Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין משרד רישוי בעיר שלי (מודיעין)

אתה אמור לקבל את הרישיון שלך מהמורה שלך, הוא לוקח אותו ממשרד הרישוי ומביא לך.

(איפה עשית את הטסט, בלוד או מודיעין)

=]

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי 2 שאלות:

1. עכשיו אני בתקופת מלווה.

ברגע שאני נוהג ולידי יושב אבא שלי (המלווה שלי) אני יכול להסיע אוטו מלא?

2. אחרי שנגמר לי המלווה.

ברגע שאני נוהג ויושב לידי אדם שיכול להיות מלווה (נגיד אבא שלי) אני יכול להסיע רכב מלא?

אותו ה"מלווה" חייב לשבת לידי?

תודה רבה. אני צריך תשובות מדוייקות כדי שלא יהיו לי בעיות עם משטרה חס וחלילה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

שלום..

ביום חמישי יש לי טסט ראשון, אז רציתי קצת המלצות וטיפים טובים לטסט.

ואם נכשלתי אז אחרי כמה ימים עושים עוד טסט והאם צריך לעשות עוד שיעורים?

וכמה צריך לשלם על כל טסט חוזר ?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם
יש לי 2 שאלות:

1. עכשיו אני בתקופת מלווה.

ברגע שאני נוהג ולידי יושב אבא שלי (המלווה שלי) אני יכול להסיע אוטו מלא?

2. אחרי שנגמר לי המלווה.

ברגע שאני נוהג ויושב לידי אדם שיכול להיות מלווה (נגיד אבא שלי) אני יכול להסיע רכב מלא?

אותו ה"מלווה" חייב לשבת לידי?

תודה רבה. אני צריך תשובות מדוייקות כדי שלא יהיו לי בעיות עם משטרה חס וחלילה.

השרשור הזה לא קיים רק כדי שכל אחד ישאל את השאלה שלו. את רוב השאלות כבר שאלו, בטח ובטח את השאלות שלך.

אם הייתי קורא את השרשור, לא היית צריך לחכות עד עכשיו כדי לדעת שהתשובה לשלושת השאלות היא כן.

עוד דבר, זה שכתבו לך כאן בפורום שמותר לא יחזיק בבית משפט, כך שבעיות עם המשטרה יכולות להיות לך בכל מקרה. אם אתה בוחר להשתמש במה שנכתב לך כאן האחריות היא שלך ושלך בלבד.

"ai motoare capul doare"

פורסם

עוד דבר, זה שכתבו לך כאן בפורום שמותר לא יחזיק בבית משפט, כך שבעיות עם המשטרה יכולות להיות לך בכל מקרה. אם אתה בוחר להשתמש במה שנכתב לך כאן האחריות היא שלך ושלך בלבד.

קודם כל אתה חושב שאני אעבור את ה-14 דפים שיש פה בשירשור על מנת לראות תשובות? נו באמת.

לעבור דף דף זה דיי קשה וצריך להיות סבלני לזה.

ואני לא אגיד "אמרו לי ככה בקארספורום בגלל זה עשיתי את זה" אבל אני מדבר מבחינה חוקית.

איך כתוב בחוק! אתם פה בפורום רק אומרים את החוקים שאנשים לא יודעים ולא מכירים.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

בשביל זה יש חיפוש בשרשור. תראה מה מצאתי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1434691&postcount=36

ואת זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1627830&highlight=%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95+%D7%9E%D7%9C%D7%90#post1627830

ואת זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1743015&highlight=%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95+%D7%9E%D7%9C%D7%90#post1743015

ויש עוד. אגב, בשרשור יש 22 עמודים, לא 14 :wink:.

בקשר למציאת התקנות עצמן, חיפוש קצר באתר משרד התחבורה העלה את זה:

הגבלת מספר הנוסעים

• נהג חדש לא יורשה להסיע יותר משני נוסעים עד הגיעו לגיל 21 שנה אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה.
    הגבלת מספר הנוסעים לנהג חדש חלה על כל מי שקיבל רשיון נהיגה החל מ- 1 בנובמבר 2004, והוא עדיין נהג חדש בן פחות מ-21 שנה.

הרשיתי לעצמי להדגיש את המילים נהג חדש כדי שלא יתחיל עוד ויכוח בנושא הזה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

יש לי שאלה קצת לא שגרתית, אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

עליתי לפני 9 שנים לארץ עם רשיון נהיגה, אבל לא המרתי אותו.

בקרוב אני עומד לסיים לימודי נהיגה ולגשת לטסט, בצורה רגילה, כי המרה אפשר לעשות רק תוך 3 שנים ממועד העלייה.

השאלה שלי - אני עדיין צריך מלווה ל-3 חודשים או שלא?

האם חברות הביטוח יתחשבו בי כנהג ותיק?

פורסם

יש לי שאלה בנוגע לביטוח לנהג חדש...

זה נכון שככל שהרכב יותר חדיש, והרכיבים והחלקים בו יותר יקרים, ככה המחיר של הביטוח עולה? והאם ייתכן שעולה כמה אלפים לבטח נהג חדש?

פורסם
יש לי שאלה בנוגע לביטוח לנהג חדש...

זה נכון שככל שהרכב יותר חדיש, והרכיבים והחלקים בו יותר יקרים, ככה המחיר של הביטוח עולה? והאם ייתכן שעולה כמה אלפים לבטח נהג חדש?

בטח, לפיג'ו 406 שנת 2000 של אמא שלי עלה באיזור ה3500 לבטח (לא עלה לנו בדיוק אבל בכל זאת.)

המחיר של הביטוח לנהג חדש יכול גם להגיע ל6-7K בקלות לפי מה שאני יודע, לאבא של חבר שלי יש סובארו B4 חדשה, עלה 5.5 או 6 לא זוכר בדיוק.

פורסם
בטח, לפיג'ו 406 שנת 2000 של אמא שלי עלה באיזור ה3500 לבטח (לא עלה לנו בדיוק אבל בכל זאת.)

המחיר של הביטוח לנהג חדש יכול גם להגיע ל6-7K בקלות לפי מה שאני יודע, לאבא של חבר שלי יש סובארו B4 חדשה, עלה 5.5 או 6 לא זוכר בדיוק.

כן, קראתי שמישהו כתב שאבא שלו ביטח אותו (נהג חדש) על מאזדה 3 או 6 חדשה (לא זוכר איזו) ועלה לו ביטוח 9 אלף... הייתי בשוק... נשמע כאילו כבר עדיף לקנות רכב לילד...

פורסם

שלום,

תגידו מזל טוב-מברוק.

אתמול עברתי טסט ראשון בהצלחה וביום ראשון אני מקבל את הרשיון .

יש לי שאלה בנוגע לביטוח הרכב ,יש לנו טנדר דימקס 2004+אימפרזה 1995 ולשניהם יש ביטוח מקיף אבל לנהגים מבוגרים,

האם אני יכול לנהוג עליהם או שקודם צריך לעשות ביטוח נהג צעיר ?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

תתחדש.

התשובה לשאלה שלך הופיעה רק כמה עשרות פעמים בשרשור הזה. אתה מוזמן לחזור כמה דפים אחורה ולחפש אותה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...