Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום,

השאלה שלי היא כיצד, אם בכלל אפשרי הדבר לחבר אחוריים וקדמיים + סאב למגבר חזק של 4 ערוצים?

מה הולך ביחד? מה אני מוציא מהHU? אמרו לי שאני צריך לפצל את יציאת הRCA האחורית מהHU?

פשוט הבעיה שלי עכשיו היא שיש לי מגבר 4 ערוצים שאליו מחבורים אחוריים של קנווד וסאב של קיקר, אבל הקדמיים (PIONER 120W) מחוברים לHU עצמו, ואז קורה מצב שלא שומעים אותם בכלל... ואני גם לא יכול לכוון את הFADER לטובתם בגלל שהיציאה הקדמית של הRCA מהHU משמשת לרמקולים האחוריים...

אני די מבולבל, מחיפוש שעשיתי לא מצאתי תשובה מגובשת... אשמח לקצת סדר בבאלאגן, תודה!

פורסם

הכי טוב לחבר את הקידמיים+סאב למגבר.

את האחוריים לרדיו דיסק.

במצב שאתה חיברת, אתה שומע את האחוריים יותר בגלל שהם לוקחים את כל הבמה הקידמית+מחוברים למגבר.

Kia Sportage, 2014 

• תוכן חדש...