Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קומפוננט Alpine SPR 17S, כרגע בלי מגבר ובלי סאב, ובלי בנייה לרמקולים בדלתות. בקיצור לא משהו.

אני רוצה לשפר את המצב, אז בקשר לטוויטרים, איפה צריך למקם אותם כדי לשמוע הכי טוב מהם?

כרגע הם שוכבים על הדשבורד בצדדים ומכוונים לתקרה פחות או יותר.

יש במעמד שלהם אפשרות לכוונן קצת, אולי 20 מעלות אפילו פחות, אבל איפה שאני לא מסובב זה לא נשמע לי שונה ממש.

גם בקרוס יש ג'מפרים, כרגע הם על המספר הכי גבוהה.

אני שומע מוזיקה אלקטרונית, דאנס וכו', אז אני חושב שצריך ממש לשמוע את הטוויטרים חזק, כרגע רק אם מקרבים את האוזן שמים לב שהם מנגנים.

אני יודע שצריך לחפש בפורום, אבל בכל ההודעות כתוב און אקסיס ומושגים דומים והם לא ברורים לי עדיין.

אם אני ימקם על הקורות בצד יהיה יותר טוב? לכוון יותר אליי או יותר לשמשה? לשים אותם בגובה האוזניים? כל מידע יעזור..

ובלי קשר, הקומפוננט Alpine SPR 17S אני ישמח אם אחד ממומחי הפורום יכתוב את דעתו עליו :-) איך הוא נחשב, למה שנמכר בארץ אפשר להשוות אותו? הוא מתאים לסוג המוזיקה שלי? וכו' ביחס לקומפוננטים אחרים בתקציב הזה כמובן. קניתי אותו בלי בדיקה לפני ולא יוצא לי אף פעם לשמוע קומפוננטים אחרים או מערכות נורמליות בכלל אז אני לא יודע למה להשוות.

תודה

40 800x600 1.JPG

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

משהו אחד שרשמת משך את תשומת ליבי -

אתה אומר שבקרוסים שמת את הטוויטרים על המספר הכי גבוה שיש - זה בדרך כלל מספר שמציין הנחתה, הנחתה לפי יחידות מידה של דציבלים.

תנסה לשים אותם על 0 ותגיד לי אם פתאום אתה שומע שיש לך טוויטרים :-P ...

לגבי הסט - עד כמה שזכור לי זה סט שמסוגל לספוג עד 40 וואט RMS סה"כ אז בזהירות כשאתה מגביר אותם.

סה"כ סט חביב מאוד, יש להם באס מורגש יחסית, רך נעים לאוזן וטוויטר שהוא גם מתאפיין בתכונות נעימות עד כמה שאני זוכר אותו, כרגיל כמו לרוב סטים שני חלקים - חסרון מורגש בתחום המיד.

אין לי הרבה נסיון עם הסט הזה אז ככה שהכל בערבון מאוד מאוד מוגבל, אבל גם קראתי עליו הרבה מאוד תגובות ונראה שסה"כ הסט הזה מעורר כלפיו הרבה אהדה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התשובות :-)

אני יבדוק את עניין הקרוס

ודרך אגב הקומפוננט יכול לקבל 110w rms

http://www.alpine-usa.com/US-en/products/product.php?model=SPR-17S

בקשר לתגובה של roeiav, שכתבת לכוון אליי הכוונה היא על הקורות כן? או שרק לסובב אותם בתושבת לכיוון שלי..?

ובאיזה גובה בקורה מומלץ לשים את הטוויטרים בכלל, למטה או יותר באמצע?

פורסם

כמה שיותר רחוק מהראש - אם זה בקורה, בפינה התחתונה שלה כאשר טוויטר שמאל פונה לאוזן ימין וטוויטר ימין פונה לאוזן שמאל - זו התקנה "אוניברסלית"...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
משהו אחד שרשמת משך את תשומת ליבי -

אתה אומר שבקרוסים שמת את הטוויטרים על המספר הכי גבוה שיש - זה בדרך כלל מספר שמציין הנחתה, הנחתה לפי יחידות מידה של דציבלים.

תנסה לשים אותם על 0 ותגיד לי אם פתאום אתה שומע שיש לך טוויטרים :-P ...

צדקת:-) בהחלט שיפור גדול, עשיתי ברדיו דיסק שישמעו בלי באסים ובהחלט שמעתי את ההבדל בין 8db (אם אני זוכר נכון) ל0db, וזה עוד במיקום הישן של הטוויטרים.

בנוסף לזה העברתי את הטוויטרים לקורות, אולי מתישהו תהיה שמה איזה בנייה יפה :roll:

55 מיקום חדש לטוויטרים.jpg

56 מיקום חדש לטוויטרים >341kb.jpg

פורסם

היי סליחה שאני מתפרץ לנושא

לי בקרוס גם יש +3DB הקומפ הוא של JBL.

אבל אני זוכר שאמרו לי שבJBL זה רק מעלה את הצרימה של הטוויטרים.

האם זה נכון? או שאם אני ישים על3 אז הטוויטרים פחות יצרמו

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

איזה מספרים יש לך בקרוס? 3db זה משהו באמצע לפי מה שראיתי אצלי

מספר גדול = טוויטר שקט יחסית

מספר קטן או 0 = טוויטר ששומעים חזק

אז אם צורם לך הטוויטר אז תשים אותו על מספר גבוהה יותר ממה שעכשיו...

פורסם

לא מדוייק. השאלה האם ליד המספר מופיע + או -.

מספר + מחזק את הטוויטר, מספר עם - ליד מחליש או מרסן אותו.

כדי "לסחוט את המיץ" מטוויטרים יש לכוון אותם כלפי אוזני הנהג.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
איזה מספרים יש לך בקרוס? 3db זה משהו באמצע לפי מה שראיתי אצלי

מספר גדול = טוויטר שקט יחסית

מספר קטן או 0 = טוויטר ששומעים חזק

אז אם צורם לך הטוויטר אז תשים אותו על מספר גבוהה יותר ממה שעכשיו...

יש לי 0 ו+3DB אז כנראה שאין ברירה. תודה

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

• תוכן חדש...