Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

lanosforce- ההאבוק לא הסדרה הכי גבוהה, יש את mayhem

אין מה לפחד מלקנות את הכאוס ללא שמיעה. אני הייתי הראשון שקנה האבוק ועוד 15" ואני ממש ממש (ממש!!!) מרוצה ממנו.

כאוס אחד יאפשר לך להשתדרג בעתיד עם עוד כאוס ומגבר יותר חזק או עוד מגבר זהה לשלך. ואל תגיד שזה יספיק לך, אני אמרתי את אותו דבר על ההאבוק, ואני כבר חושב על איך דוחפים עוד אחד כזה ב- 626.

שורה תחתונה, אני הייתי הולך על הכאוס.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

שכחתי לגמרי, צודק :-P

לפי מה ששמעתי מההאבוק ושמעתי, סאב ה"המולה" שלהם צריך להיות - מפחיד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

להבדיל מסדרת ה-HAVOC, סדרת ה-MAYHEM בנויה ל-SPL.

היה לי את הארסנל והיום יש לי את ההאבוק וכל מה שאני יכול להגיד עליו זה שהוא פשוט סאב SQ מעולה.

את ה-CHAOS לא שמעתי אבל אני אישית הייתי מעדיף CHAOS אחד מאשר שני ארסנל.

בהצלחה, דני.

פורסם
שכחתי לגמרי, צודק :-P

לפי מה ששמעתי מההאבוק ושמעתי, סאב ה"המולה" שלהם צריך להיות - מפחיד.

שמעת את ה- BTL של דוד? זה הכיוון :lol:

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

2 כאוסים זה כבר יותר מידי לאוטו שלי.

נראה לי ישבר השמשה עם 2 פיונרים נפלה לי המראה וקשה להחזיר אותה כבר למקום.(סוזוקי בלאנו)

הסיבה היחידה ש2 כאוסים זה בעייתי כי זה שידרוג של המגבר שידרוג של החיווט זה השקעה מאוד גדולה

אז חשבתי שכאוס אחד יספק אבל אחרי ששמעתי 2 סאבים בפעולה אני לא רוצה לרדת מהמחשבה של ה2 סאבים

אבל מצד שני לא יצא לי לשמוע את הכאוס בחיים ונראה לי שלא יצא לאף אחד לשמוע

מהאנשים שפה שהיה לי את הארסנל 2 סאבים של ארסנל היו מספקים אותכם?

פורסם

לי יש את הארסנל וניראה לי ששתי ארסנלים היו מספקים אותי מעל ומעבר

hu:eclipse 7200 com:SEAS Performance amp:celestra ra-475x sub:arsenal 12

פורסם

נראה לי הדבר הבא שאני יעשה במקום 2 כאוסים אני ישקיע ב2 ארסנלים ואיטום דלתות ובגא'ז.

תודה רבה לכול העונים עזרתם לי מאוד

לילה טוב.

• תוכן חדש...