Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במיצובישי סופר לנסר שלי יש תופעה מאז שקניתי את האוטו (לפני חודש) שלפעמים ובמיוחד בבוקר כשהרכב קר ההילוך השני לא נכנס חלק. יש חריקה קטנה. יש לציין גם שהקלאץ רועד בשילוב הילוך ראשון. השאלה למה יש את החריקה הנ"ל?? שמן גיר החלפתי ל75W90 סנטטי מלא ולא עזר. החלפתי גם נוזל משאבת קלאץ ולא עזר. מה יכול להיות??

פורסם

של איזה חברה השמן שמילאת?

אם ישנה רעידה בזמן חיבור בלבד, אז היא אינה קשורה לגיר.

בסופר לנסר של חברי, היה קושי בשילוב שני מראשון, הוחלף שמן מ- 75W90 (המומלץ לפי הספר)

ל אססו 80W90 גם כן סנטטי מלא. התופעה נעלמה כלא הייתה.

בהצלחה

פורסם

מצתרף לבעיה אצלי במצובישי צמפ יש בעיה קטנה בכניסה מהראשון לשני בעיקר בתחילת נסיעה על הבוקר הילוך נכנס ממש קשה..

לאחר נסיעה קצרה או "חימום הכול דופק כמו שעון מההילוך ה1עדה5 השמן אצלי זה אראל85-90

אשמח לכיוון או תגובה לעניין למרות שאני דיי השלמתי עם הבעיה

פורסם
של איזה חברה השמן שמילאת?

אם ישנה רעידה בזמן חיבור בלבד, אז היא אינה קשורה לגיר.

בסופר לנסר של חברי, היה קושי בשילוב שני מראשון, הוחלף שמן מ- 75W90 (המומלץ לפי הספר)

ל אססו 80W90 גם כן סנטטי מלא. התופעה נעלמה כלא הייתה.

בהצלחה

מליתי שמן של valvoline 75-90 full synthetic שעלה לי 200 שקל לשני ליטר. כשהרכב מתחמם התופעה נעלמת...

פורסם

אם הרכב מתחמם והתופעה נעלמת אז רוב הסיכויים שאכן מדובר בשמן גיר. אני אמנם לא יודע איזה מתאים לרכבך, מה גם שלא ציינת שנה\נפח\דגם.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

תופעה שקיימת , נראה לי , בכל הדגמים הידניים של הסופר לנסר. גם אצלי, החלפתי לסינטטי מלא, ולא עזר. בסוף מתרגלים.

פורסם

valvoline צריך להיות בסדר גמור. (אם הוא לא מזויף כמובן)

מפורומים בחול קראתי המלצות על 80W90 של אססו, בניגוד לספר, ובאמת שחל שיפור מאוד מורגש.

כמה ק"מ עבר רכבך?

micha89, אין בכלל אבל בכלל קשר ישיר בין חימום הגיר לבעיה בשמן.

תופעה מאוד מוכרת בגירים.

פורסם

Jenek, יכול להיות שאני טועה. אני תמיד דואג לציין שאני לא גאון, ותמיד מנסה ללמוד כמה שיותר.

הגבתי פה כי גם לי יש תופעה, שבבוקר קצת קשה להעביר מהלכים, עד שהרכב מתחמם. אני שמעתי פה ושם שדווקא שמן גיר יכול לפתור את הבעיה.

אז מה כן הקשר?

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

מה כן קשור?

יכול להיות שהסינכרונים שחוקים

יכול להיות שמצמד לא מפריד כמו שצריך (אבל אז היה מורגש גם בהעברות אחרות)

ויכול להיות ששנהם, ולמרות זאת שמן איכותי לפעמים יכול לעזור.

אבל זה לא אומר שהבעיה היא בשמן, בחור מילא וולולין, מה יותר מיזה

פורסם

הרכב הוא 97 מנוע 4G92 גיר רגיל שעבר 132K. כשהרכב מתחמם אז השמן נהיה יותר דליל והוא חודר יותר טוב למקומות קטנות לכן החריקה נעלמת. מאיפה ניתן להשיג שמן 80W90 של ESSO

פורסם

לפני ששוב אתה מחליף שמן, כנס למוסך אמין, לבדיקה מקצועית.

יכול להיות שדרוש כיוון דוושת מצמד או תקלה אחר.

בהצלחה

• תוכן חדש...