למגבר) לשלדת הרכב ולוודא שאין רציפות. (לפני חיבור המקול למגבר)

אני ממליץ גם לבדוק התנגדויות של האלמנטים ולהיווכח שההתנגדות זהה למה שהיא אמורה להיות. (קצת פחות מנתוני

היצרן)

Sound Monitor DTA-500X + CDT-450X

Audison THESIS HV VENTI @ High-End Custom X-over

Audison THESIS THX3 @ Audison THESIS Sax & Voce & Violino

Audison THESIS Uno @ 2X Audison THESIS Basso

פורסם

אצלי יש בעיה קצת שונה.כאשר אני מניע את הרכב והHU ללא הפנל ישנה שריקה קטנה מהרמקולים אבל ברגע שאני מלביש את הפנל הכל בסדר ללא רעשים בכלל.האם למישהו יש הצעה איך לבטל את הרעשים?ואל תציעו לא להוריד את הפנל כי אני מאשדוד.:-D

פורסם
אם המינוס של הרמקול היה נוגע בשלדה בעקרון היה אמור להיות קצר ולא רעש אלטרנטור - תקנו אותי אם אני טועה.

לא טועה בכלל.

קצר היה גורם לרמקול לא להשמע בכלל.

התקלה היא לא הבורג ללא ספק ששום רמקול שנחבר על שלדה ישר עם ברגים לא יגרום לשום רעש ואתם מוזמנים לנסות.

לפי מה שאני יודע (לא אומר שזה בטוח נכון) ליאון ותיקנתי עשרות בעיות אלטרנטור בזמן שאני במקצוע ורואה הרבה כאלה הבעייה היא לא הבורג, מעולם לא ניתקלתי בכזאת בעייה.

פורסם

יכול להיות שמדובר בזליגה כלשהיא שגמרה לזה אבל הזרם שמגיע לרמקול הוא זרם חילופין ולא זרם ישר

כלומר AC ולא DC, עד כמה שידוע לי אסור שהמינוס או הפלוס של הטרמינלים של הרמקול יגעו בגוף הרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אסור? - כמובן שאסור.

לא דיברתי על איזשהו בורג.

אמרתי שבמידה והמינוס של הרמקול יגע במינוס הרכב יהיו רעשי מנוע

אם הפלוס של הרמקול יגע אז המגבר יכנס לפרוטקט.

בכל מקרה, כפי שאמרתי במהלך התקנה, צריך לבדוק ביסודיות את כל הדברים וזה אחד הדברים

Sound Monitor DTA-500X + CDT-450X

Audison THESIS HV VENTI @ High-End Custom X-over

Audison THESIS THX3 @ Audison THESIS Sax & Voce & Violino

Audison THESIS Uno @ 2X Audison THESIS Basso

פורסם

כשאני מתקין רמקולים - אני מבודד את ההדקים באיזולירבנד בכל מקרה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אצלי (בתגובה שלי למעלה) שהייתי נוגע עם גוף הרמקול (לא טרמינלים) בפח של הדלת הוא ילל

עובדה: פשוט שמעתי את זה מול העיניים שלי :roll:

מוזר שזה קרה רק לאחר שהעברתי את המגבר אחורנית ולפני זה זה לא היה קיים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

וזה בדיוק מה שקרה אצלי, כשהגוף הרמקול נגע בדלת (הבורג נגע ברמקול ונגע בפח - שזה אותו דבר) ואז היה רעש...

לא יודע איך תסבירו את זה, אבל זה בדיוק מה שהיה.

לא שום טרמינלים שנגעו אחד בשני או בדלת או משהו בסגנון, בוודאות, גם אצלי הם היו בהתחלה עם איזולירבנד עליהם ועדיין הייתה הבעיה.

אולי משהו ברמקול "דפוק" ויש כאילו מגע של המינוס עם גוף הרמקול אכשהו, אבל זה לא שהטרמינלים נגעו בדלת.

• תוכן חדש...