Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחורה שאוכלת המבורגר...HOT OR NOT?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשביל זה אני מוכן להפוך להיות זכיין של ארומה, לפתוח סניף בבית :)

נשמע טוב המיט בול הזה, אבל בוא נראה אותך לוקח בחורה תל אביבית לאכול בראשון... :)

מיטבול באמת אחלה,הוא גם זול,ואיכותי.

הבשר שם מאוד מאוד טעים,אבל הוא לא איכותי כמו במוזס,ברגע שאתה מזמין מדיום אתה רואה את זה.

למרות זאת הבשר שם באמת טעים.

היתרון שם שזול שם יחסית,אתה יכול להזמין קנקן קולה לכל השולחן ב20 ש"ח במקום בקבוקים.

חסרון קטן,המקום יחסית קטן.

המקום ממש קרוב לנאפיס של איזור התעשיה הישן !! שזה גם סוג של חיסרון...:oops:

וכן,אפשר להגדיל ולהגדיל ולהגדיל את ההמבורגר אפילו בלילית,שזה יתרון שאין באגאדיר למשל. (באגאדיר הלילית של 12 בלילה היא רק 220 גרם,אז זה יתרון עצום למיטבול!!)

:-)

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הלייט-נייט של מוזס זה 200 גרם. ויחד עם התוספת (פירה), זה בהחלט מפוצץ אותך ב3 בבוקר :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לעולם לא יצא לי לאכול לייט נייט של מוזס,יצא לי לאכול המון פעמים את הלייטנייט של אגאדיר,כי אני גר ממש קרוב לסניף ראשון לציון שם,בערך 20 דקות ברגל,3 דקות במכונית.:-)

אבל כן יצא לי לאכול המוןןןן פעמים את העסקית של מוזס,אני בערך פעמיים בשבוע שם (: עובד בהרצליה פיתוח הרי...

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אין ספק שבחורה שאוכלת המבורגר או סטייק זה דבר מגרה , אבל אם אני אספר לך שאמא של סבתא שלי עבדה בבית מטבחיים, אני לא האמנתי שדוד שלי סיפר לי את זה , בהחלט היה מעניין לפגוש אותה.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
בחורה שאוכלת המבורגר או סטייק זה דבר מגרה... אמא של סבתא שלי עבדה בבית מטבחיים... בהחלט היה מעניין לפגוש אותה.

איש, כבר קראתי פנטזיות משוגעות אבל זה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זהו שזה לא פנטזיה , היא באמת עבדה בבית מטבחיים , רק לדמיין אותה שם זה לא יאומן , איך אישה יכולה לעבוד במקום כזה, זה מדהים.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
נשים יכולות לעשות הרבה יותר ממה שרוב האנשים יכולים להאמין.

אהבתי את הניסוח :lol: נשים הן לא אנשים...:-D

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

סוג של אנשים משופרים, ספוילר קדמי ואחורי, טורבינה (משתנה בין אישה לאישה, מתלים(גם משתנה בין אישה לאישה),פתחי יניקה ופליטה, תלוי איך תסתכלו על זה וגם פורק שדואג להזכיר שהטורבו עובד

אין, צריך למכור אותם בפיט סטופ

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
מיטבול באמת אחלה,הוא גם זול,ואיכותי.

הבשר שם מאוד מאוד טעים,אבל הוא לא איכותי כמו במוזס,ברגע שאתה מזמין מדיום אתה רואה את זה.

למרות זאת הבשר שם באמת טעים.

היתרון שם שזול שם יחסית,אתה יכול להזמין קנקן קולה לכל השולחן ב20 ש"ח במקום בקבוקים.

חסרון קטן,המקום יחסית קטן.

המקום ממש קרוב לנאפיס של איזור התעשיה הישן !! שזה גם סוג של חיסרון...:oops:

וכן,אפשר להגדיל ולהגדיל ולהגדיל את ההמבורגר אפילו בלילית,שזה יתרון שאין באגאדיר למשל. (באגאדיר הלילית של 12 בלילה היא רק 220 גרם,אז זה יתרון עצום למיטבול!!)

:-)

הבעיה המרכזית של המתחם הזה, שיש בו כמה מסעדות סבירות בהחלט , היא שזה מתחם של ילדים (בלי לפגוע באף אחד).

גם בראשל"צ, בדרך כלל המבוגרים יותר כבר נוסעים לתל אביב.

(וכמובן - פחד אלוהים להחנות שם את הרכב, הייתי שם לפני כחצי שנה והגעתי למצב שהרכב שלי כלוא בין אונו לפונטו בלי יכולת בכלל לפתוח את הדלתות - כלומר אפשר להכנס רק מהבגאז' :shock:)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אחותי רפתנית, זה לא כל כך מוזר.

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

זה היה חייב להגיע מתישהו...

לא יודע למה, כל אחד אחר שהיה אומר את זה-לא הייתי מגיב אבל כשזה בא ממך-משום מה, LMAO.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...