Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

כל הגדוד שלי נמצא כבר בעזה, אני סופחתי ליומיים במחנה ירדן (יומיות :-D), מחר כנראה שאצטרך להגיע לאוגדת עזה (שם יושב הגדוד).

איפה האוגדה נמצאת?

איך מגיעים לשם מטבריה?

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם
ערב טוב!

כל הגדוד שלי נמצא כבר בעזה, אני סופחתי ליומיים במחנה ירדן (יומיות :-D), מחר כנראה שאצטרך להגיע לאוגדת עזה (שם יושב הגדוד).

איפה האוגדה נמצאת?

איך מגיעים לשם מטבריה?

עם הטרקטור שבסמלון יקח לך הרבה זמן להגיע...

פורסם

מתקשרים לחברים בגדוד, למפקד, לשלישות, מקבלים הדרכה ויותר מזה - הסעה מאורגנת לאוגדה .

לדעתי רצוי להגיע ללא רכב , יש אפשרות כי הגדוד פרוס בסביבה ולכן כדי לא להתברבר , צור קשר עם אחד שיודע מהגדוד .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

היום הייתי ליד המחנה שלך, ב ***כאן היו כתובות שטויות שלא כותבים בפורום ציבורי***.

ראיתי הרבה ***כאן היו כתובות שטויות שלא כותבים בפורום ציבורי***, כנראה לרצועה...

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
עם הטרקטור שבסמלון יקח לך הרבה זמן להגיע...

אל דאגה, בקשתי מאבא שיזמין טרקטור ממוגן.

מתקשרים לחברים בגדוד, למפקד, לשלישות, מקבלים הדרכה ויותר מזה - הסעה מאורגנת לאוגדה .

לדעתי רצוי להגיע ללא רכב , יש אפשרות כי הגדוד פרוס בסביבה ולכן כדי לא להתברבר , צור קשר עם אחד שיודע מהגדוד .

אייל .

אני לא מתכוון להגיע ברכב, כל החברים שדיברתי איתם לא יודעים להסביר לי, לכן פניתי אליכם.

היום הייתי ליד המחנה שלך, ב ***כאן היו כתובות שטויות שלא כותבים בפורום ציבורי***.

ראיתי הרבה ***כאן היו כתובות שטויות שלא כותבים בפורום ציבורי***, כנראה לרצועה...

הבסיס שלי לא שם, פשוט סופחתי לשם ליומיים

2008727_10323526660_traktor2.jpg

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

שם לב - סביר שהם פרוסים באזור ולא במחנה האוגדה , יש מרחקים ולא נעים לחפש סתם באזור .

אתה חייב להשיג מקום מדוייק , רצוי שישאלו את אחד המפקדים ( או תבקש איכון טלפון סלולרי מאחת החברות :lol: )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אל דאגה, בקשתי מאבא שיזמין טרקטור ממוגן.

איפה להוריד לך את הטרקטור הממוגן שהזמנת?

02dozer.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ערב טוב!

איפה האוגדה נמצאת?

איך מגיעים לשם מטבריה?

כנס לעזה, ברמזור השני (המקולקל) שמאלה. שם כבר תשאל...

ארז רונן

פורסם

ראיתי הרבה ***נמחק***יוצאים מכיוון ***נמחק***, כנראה לרצועה...

ואני ראיתי אותם בכביש 6 דרום - בדרכם לרצועה...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ואני ראיתי אותם מוציאים ***נמחק*** דנדשים (או לפחות עטופים חלקית בניילון) מ***נמחק*** :roll:

mayrun, אל תדאג לצבא... החברות האזרחיות שנותנות לו שירותים דואגות לדפוק לו מחירים חסרי תקדים כדי לעודד את הצמיחה במשק.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אל דאגה תמיר..

הכל קיים בYNET, WALLA, NANA10 ושאר אתרי התוכן הישראליים (שלא לדבר על אתרי-שוליים למיניהם שבכלל מרשים לעצמם לפרסם ה-כ-ל).

פורסם

בבקשה תגיד לי שאתה צוחק.

אתה מוזמן להסתכל על חדשות 10 שמראה שיירות של **יצונזר* עם **יצונזר** או בעיתון ידיעות אחרונות/ישראל היום שפרסמו תמונות זהות.

ממש אסון גדול להגיד בפורום שראינו **יצונזר** מובלים על **יצונזר** מכיוון **יצונזר** אל עבר **יצונזר**.

• תוכן חדש...