Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הוא יכול לעשות:

לשלוח את הדוח/זימון למשפט שבגינו הוא ניסה לעצור אותך לבית + זימון למשפט על אי ציות להוראות שוטר.

אהה אני אומר את זה מנסיון, אז תתכונן :)

אם האוטו נגנב, זה אמור להיות מדווח, אם סגרת שבת, תביא הוכחות מהבסיס ע"מ להוכיח טעות, אם אין לך הוכחות זה מילה של שוטר מול מילה שלך ואתה הצד החלש.

מה הסיכוי שהוא יעשה את זה?

הרי הוא רצה רק לעצור אותי כי נסעתי מהר, אבל לא נראה לי שהיו לו הוכחות. לא עברתי עבירות אחרות מלבד מהירות...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

נהיגה בקלות ראש כמ שהזכרת ?

מה הסיכוי ?

לא יודע אבל מתפלל שיעשה, כל נהג כמוך שיורד מהכביש, הוא הסיכוי שלי להמשיך לחיות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

גם כשאתה מקבל דו"ח על זה שלא עצרת בעצור/לא אותת/לא שמת חגורה וכד', מדובר על המילה שלו מול המילה שלך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לפני 3 חודשים הייתי אמור לנסוע לאיזה מסיבה טעיתי באיזה פנייה והייתי צריך לעשות סיבוב. הסיבוב כלל כניסה לרחוב די חשוך שלבן אדם נורמאלי אין מה לעשות בו בשעות הלילה. אני ממשיך בנסיעה ואני קולט גיפ שחור ענק יושב לי על הזנב עובר דקה שתיים והוא לא זז חשבתי איזה משפחת פשע טעתה בזיהוי עד שאחרי 5 דקות שמעתי את הרעש שכולם פוחדים מימנו(הקול שיוצא מהניידת שרוצים לעצור מכונית) לא ידעתי אם להרגע או להלחץ. (אחרי זה עשו לי 40 דקות של בדיקת סמים באוטו:?

פורסם

שטויות, גם בהרצליה הסיירת שלהם נוסעים על קרוזר חדשה, נעצרנו פעם ביציאה מהשטח, לא עלה לי בכלל לכיון המחשבות על משפחת פשע.

פורסם
נהיגה בקלות ראש כמ שהזכרת ?

מה הסיכוי ?

לא יודע אבל מתפלל שיעשה, כל נהג כמוך שיורד מהכביש, הוא הסיכוי שלי להמשיך לחיות.

אור, באמת שעם הנהיגה שלך אתה לא יכול להעיר לאף אחד על הנהיגה שלו או לכתוב משפט כזה. אז עדיף שפשוט תשב בשקט לפני שנתחיל לספר מה אתה עושה בכביש....

hagggg55 כתב:

פורסם

מה אני עושה בכביש עוד מלכותו אורן ידן ה***** ? (מרשה לעצמי להתנצח עליך).

אחרי בערך 3 שנים שלא ראית אותי, ובזמן הזה בוא נאמר התרסנתי קצת, אז אני חושב שאתה לא אמור לפתוח את הפה.

אם אתה חושב שאני משתולל, עם מה בדיוק ? עם ג'יפ שעושה 20 שניות ל100 ? עם ג'יפ שמגיע למהירות סופית של 110 ?

בקיצר, אל תבלבל תמוח אם לא ראית אותי 3 שנים.

פורסם

בסדר. גם ראינו איך עם יונדאי אקסנט עם 14 שניות ל100 אפשר להשתולל. אל תיתמם לי פה אידיוט.

hagggg55 כתב:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...