Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסטטיקה אולי היא לא פרט חובה.

אבל התקנה איכותית חשובה להנות מכל רכיב מערכת (חבר שלי עכשיו עובר סיוט קטן עקב התקנה גרועה שנעשתה ברכבו ומגבר שנכנס לפרוטקשיין כל הזמן ואף אחד לא יודע איך להוציא אותו מזה, בלי להתקין הכל מהתחלה).

בהצלחה בכל מקרה.

פורסם

מחזק את המחזקים.

דני,הסופרימו בכלל לא בכמה רמות מעל הפיקולו כי בסך הכול מדובר באותו טוויטר ומי ששמע אצלי ברכב (בניהם איתמר) יגיד לך אחרת.

פורסם

לדעתי יוסי קודם בוא נעבור להגברה אקטיבית ואחרי זה נראה את התוצאות, יש למערכת שלך פוטנציאל לא מנוצל, בעיקר הטוויטר שבביאמפינג יהיה שונה לגמרי והמערכת תקבל צורה אחרת.

דוד.

פורסם

דויד, נראה לי שאתה צודק, אך בגדול הייתי רוצה לדעת האם מישהו הגביר את הטויטרים הללו בין אם את הפיקולו או סופרימו במגבר שהוא לא היי אנד ואיך הם נשמעו? אני אישית שמעתי את רמקולים (לא משנה כרגע איזה סוג) על 2 מגברים שונים והתוצאה הייתה שונה בצורה מאוד משמעותית ומורגשת, השאלה אם יכול להיות שלכל מי שיש פה את הפיקולו או סופרימו יש לו גם מגבר היי אנד שמגביר אותם ויכול להיווצר מצב שאולי עוד אתאכזב מהשמיעה עקב המגבר שבמקרה שלי הוא KICKER 350.4.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

בתחילת דרכו הגברתי את הפיקולו בעזרת ROCKFORD 501X עממי וסאונד היה דיי עמום ולא הפיק את מיטב הסאונד מהטוויטר אחרי שעברתי לGENESIS(מגבר היי אנד)הסאונד השתפר פלאים והצדיק את ההשקעה.

בתאכלס טוויטר כזה צריך מגבר איכותי אבל לא חובה להתקין לו מגבר היי אנד,היום בשוק יש גם מגברים לא היי אנד שיספקו סאונד לא רעה בכלל.

פורסם

יוסי,יש לי רעיון בשבילך.

מוזר שלא חשבתי על זה קודם:roll:

קיצור שהייה לי את הפיקולו,בקשתי מיוסי אלפיין שיעשה לי משהו שאני גם אוכל להעביר עם הרכב(כי באותה תקופה לא הייתי אמור להישאר עם אותו רכב)

מה שיוסי עשה לי זה פשוט 2 טבעות מותאמות לטוויטר(כמובן ע"י מידה מדוייקת) הוא עשה את זה בצורה כזו שהטוויטר ישב בתוך הבית הזה שלו,שעשוי מעץ. כמובן עם הגימור שרק יוסי יודע לעשות.

בקיצור זה הייה אצלי כך תקופה של איזה שבועיים.

מה שאני רוצה להגיד זה שיש פתרון והוא לא יקר בכלל(אני מעריך משהו כמו 150 ש"ח) ואז גם חסכת כסף,וגם אתה יכול להעביר את זה לכל רכב שאתה רק רוצה.

פשוט ,יעיל.

אז שווה שיחה עם יוסי.

בהצלחה.

פורסם

אתה יכול גם ליבנות מין קופסא קטנה או לחפש קופסא בגודל של הטוויטר לעטוף אותה בבד יפה ולהניח על הדשבורד

אתמול עשיתי משהו דומה ל L1 PRO לקחתי את הרעיון ממישהו שעשה את זה כאן בעבר עם פקק של המים אלוורה (אצלי זה גם זמני הרכב עומד למכירה)

עוד מעט אני יצלם תמונה ויעלה לכאן תיראה איך זה נראה

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

פורסם

עתיד פניתה אלי נכון?

מקווה שכן אבל בישביל זה קודם כול צריך להחליף מגבר ולהוסיף עוד מגבר אחר כך נחשוב על L4 ופרוססור ועוד כמה דברים שצריך מסביב

בינתיים נהנים ממה שיש

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

פורסם

אז אם אני מבין נכון הטוויטרים לא היו משהו מדהים על מגבר רוקפורד, לי יש את ה KICKER ואני לא מתכוון לשדרג אותו, לפחות לא בשלב זה, אז השאלה אם הטוויטרים הללו שווים את ההשקעה בכלל אם אין לי מגבר היי אנד כיון שלא אפיק מהם את הצליל שהם אמורים להפיק ואולי אפילו אתאכזב.

האם לעוד מישהו היה ניסיון עם הטוויטרים הללו כאשר היו מחוברים על מגבר לא היי אנד?

תודה מראש.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

הסופרימו הוא טוויטר מעולה והוא יתן תוצאות טובות מאוד גם עם מגבר שלא נחשב מעולה. ברור שעדיף מגבר טוב יותר אבל זה לא סוף העולם . חוץ מזה תמיד בהמשך תוכל להחליף מגברים. עדיף לקנות כבר טוויטר מעולה עם מגבר בינוני מאשר מגבר בינוני עם טוויטר בינוני. כך אם תרצה להשתדרג תוכל ותצטרך להחליף רק רכיב אחד. בעניין הסופרימו \ פיקולו - גם אני בדעה שהסופרימו מוצלח יותר . לא עשיתי מבחן ראש בראש , אבל מתוך עשרות פעמים ששמעתי סופרימואים או פיקולואים הרושם של הסופרימו היה טוב יותר. זה כמובן לא אומר שזה חד משמעי וברור שיש גם פיקולואים שנשמעים מצוין אבל למעט עניין הגודל הסופרימו לטעמי טוב יותר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
דויד, נראה לי שאתה צודק, אך בגדול הייתי רוצה לדעת האם מישהו הגביר את הטויטרים הללו בין אם את הפיקולו או סופרימו במגבר שהוא לא היי אנד ואיך הם נשמעו? אני אישית שמעתי את רמקולים (לא משנה כרגע איזה סוג) על 2 מגברים שונים והתוצאה הייתה שונה בצורה מאוד משמעותית ומורגשת, השאלה אם יכול להיות שלכל מי שיש פה את הפיקולו או סופרימו יש לו גם מגבר היי אנד שמגביר אותם ויכול להיווצר מצב שאולי עוד אתאכזב מהשמיעה עקב המגבר שבמקרה שלי הוא KICKER 350.4.

תביט בחתימה שלי, תביט היטב...

הטוויטר המדובר הינו דגם מקביל, למען האמת כמעט זהה (יש הטוענים זהה אבל הוא לא) לסופרימו (לא לפיקולו, לסופרימו) - מדובר על רנסנס\אומגה CR101 שהוא פשוט טוויטר מדהים - יש לו גוון צליל קצת פחות "צורם" מזה של הסופרימו, טיפה יותר מתקתק.

אני מגביר אותו עם מגבר ישן של סוני מסדרת XM - סה"כ 20 וואט RMS לכל טוויטר והם נשמעים סוף.

אתה יכול לקבל אישור ואשרור לזה מחברי פורום שמכירים את הרכב שלי היטב ומכאלה שהיו במפגש האחרון וקיבלו השמעה - כולל אדי, רזי וחברי פורום נוספים.

אתה ממש לא חייב מגבר של ג'נסיס בכדי להנות מהטוויטרים האלו.

הרכב של אדי, הוא היחידי שבאמת נהניתי בו עד היום מסופרימו פיקולו - ממש מנגן יפה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...